• Dinamo Sarajevo
    151
    ne nego da se vide neki automatizmi (nakon tri mjeseca plus repr. pauza), da se vidi ideja (osim nekog presinga koji jeste bolji nego prošle godine ali to i nije baš teško)...da efikasnije igraš defanzivnu tranziciju, da ne primiš 2 gola u 4 prelaska centra, da krilo može napraviti dribling...između ostalog...
  • Chempers
    837
    Mi smo jednostavno danas dio HNL boranije i to je tako. Gotovo je s dominantnim osvajanjima naslova, za Europu ćemo tek vidjeti, iako ovo zasad nikako ne obećava.

Kad smo već radili remont možda smo trebali promijeniti limitiranog golmana i ne dovesti takvoga trenera. Izgubiti utakmicu sigurno nije problem, al odigrati ovako protiv Gorice doma ipak odaje neke stvari o ovoj ekipi.
  • NitkoBitan
    31.6k
    Gotovo je s dominantnim osvajanjima naslovaChempers

Neka osvojimo sa 5 bodova razlike barem nece bit skidanja europskih rekorda. Jel te gusi?
  • hardek
    6.3k
    Od početka sezone me brine činjenica da mi kroz sredinu ne možemo stvoriti višak ili šansu za gol. Konstantno se mučimo se osnovnim stvarima kao štopanje lopte i dupli pas na malom prostoru. Imamo Belju u špici a ne možemo dovest loptu do njega u ikakvoj opasnoj situaciji. Ovo mi je stvarno nevjerovatno s obzirom na renome igrača u sredini terena
  • vjeko1701
    18.6k
    Kakvo gušenje sad? Napisao je normalan post.
  • NitkoBitan
    31.6k
    Dobro zna u kakvom je konteksu napisao post. Maltene kao da smo prije za vrijeme njegovog Zdravkeca bili Real Madrid.
  • NORTE
    19.9k
    SREĆA da je Bennacer odlučio doći u dinamo, jer ovo je bila sramota nad sramotama.
    Praktički nismo ozbiljnije ugrozili Goricu niti stvorili igru.

Sad je potpuno raskrinkano da nemamo prave kvalitete prema naprijed, a ključno je nedovođenje kvalitetnih moćnih krila.

Falit će nam itekako Stojković u derbiju, ali nadam se da će igrati Bennacer i Mudražija.
  • Dadox
    999
    u istoj situaciji je Gorica sa hrpom novih igrača…
  • don
    15.9k
    Novi trener, nova ekipa, 2 mjeseca prosla. Kaj su neki mislili da cemo biti u plusu 10 bodova do Bozica? Pomalo, sjest ce sve na svoje mjesto.NitkoBitan

novi trener, nova ekipa, 6 kola, 2 kiksa, 12 poluvremena, 7 loših. A tek nam ide ritam četvrtak-nedilja.

Dinamo NE SMI izgubit drugu titulu u nizu, ne zanimaju me novi igrači i i treneri. Ako sa novom ekipom nije moguće osvajanje lige, onda je kriv onaj ko je sastavlja tu istu ekipu.

Izgubit možeš, ali ne sa ovakvim pristupom. Odvratno.
  • NitkoBitan
    31.6k
    Dinamo NE SMI izgubit drugu titulu u nizudon

Od koga ce ju izgubit?
  • vjeko1701
    18.6k
    Isto kao što se kažnjava namjerni dolasci i paljenja, neće biti sad ni ovakvog sektašenja gdje se svaka kritika trpa pod "mamićevce".

Ajde ljudi, pa svi bi sad porazbijali pola Zagreba nakon ovakve utakmice al dajte malo razuma u postove. Nije svatko tko nešto tako napiše mamićevac.
  • don
    15.9k
    od kluba koji ne izgleda ništa previše lošije od Dinama.
  • Dadox
    999
    Na argumente novi trener,novi igrači i nova ekipa mogu samo primjetiti da smo potrošili 18 miliona € i pričamo o hebenom Hnl-u.Sorry kaj niste uigrani…
  • Sava Krpa
    632
    Bobane, tihi alarmi se pale na vrijeme. Nemoj čekati pet do dvanaest.
  • Davieboy86
    931
    Stavka br.1- To se i ja
    pitam dugo vec i bio sam tu popljuvan od nekih kako smatram da Nevisticu treba psiholoska pomoc. Vise to ne smatram nego zelim tog covjeka na klupi! Jer jedinica Dinama koja mjesecima ne moze obraniti sut izvan 16 m je golman za drugu ligu. Kako je moguce da tko god nama uzme bodove njihovi golmani izgledaju NLO za nase?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet