• dmil
    1k
    ne, za Belju nisam znao
  • Bosna86
    12.4k
    Iskreno, šokiran sam sto na ovoj temi nema nijedan upis… Pod punom kaznenom odgovornošću ću reci da je najveća greška prijelaznog roka davanje ključeva momčadi ovom liku. Jbg, on i Nevistic su preživili čistku i posljedicno je dobio kapetansku traku, ali lik nije vodja i to je ozbiljan problem… Već par godina igra apsolutno sve minute i njegov status se nikad ne dovodi u pitanje… Potpisnik je svih bolikurcina u HNL… Dugi niz godina, igrače se nije diralo, gajio se neki prijateljski odnos s njima i dogodila se prošla sezona gdje su usrali sve živo… Ove godine se sigurno neće čekati april da princeze prebace fokus na HNL… Mišiću, posto si sad nas kapetan, pošteno je da se tebe krene prvo prozivati
  • Crusades
    18.8k
    Danas kriminalan da.
  • ZGWest
    715
    Zadnji red ima loptu, on se danas skrivao iza goričinih igrača umjesto da dođe po loptu.

Bilo bi zanimljivo vidjeti jednu tekmu da on ostane na klupi.
  • ElDorado
    5.9k
    stari uz tebe sam. Glavni problem naše igre.
  • Doktor Kunić
    5.4k
    Ne znaš ko nas više jebe na našem terenu, ovi cigani iz gorice ili sudac koji im tolelira sve i svašta , a naš kapetan lagano mlitavo boli ga kurac. Ovu slabu i jadnu njegovu defanzivnu igru neću ni komentirati, navikli smo od prošle sezone.
  • GeneralNapoleon
    2k
    ali lik nije vodja i to je ozbiljan problemBosna86

Slazem se. Pre cesto dijeluje totalno neutralno na terenu. Kao da ga se stvari ne ticu. Jos gore s time da kad je on los je i nasa igra katastrofalna.
  • Orc123
    13.2k
    Realno mi imamo gotovo pa potpuno novu ekipu....ta ekipa je trebala izbaciti kapetana.....Misic ima dobeih utakmica ali ovo danas je bilo uzasno kao i svi ostali iz veze ali od kapetana ocekujem da ce , ako nista, bar se posvađati sa suparnicima i vrsiti pritisak na suca.

Po meni trebalo se i njemu zahvaliti i krenut sa potpuno novom ekipom....sad opet imas jednog privilegiranog igraca koji je danas bio jedan od najlosijih ali zna da ce uvijek igrati kad to zeli i bude spreman.
  • ZGWest
    715
    Može bit kapetan sto puta, ako nastavi ovako mora na klupu.
  • jp23
    3.3k
    Ne želim vidjeti snimku utakmice, ali me muči. Prvih 11-12 minuta utakmice u 2 navrata je užasno pokušao dodat / izbit, ne mogu bolji izraz naći od tog da je doslovno prodao 2 lopte, nakon jedne od kojih je i Vinlof dobio žuti karton.
    Mišiću, sad imaš kapetansku traku, možeš i moraš daleko bolje od toga.
  • Teofil Kateran
    3.2k
    Mišić ima najveću odgovornost kao kapetan. On igra i jako odgovornu poziciju i ne smije si dopuštati česte greške. Mislim da mu se stvarno prečesto događa da proda loptu na našoj polovici i dovede protivnika u šansu. Dosad je odigrao dobro ove sezone, ali danas kriminalna utakmica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet