• nwankwo646
    798
    a ne znam, činjenica je da smo svako drugo poluvrime padali, da primamo golove iz tranzicije... Isto ka prošle godine, a on je jedini oduvik na zadnjem veznom...
  • Jay
    2.6k
    Zasluženo smo izgubili i to je to. Sve je bilo toliko loše da si moraš postaviti pitanje što se radilo na reprezentativnoj pauzi. Stojkovićev crveni nas je pokopao, a dečko je uvjerljivo bio najgori igrač prvog dijela i trebao je puno ranije u svlačionicu. Nismo dobro krenuli, nismo dobro reagirali nakon primljenih golova i taj tračak nade je ugašen crvenim koji se mogao izbjeći, ali iza kojeg isto nismo dobro reagirali.

Prošle sezone smo doživjeli raspad nakon prvog poraza doma 13.9. ove sezone se jednostavno moramo trgnuti jer nikome se ne gleda repriza tog sramoćenja. Bit će ovo mučnih tjedan dana do derbija...
  • Crni86
    15.2k
    i? Misle da ce sad proigrat? Ili sta? Oce k. Umjesto da se nomcadi da podrska kada je uzdrmana zvizdi se u jebenoj 10. minuti. Bruka i sramota. Takvi rade nek ostanu pred tvom.
  • prefontaine
    3.7k
    Misle da ce sad proigrat?Crni86

Pa očito misle. Vjeruju da će igrači reći: "a ajmo sad dečki, dosta zajebancije!!!"
  • Mr Anderson
    13.9k
    Jučer smo dobili dva gola iz tranzicije nakon dugih lopti na njihovo lijevo krilo. Kod prvog ispada naivno Dominguez, pa kasni Vinlof, kod drugog ispada najprije Valinčić, pa onda nakon paralele ostatak obrane. Cijela ekipa je podbacila jer se ušlo kilavo u utakmicu od prve minute.
  • Droljo
    21.1k
    Na zapadu sam i svi su bili jebeno razocarani a kuzilo se odmah u prvih 10 min da to ne izgleda dobro i vikali smo i derali se, bar ekipa oko mene.Thor

Moj frend je baš urlao 'šta zviždiš mamu ti je**m'! :lol:
  • Crni86
    15.2k
    jesu jesu evo dobili smo nakon njihovih zvizduka.

Nebi ja nista reko da su to ljudi koji navijaju, koji se trude prvo pozitivom podic ekipu. Njihov jedini doprinos na bilo kojoj utakmici je kenjat i zvizdat a kad treba navijat su tiho…. Nek se zapitaju kaj dolaze jer to su kenjatori a ne navijaci.

Na poluvremenu mi je skroz jasno i tak se salje poruka momcadi. Dok igra traje s tribina mora biti podrska.
  • Thor
    759
    [img]http://images-7.jpg pick a number through 1 to 10
    Tak se meni nekak cini to sve skupa do sad.
  • Thor
    759
    onda sam ga i cul :lol:
  • Crni86
    15.2k
    Nit je ekipa tak dobra kak smo ju hvalili u prvih par kola niti je losa kak ju se sad pljuje. I dalje je to pre malo uzorak a vidli smo svasta.

Svi smo razocarani… ali znali smo da ce biti valovito kod ovolike promjene igraca. Ovo jucer je kiks slazem se, al jbga to je proces stvaranja momcadi. Morao je jednom doc i kiks, sad cemo vidjet reakciju momcadi i trenera na to.

Ja se samo nadam da ce igrat oni koji su to zalaganjem zasluzili. Recimo ovo s villarom mi nema smisla, nije zasluzio nicim da igra. Vinlofa ne koristimo 3 tekme za redom ni minute pa ga evo od prve minute. Tempiranje igraca i drzanje u formi nam je problem po meni. Neki su se ususkali jer vide da ce igrat i nisu na 100%, tako polako gubis klupu koja ti vise nece biti toliko nabrijana.

Stojke i villar po meni nisu trebali krenut. Trebao se gurnut zajc i bakrar lijevo da se vidi da se nagraduje angazman. Isto tako goda je trebao krenut lijevo pa onda daj vinlofa u 60. minuti opet ga malo istempirat.
  • Mali Zeus
    19.4k
    ↪prefontaine i? Misle da ce sad proigrat? Ili sta? Oce k. Umjesto da se nomcadi da podrska kada je uzdrmana zvizdi se u jebenoj 10. minuti. Bruka i sramota. Takvi rade nek ostanu pred tvom.Crni86

Zvižduci su bili minimalni i kratki, a na kraju tekme je bilo navijanje bez obzira na sramotnu igru.
  • Crni86
    15.2k
    sa sjevera da. Ja pricam o zapadu. Ljudi su poceli zvizdat u 10. minuti.

Na zapadu sigurno nije bilo navijanja jer su pobjegli prije kraja doma.

Za sjever nemam zamjerke i tako se to radi. Pravi navijaci
  • Mali Zeus
    19.4k
    ↪Mali Zeus sa sjevera da. Ja pricam o zapadu. Ljudi su poceli zvizdat u 10. minuti.Crni86

A tipični zapad, nažalost. Uvijek je bio isti.
  • Crusades
    18.8k
    FB-IMG-1757918679812.jpg

Jedan od najvećih u povijesti našeg kluba.
  • Fan
    1.4k
    Generalno mislim da je prijelazni rok stvarno dobro odrađen. Prva stvar koju treba odmah uzet u obzir je to da mi ne možemo uzimat gotove igračine ili ogromne potencijale, takvi odmah idu u bolje i jače klubove. Pri tome ne mislim degradirat Dinamo, već pokušavam objektivno gledat i ligu i novce i nogomet koji im drugi mogu ponudit. Mi možemo jedino uhvatit pokoji hidden gem (nadam se da su to recimo Vinlof i Dominguez), one koji odskaču iz HNLa (Valinčić) ili neke zvijezde koje su pale pa traže natrag put (Bennacer). I eto, osim Solde, Mudražije (koji ni nisu Bobanovi transferi) i Lisice, mislim da su to sve ili potencijalno dobri igrači ili igrači sa dovoljno dobrim CVom i igrama da igraju za Dinamo.

Ovo pišem jer nema smisla ponovno kenjat po igračima kao i prošle sezone gdje smo većinom njih krivili za sve loše što se događalo kad je 95% rostera promijenjeno, a događaju se iste stvari i igramo gotovo isto kao i onda.

Najveći problem je po meni trener. Već je više puta napisano da se njegova igra u svim klubovima bazirala na top destruktivcu u veznom redu i na aktivnim i produktivnim krilima. Mi nemamo nijedno ni drugo. Evo, da mogu jedno pitanje postavit Bobanu, pitao bih ga zašto je odabrao Kovačevića ako mu nije osigurano nijedno od dvije ključne stvari koje su ga krasile u prijašnjim klubovima. Koji je to bio proces razmišljanja da je on postao TAJ ako mu se nije mislilo dovest igrače koji će njegove zamisli obavljati kako spada? Ponavljam, mislim da je prijelazni rok bio dobar i da bi neki drugi trener, kojemu krila nisu forte, izvlačio 100 puta bolje igre od ove ekipe od Kovačevića, ali meni ovaj spoj nema apsolutno nikakvog smisla.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet