• Paggini
    69.4k
    82zpszh.jpeg

Dame i gospodo, pravi igrač mjeseca
  • masacusec
    6.3k
    Tzv. ministar obrane!
  • Pacho
    5.2k
    I jos mu je ukraden cist gol
  • Zagabria
    360
    90min protiv Bjelorusije.
  • CastAway1986
    4.1k
    Upalite snimku prvog gola Gorice , gdje on trči ? Podsjetio me na Mmaea u tom trenutku! Ostalo odradio bez greške
  • K3p
    325
    Pa pokušava držat sredinu, jer je valinčić ispo ko ratkapa a domingez to mora krpat
  • Orc123
    13.2k
    Valincic danas ispadao cijelo vrijeme, to se dogodi kad osjetis siguenost i znas da ces sigurno igrati svaku....
  • K3p
    325
    Neznam zašto je to tako, al najveći krivci za ovo danas su on i mišić. Valinčić se gura nekamo di ne treba uopće, ne prati formaciju, a mišić se skrivao od lopte cijelo prvo poluvrijeme. Između njega i obrane su redovito 2 igrača bila, al ne zato što ga pokrivaju nego zato jer ovaj stoji 20+ metara od centralni braniča.
  • Orc123
    13.2k
    Inace Scott me danas iznenadio koliko je jak na lopti, koliko shvaca igru s loptom u nogama....a najavljen je ko ono samo izbija u kukuruz.....

Znam da nakon poraza ne mozes hvaliti nikoga ali nama su stoperski par najmanji peoblem...opcenito McKenna i Domingez su najstabilniji dio momcadi a golovi ce se primati uvijek ali momcad ne moze ih ostavljat na vjetrometini......
  • scooniepenn
    5.5k
    Složio bih se s kolegom Orcom. Jučer je Valinčić bio iznimno loš, Mišić malo bolji i zapravo su McKenna i Dominguez stalno morali krpati. Kad na to dodamo Nevistića ispada da je obrana nešto propustila, jer eto primila se 2 gol, a njih dvojica zapravo odigrali jako dobro.
  • austrijanac
    7.8k
    Opet jedina svjetla točka je stoperski par.
    Moris ih je pokopao danas, jako očajna predstava.
  • Mali Zeus
    19.4k
    Što god bilo s RPG-om vrati ga u momčad ili nek netko drugi počne na desnom beku, Valinčić se ili umislio ili pao u formi ili oboje. Probijali su nas po boku po volji, i jednom i drugom.
  • badjibadara
    7.5k
    Upalite snimku prvog gola Gorice , gdje on trči ? Podsjetio me na Mmaea u tom trenutku!CastAway1986

Ovu situaciju svakako treba dodatno analizirati, ali tu je i takav splet nesretnih/nespretnih okolnosti da ne možeš vjerovati. I mada je Sergi sve napravio doktorski, vidjelo se da su nam sjebane linije kretanja od začetka akcije Gorice.
    Po meni je McKenna tu morao ići na loptu i zafitiljiti je u kuruzu.

lzWcJjG.gif
17891011Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal