• Thor
    757
    Na zapadu sam i svi su bili jebeno razocarani a kuzilo se odmah u prvih 10 min da to ne izgleda dobro i vikali smo i derali se, bar ekipa oko mene. Kuzim nervozu i nezadovoljstvo, i sam se drzal za glavu pol tekme ali ne podrzavam to fuckanje. To mi je fakat nedobro (da nebum prost) i demotivirajuce, no kuzim i to da ljudi zele poslat poruku igracima da nisu zadovoljni ne rezom nego pristupom prvenstveno. Cim je krenulo malo na bolje angazmanom na terenu bez obzira na rezu fuckanje je prestalo tj preslo je u bodrenje. Velim ne podrzavam i nisam ali razumijem. Jbg.
  • Fan
    1.4k
    Protiv Tuge priželjkujem:
    Filipović
    Goda-Dominguez-Mckenna-Valinčić
    Zajc-Mišić
    Vidović
    Bakrar-Beljo-Varela

Al očekujem Nevu, Ljubičića, Villara i Lisicu u prvih 11...
  • Ritam Ulice
    1.9k
    Kad se prizeljkuje Bakrara u prvih 11…
  • Keyser Soze
    16.1k
    Ova ekipa je kvalitetom lošija od prošlogodišnje koja je osvojila 65 bodova.
    Golman je isti odnosno jednako loš
    Stoperi su bolji
    Lijevi bek je valjda bolji jer je klasični bek
    RPG je bolji od Valinčića
    Mišić - Baturina - Sučić je kvalitetnije od ovog sad jer trenutno ni nemamo definirane startere na tim pozicijama što mi je nerealno nakon toliko dana priprema.

Pjaca je bolji od Vidovića, desno imamo za sad samo Lisicu, Beljo je upgrade
    Uložilo se 20 milijuna eura, a izgubili smo doma od Gorice uz kriminalnu igru.
    Sve u svemu, medeni mjesec je završio, ova ekipa mora osvojit naslov, ako to ne napravi, zna se tko će biti kriv, a to ne želi nitko od nas. Od Dinama se očekuje rezultatska izvrsnost, a ne x sa Varaždinom i poraz od Gorice doma. Priče o tome da ekipi treba vremena su promašene jer su dovedeni s namjernom i ultimativnim ciljem osvajanja prvenstva nakon sramotne prošle sezone, ništa drugo se ne prihvaća.
  • Fatos Beqiraj
    144
    Protiv tovara treba staviti Bennacera nemamo sta izgubit, ako ne njega onda Zajca , sa Misicem i Ljubicicem. Da Mudri nije bio onako los u kupu bio bi za njega. Krilo Vidovic, drugo Lisica/Bakrar svejedno po meni . Takodjer na gol bi htio Filipovica ma da su sumnjam u to da ce se desiti.
  • Facke
    6.6k
    Moje mislenje je ovakve , momcad u teru se ulozil tuliki novac doma protiv Gorice nesme ovak zgledati. I gotove.
    Ti tak u tekmu nemres ulaziti. I price kraj. Ak pogledam sad ove 6 HNL utakmice mi veliki broj tih 540 minuta nisme igrali dober nogomet. Nami fali igra v napadu.
    Tu jednostavne previse stekame. Po mojem ukusu.

Mi jednostavne morame pune bolse izgledati na terenu. Bez ikakve dileme. Trebame pogotove pune bolsu napadacku igru. Poraz se more desiti, te nije opce problem. Ali problem je nacin poraza. A za ove denes nemam bas lepe reci i nebi ih stel koristiti.

Mozda ja gresim , ali dojma sam da Dinamo mora napraviti jeden korak vise po izboru trenera. Da nase momcadi jednostavne treba neke druge vodenje. Neki drugi level. Kovacevic mi je drag, i dober je trener ali nisam siguren da je on pravi izbor. Nekak mi se cini da su nasi zajni treneri pre lezerni prema ekipe. El ovakuv pad u par kola se nesme desiti. I v sake tekme sme imeli crne rupe, i velik broj minuta bez ideje i igre prema napred.

A te ti je odma znak da neke ne stima.
  • veselko tenžera
    5.7k
    Ovo je rečenica koju pišem zadnju, oprostite na baš dugom postu. Preskočite ako vam se ne da, ali morao sam ovo izbaciti iz sebe, ova utakmica me je baš ubila.

Nakon utakmice 5 kilometara hlađenja glave, Bogu hvala pa je solidno svježe vani. Ljut, tužan, razočaran, sve zajedno. Ne možeš reći da je nebitan poraz u šestom kolu, pogotovo kad je od žalosne Gorice na domaćem terenu, ali problemi koje nazirem „u dubini“ su ono što me istinski muči.
    Nemoguće koliko ova sezona podsjeća na prošlu. „Neograničene“ pripreme, trener koji je prije nas (ovaj bivši i poslije) pokazao da itekako ima kvalitetu, vjera da je to „ta sezona“ u kojoj se vraćamo na staze dominacije… Vjera da su igrači koje imamo „ta ekipa“…

Ono što me prošla sezona naučila je da svaka analiza počinje od ključnih aktera, a to su igrači. I to ključni, a ne ovi s periferije kojima se nabiju rogovi za polu-kikseve.

Sergi – ovo što je on igrao danas je bilo 2 razine ispod najgoreg Mmaee-a. Bit ću optužen za blasfemiju, ali ovo opasno podsjeća na tu priču. Brz, dobar skok, odličan s loptom, dobro čita, odlično iskače, u prvih par kola izgledao kao jack-pot dok nije došlo užasno izdanje u 6. kolu… Poneka pukotina koja se dogodila dosad nije kažnjena golom, ali ovo danas je bio teški kriminal. Kod prvog gola katastrofalno iskakanje, loš povratak, užasan klizeći i gubitak lopte. Kod drugog gola opet zujanje naprijed i lopta preko njega. U prvom ga je Čuić izvozao na aut liniji i centrirao Prširu, čudo nas je spasilo da nije ušla. Čuić koji je nikakav igrač, one-trick pony je danas izgledao kao R9 kraj njega. Mlad je i ne djeluje bolikur*ina kao Mmaee, nadajmo se da je ovo bio loš dan.

Ljubičić – zna li itko što je 9/36? E to je statistika duela u prvih 6 kola veznjaka koji bi trebao biti nositelj agresije našeg veznog reda. Može netko reći da on to ne bi trebao biti, ali znamo da to Mišić nije sigurno, a pogotovo nisu svi ovi koji su igrali kao treći u vezi. On se dosta nudi i otvara se, ali je tehnički jako limitiran i na njemu protivnici grade taktiku presinga. To ga još prepadne pa onda samo vraća nazad i uz sve to izgubi 3 od 4 duela. U ovih 6 kola jedno veliko ništa od njega.

Stojković – najgori je na lijevom krilu, nema niti brzinu niti dribling. Ponešto pokuša na energiju, ali sve u svemu slabo. Još je najbolji na desnom krilu gdje može zagrađivati desnu nogu pa nešto iskemijati. Činilo se danas da će nakon asista i prelaska na 10ku biti motor preokreta, ali onda onaj imbecilan potez… Dečko mi je drag, ali čini se da nije baš najoštriji nož u ladici.

Villar – meni se čini da on uopće nije bio planiran nego se jednostavno otvorila opcija, Boban ga poznavao iz Italije pa se išlo metodom „ima kvalitetu, nekako ćemo ga uklopiti“. Ne znam je li iritantnije ono mahanje rukicama ili 5 poteza viška na svakom primanju lopte. Kod prvog gola Mišić išao u duel i pomeo igrača, ovaj se nije udostojao šprintati nazad i pomoći obrani. Vidi se da tu ima neke kvalitete, ali nekompatibilan je ovoj veznoj liniji da je to nenormalno. Skupo plaćen, očekivanja velika, učinak nikakav.

MPV – par dobrih prodora na pripremama protiv slovenskih bezveznjaka i par Olivarijevih članaka i eto ti Roberta Carlosa iz našeg sokaka. Način na koji je dobio žuti i užasna reakcija u branjenju 1 na 1 kod prvog gola otkrivaju zašto je na klupi.

Mišić – ne znam postoji li nogomet bez Josipa Mišića? Kako drugi klubovi uopće igraju, a nemaju Mišića? Svoje najbolje partije je davao uz super-agresivnog Ademija, u situacijama kad mora biti kreator i najjači defanzivac vezne linije to ne izgleda dobro. Nije kapetanski materijal, mekan je i mlitav u toj ulozi pa je posljedično takva i ekipa. Kad je Stojke opalio onoga, svi igrači Gorice su skočili na suca. Kad je u 1. poluvremenu njihov lik ležao 3 minute na terenu dok mu se ukazivala pomoć (btw., koji k. je danas bio s nosilima) naši mirno stoje dok vrijeme teče, ovom su čak i glavu zamotali u terenu, samo što ga nisu operirali na liniji šesnaesterca. Kapetana nigdje.

Vidović – danas ga nema smisla komentirati jer je ušao na igrača manje. Ostaje misterij zašto je doveden za krilo i još dobio 10ku na leđa. Ako se nešto u 1. mandatu vidjelo to je da on krilo nije.

Trener – imaš 50 godina, trener si Slavena i zove te Zvone Boban glavom i bradom u novi Dinamo. Tu dileme nema, dolaziš pješke. Ipak, mislim da se u tom transferu Kova negdje usput morao odreći jednog svog postulata, a to je da ima jednog agresivnog veznog koji će raditi prljavi posao. U Varaždinu je imao Marinu ako me sjećanje dobro služi, a u Belupu Čubelića za kojeg je, mislim @Omake, pisao koliko je bio bitan u destrukciji. Kod nas toga nema, samo naši baletani, mahači rukicama i radilice s 25% dobivenih duela. Sumnjam da ne vidi da ovo što se radi na terenu nema smisla, ali mislim da su mu ruke vezane jer se nekim igračima moralo nešto obećati da bi došli. Čak i duge pripreme na stranu, 2 tjedna do bezvezne Gorice je mini ciklus u kojem nakon 5 odigranih utakmica možeš napraviti čudo i ti napraviš ovo. Slažem se s @emilperska da će brzo dobiti nogu. Mislim da nećemo riješiti problem s tim kao što nismo ni s nogiranjem Jakira.

