• Crusades
    18.8k
    Meni je isto sve glatko bilo... is prve učitalo osobnu i kod došao brzo i sve.
  • crophantom
    2k
    Transparenosti radi, ne bi bilo loše da Dekod omogući ljudima da provjere kako im je bio zabilježen glas za povjerenika, ni to nebi trebao biti SF.
    Mom frendu je isto samo vrtilo al nije baš nešto zagrižen i samo je zatvorio, nema pojma kao ni ja jel glas za povjerenika zabilježen ili ne.
  • don
    15.8k
    ali mi je žao što će se opet dati povoda za komentare ovim trovačima na društvenim mrežamarioda

zbog?
  • Keyser Soze
    16.1k
    Ja sam sad sve uspio bez problema iz prve.
  • Crle
    1.3k
    Ma dekod je loš. Kod glasanja ne smiju biti ovakvi problemi da mi vrti grb i da moram refreshat, pa logout i login. Pa i sama web stranica je loš UI.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.3k
    Otišao s malim i obavio svetu dužnost, kakav osjećaj ponosa i sreće, nakon više od 15 godina borbe!
    Ispisali smo povijest plava braćo i sestre :heart:
  • The Undertaker
    8.7k
    Da li će svatko moći naknadno provjeriti svoj glas? Kako da ja npr. znam da li mi je sve ispravno prošlo?
  • Jaro
    10.7k
    klub može naći par ljudi koji ce im bolji proizvod napraviti in housecrophantom

Tesko... Ako zelis da klub to odrzava i supportira 24h dnevno - treba ti tim strucnjaka od 7-8 ljudi na full mjesecnoj placi ciji su brutto troskovi mjesecmo 2,5-3,5 k eur minimum. Dakle, samo oni su cca 300k eur godisnje. Cloud troskovi sustava sigurno nisu ispod 50k eura godisnje. Tu se trebaju sigurno dodati i kojekakve licence za security i cudesa koje kostaju par tisuca godisnje.

Nije ovo neka jednostavna mobilna aplikacija vec ozbiljan trx+issuing sustav (bas kao i kod onih za karticna placanja kod banaka) s frontendom, backendom, mobilnim verzijama aplikacije gdje imas:

60000 clanova s tendencijom rasta
    5-6 tisuca godisnjih ulaznica
    15000 ulaznica po utakmici (30ak godisnje)
    Izbore svakih 5 godina (ovovje specificno jer sigurno zahtjeva penetration / red team test prije odrzavanja...

App se mora integrirati sa sustavima citaca karata na stadionu, s web shopom, fan shopovima, mora imati loyalty sustav (mi klijentima prodajemo zasebno) ...

Vjerojatno jos hrpa stvari kojami ne pada na pamet...

Ono kaj klub moze je pazljivije dogovarati sljedeci ugovor gdje ce penalizacija za ovakve stvari biti dobro obradjena (mozda i jest)...
  • Crle
    1.3k
    Nikako vjerojatno. Ovdje se bez problema moglo odradit da izleti pop up sa potvrdom glasa i kome si dao glas. No ovo već šteka kod samog glasanja. Valjda najgora greška/bug koji može biti za ovakvu stvar.

Riješenje je očito otkazat dekod i napraviti cijeli novi članski dio kao i na vidljivije mjesto staviti prijavu. Ovo sadašnje je loše riješenje.
  • Dino
    4.4k
    Uspio sam glasat za listu, ali sad mi pak neda da biram povjerenika :lol:

Banda hakerska
  • modar
    0
    Nisu izbori, nego suglasnost!:cool:
  • Revan
    90
    Glasao za listu, za povjerenika nije prolazilo ali sad mi pise da je glas dan/prosao. Nadam se da je islo povjereniku kojeg sam htio.
  • chago13
    247
    isto mi ne da za povjerenike, ps. mali minus 95 posto Zagrepčana na listi i fali pokoja žena
  • Jay
    2.6k
    Kakav osjećaj, kakva privilegija...
    Srce ispunjeno.
  • Paggini
    69.2k
    mali minus 95 posto Zagrepčana na listichago13

Da, kao da je Dinamo iz Zagreba ili neki kurac lol
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.