• dBK
    277
    Hahahaha
    Je li ovo? Uvijek sam sa Halifaxom igrao, dobra stara Amiga500 :broken:
  • nemapredaje
    6.1k

Ja sam uvijek volio krenuti s nekim klubom iz najnižeg engleskog ranga indo osvajanja lige prvaka.

Pa opet iz ponova s drugim klubom iz istog ranga.

Edit: ne znam jel se netko sjeća LMA managera na PS-u s početka dvijetisućitih? Ta mi igra budi lijepe uspomene.
  • OsamŠest
    6.1k
    Je li ovo? Uvijek sam sa Halifaxom igrao, dobra stara Amiga500 :broken:dBK

Hahahaha, ma na fm12... Koje su to ludnice bile.. 46 kola, ideš u playoff i ne plasiraš se u viši rang. I opet sve ispočetka.. Muka :lol:
  • Sajla
    13.1k
    Premier Manager 3, to sam ja igrao. Krećeš iz šeste engleske lige - uzeo sam Gateshead i s njim pokorio Europu :D Sjećam se da su iz drugih zemalja bila samo po 4 top kluba protiv kojih si igrao u europskim natjecanjima. Dok bi iz 6. lige došao do Europe prošlo bi već puno sezona pa bi igra ispremješala imena, sjećam se da je Prosinečki bio golman Real Madrida :rofl:
  • dBK
    277
    Al zato se gradio HalifaxuOsamŠest

Ma s ovim si me zeznuo, jer na PM je stvarno bila uključena i gradnja stadiona...kako napreduješ u rangovima natjecanja, ako ne središ npr. reflektore bile su kazne svaku domaću utakmicu...a pare spržene na pojačanja :lol:
  • Pacho
    5.1k
    Jel ima feature da u VAR sobi nestane struje?
  • dBK
    277
    Naravno da ima, ali u SSHNL DLC, redovna cijena 9,99 (6,99 do 15.09.)
  • Pacho
    5.1k

Ajdug DLC:

- Nestanak struje u VAR sobi
    - Vise vrsta oruzja za napad na suce u tunelima
    - Cetnicka nutricionistica
    - Ulazak sucima pod tuseve
    - Bel cam
    - Cheat code "Cuckov telefonski poziv" nakon kojeg svaki igrac automatski potpisuje za 400k eura
    - Opcije nudenja zemljista i opcenja sa suprugom SD-a prilikom pregovora
    - Cheat code "Nevrijeme" za 2M eura bonusa
    - Stil igre "Pirja"
    - Garantirani minimum od 13 penala
    - Neograniceno zaduzivanje i visestruko knjizenje izlaznih transfera
    - Maksimalno druga pozicija na tablici
    - Zajamceno ispadanje od malteskih servisera pedalina i kavkaskih tkaca tepiha
    - Preorder bonus: recept za fritule

file-00000000c49c61f8976d9075cb80a834.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.