Zadovoljstvo današnjom postavom je bilo slično onome kad je Perković protiv Belupa „napokon postavio sve na svoje mjesto“ i kad su svi bili sretni jer „više nema glupog Jakira da šikanira Ogiwaru i Cordobu“. Toliko o stručnosti većine.

Vidim da se nakon ovog jada, čemera, muke i najodvratnije moguće igre opet najviše kuka na Nevistića jer prima „ove što idu u kut“… E moj narode, što bi Thompson rekao.

Hajduk se može dobiti, dobio ih je Perković s onom tužnom lanjskom ekipom, ali drugo poluvrijeme u Varaždinu i ovo danas je baš jad i čemer koji hladi očekivanja. Jedna solidna i jedna loša ekipa su nam udarile presing iz kojeg nismo mogli izaći. Jadno i tužno. Opet, nekih pravila nema, jadna i tužna ekipa Dinama je ona koja skupi 65 bodova u HNL-u pa ta ista skupi odličnih 11 u LP. Ono što znam je da sam smanjio očekivanja. Naravno da ću gledati i navijati, ali da ću očekivati nešto puno od ove ekipe, neću. Ono što žalosti više od poraza je što mi se čini da nismo pogodili ni blizu koliko smo se nadali tamo gdje smo najviše trebali pogoditi – u selekciji.

Želim vjerovati da može bolje. Ako Bennacer bude baš takva klasa, ako Zajc donese nešto, ako se Vidovića krene koristiti kao drugu špicu, a Villara i Ljubičića prikuje za klupu dok im se ne nađe neka uloga, ako Soldo dobije priliku kao jedini agresivan veznjak koji obranu percipira kao nešto bitno u nogometnoj igri vjerovat ću da se bar pokušava popraviti stanje. Ako isti akteri ostanu u više-manje istim ulogama onda ću očekivati večeri slične ovoj i nakon ovakvih ishoda biti puno manje razočaran.
  • M94
    2k
    Screen-Recording-09-15-202500-17-10-1-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif

:lol:
  • Keyser Soze
    16.1k
    Sve si napisao, selekcija je loše odrađena i jebiga.
  • veselko tenžera
    5.7k
    tješim se Zajcom i Bennacerom. Oba transfera su mi izgledala kao "kruha preko pogače", al nakon ovog večeras se nadam da su njih dvojica dovedeni jer je Boban na vrijeme skužio da ovo što imamo nije dovoljno.
  • Keyser Soze
    16.1k
    I opet niti jedan neće krenuti u derbiju nego ćemo gledat Ljubičića i Villara vjerojatno. To je ono kaj mene muči.
  • veselko tenžera
    5.7k
    nije ni realno da krenu. Zajc je odigrao jednu protiv četveroligaša, za Bennacera ne vjerujem da je spreman nakom solo treniranja cijele pripreme. Nadam im se nešto kasnije, kad uhvate još malo kondicije i forme.
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    Jasno je da se nakon kiksa protiv Varazdina i poraza doma protiv Gorice pocelo sumnjati u Kovacevica, a ako ne dobije u Splitu pocet ce mu se opako tresti stolica i tu ce tesko izbjeci otkaz. Ali nemam ja toliko problem s otkazom koliko s time da bi najvjerojatnije opet vracali stare trenere tipa Bjelica ili bi stavili nekog poput Sopica koji bi isto bio potrosen do polusezone i to je po meni najveci problem i da Kovacevic dobije otkaz ne mozes dovesti nekog kvalitetnog trenera jer ni jedan nije dostupan, a za strance smo vidjeli kako prolaze kod nas.
  • Pacho
    5.2k
    Ono kaj je najgore je da smo trebali/mogli imati od +3 da smo dobili jebenu Goricu sto bi trebali moci bilo kad i bilo gdje pa do +5 da nismo ujebali drugo poluvrijeme protiv Varazdina (na stranu pljacka od strane sudaca). Samim time bi mogli lezernije na titovu skoljku te ih pritisnuti/napasti od prvog sucevog zvizduka. Da se razumijemo, i sad bi to trebali, ali nakon dva kiksa ocekujem pickasti "i bod je dobar" pristup i utakmicu na jedan s(p)retni gol kakva orjuni, kao daleko manje potentnoj ekipi, ide na ruku. Nije da to vec nismo gledali X puta. A ako izgubis ides na -3 taman pred Europu pa je samim time i u svakoj sljedecoj HNL utakmici pritisak sve veci.
  • Jurki
    19.5k
    Lako je sad biti pametan, ali u desetoj minuti mi se javila tezina u zelucu iz prosle sezone.
    Za tjedan dana ocekujem da preoraju teren.
    Ako ih ovo ne uspije mobilizirati, onda je vrijeme za prve radikalne poteze.
    Vele da je jutro pametnije od veceri.. aha, je picku materinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet