Recite mi, je li igraju ljudi još uvijek Lower League Manager (LLM) u FM-u i ima li netko da se oprobao u tome? — Mr Blue
Ovisi ti o iskustvu i UEFA licencama koje si stisnes na pocetku. Ak stavis da imas 150 nastupa za Hrvatsku repku i UEFA PRO licencu onda naravno da ce te Valencija zvat. — rokikaciga
Ovo u zivotu nisam vidio, ali doslovno.
Uvijek ce te zvati neki znj klubovi, pa te kasnije zovu veci ako si dobar.
Na pocetku si mozes sloziti rejting, tj prijasnje iskustvo, i da, cini razliku.
Nije isto ako si stavis da nikad nisi igrao profesionalni nogomet, pa su i tvoje ocjene slabe, za razliku od toga da stavis da si bivsa internacionalna zvijezda sa hrpom nabrijanih ocjena.
Ali bez iskustva te 'veci' klub nece zvati — jedan u nizu
Recite mi, je li igraju ljudi još uvijek Lower League Manager (LLM) u FM-u i ima li netko da se oprobao u tome? — Mr Blue
Npr., na 2012 mi je sve kak treba, samo mi je glupo (a po raznim stranim forumima vidim da nisam jedini, i navodno je riječ o nekom bugu) kad kreneš s Dinamom i neovisno o tome kakve rezultate u Europi radiš (osim ako ne osvojiš LP ili EL), tebi reputacija kroz par sezona krene padat. Makar je sve dizao na top razinu, razvijao, dovodio top staff, radio super transfere, pripreme i prijateljske odrađivao diljem svijeta, dogovarao filijale.. — OsamŠest
Save / Load ista taktika isti igrači isti način igre ali nakon svakog Loada drukčiji rezultat ahhahaahah. Kad sam to skužio upalio sam FM par puta u životu iz znatiželje. — Noel
Pa iskreno, ovako je i u stvarnom zivotu.
Mozemo mi sa Istrom igrati 3 utakmice zaredom, sa istim postavama, ali svaki put ce biti drugaciji rezultat — jedan u nizu
Poanta je da je FM totalno ne realna igrica koja nema veze sa nogometom, vođenjem kluba, treniranjem itd. A tek transferi u toj igrici su posebna priča u kojoj se igrači kupuju ko kukuruz šećerac na placu. Naravno u svakoj nogometnoj igrici su transferi smiješni ali FM se fura na neku simulaciju vođenja kluba, ali na taj način sportsku politiku niti klub ne vodi ni Marko Marić a kamoli neki ozbiljni nogometni radnik. — Noel
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.