• gaTeDZG
    2.1k
    Pa kako će drukčije repostat slike s tri kante krajem svibnja?
  • Tercel
    525
    Netko je potegnuo pitanje geodeta u skupštini. Mislim da je sve jasno zakaj tolko geodeta! Ne brinite, ima nas još geodeta van skupštine! Kad krenemo parcelirat za igrače po Zagorju, nema nam kraja! Geodetsko-sportski sektor, novost u svijetu...
  • Eduardo
    26.1k
    Pa ne može Petko s neodigrane dvije zadnje sezone i očajnu povijest kroničnih ozljeda u istu rečenicu s ovim preiskusnim Milanistom.NORTE

Dosta mi je više svih tih debila koji pljuju i lažu.NORTE

Imaš malu kontradiktornost u istom postu... ok, razumijem da je sad popularno posrati se po Bruni, ali koje neodigrane dvije zadnje sezone!?

U sezoni 23/24 Bruno Petković upisao je 44 nastupa i odigrao 3.686 minuta, što jasno pokazuje da je to njegova sezona s najvećom minutažom u dinamu... da, s najvećim odigranom minutažom od svih sezona provedenih u dinamu. Posljednja sezona bila je razočaravajuća i tu se svi slažemo, ali ova tvrdnja da zadnje dvije sezone nije imao ozbiljnu minutažu jednostavno ne drži vodu.

BTW, jedino je u sezoni 21/22 prešao granicu od 3.000 minuta, i to s otprilike 500 minuta manje nego u jednoj od sezona koje se pokušavaju svrstati među "neodigrane" a pritom je u toj sezoni zabilježio i jedan nastup više.
  • rokikaciga
    5.5k
    U sezoni 23/24 Bruno Petković upisao je 44 nastupa i odigrao 3.686 minuta, što jasno pokazuje da je to njegova sezona s najvećom minutažom u dinamuEduardo

Da se nadoda, i to cesto pod blokadama i ozljeden i svakakav. Meni je iskreno puna kapa pljuvacine po Bruni kao nogometasu
  • Draž
    1.7k
    Meni je iskreno puna kapa pljuvacine po Bruni kao nogometasurokikaciga
    Slažem se!!
    Treba pljuvati po njemu kao osobi, a ne kao nogometašu.
  • NORTE
    19.7k
    Imaš malu kontradiktornost u istom postu... ok, razumijem da je sad popularno posrati se po Bruni, ali koje neodigrane dvije zadnje sezone!?Eduardo

U sezoni 23/24 Petko je propustio "ključni" dio sezone tj. praktički cijeli europski listopad i studeni.
    Dok je bio ozlijeđen izgubili smo 3 tekme u miki maus skupini (bruka na Kosovu), izgubili od Gorice i gubili hnl bodove zbog kojih smo otišli na -8 od Hajduka.

To je svakako bio jako težak period za dinamo u kojem je on falio, bio sam apsolutno frustriran zbog toga što se događa.

On se "iskupio" to proljeće.

U sljedećoj sezoni mu se ponovila mislim ista kronična ozljeda i zato sam povezao te dvije sezone u kojima je u nekim periodima zbog ozljeda baš falio, kao i Bennacer kojeg se za ozljede proziva!

Možda mi se činilo i kao duži period, definitivno nije propuštena "cijela" sezona, ali poanta je bila u ozljedi koja se ubrzo i ponovila.

Očiglednih problema s tom ozljedom ima dvije sezone u nizu, a dotični kaže da bolje da smo tu plaću dali Petku.

Unaprijed pisati da će se Bennacer ozlijediti, a istovremeno zazivati Petkovića s ovim zdravstvenim kartonom je smiješno.

Za razliku od mnogih drugih po Petkoviću i njegovoj igri dok je bio naš igrač nisam pljuvao.
    Čak ni famozni podcast nikad nisam pogledao jer me ne zanima, a zbog čega je između ostalog sad kažeš popularno posrati se po njemu, što ja nikad i nisam.

Dapače dok je bio tu pisao sam da je legenda kluba, a evo što sam napisao o njemu nakon sezone 23/24 o kojoj diskutiramo:
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/427014

Ta sezona mu definitivno nije "neodigrana", ali je falio 2 mjeseca sezone zbog ozljede i u tom periodu smo bili kriminalno loši, a onda se ta ozljeda ponovila u idućoj, što je i bila poanta mog upisa o ozljedama.

Način na koji si prezentirao svoj post je da si me (kao admin zone) svrstao u isti koš s ovim pacijentima koji po medijima stalno sramotno pljuju naš klub i naše igrače, svakako zanimljivo i na tome ti "čestitam".
  • gaTeDZG
    2.1k
    nWw4iG.jpg

:fire:

Bennaceri se po svima! :victory:
  • C@ptain Koons
    233
    čemu te duge gaće, nije valjda da mu je hladno
  • BBBaranja
    4k

Mozda ima tetoviran ajdukov grb na listu,ipak je to najbolji klub naše galaksije i svi navijaju za njega :lol:
  • Masto
    141
    islam čovjek se drži pravila
  • NKDZ86
    5.6k
    hc znači, samo da ne ide sve u zrak.
    Zašto mora imat pokrivene noge?
  • Jos-Optimus
    7.4k
    pa da ne budu otkrivene, logično
  • Masto
    141
    koliko znam iznad pola potkoljenice ne smiju otkrivat
  • Droljo
    20.9k
    Veleumni chat gpt veli ovak:

Kod muslimana postoji propis o ‘avretu (dijelovima tijela koje je obavezno pokriti pred drugima).

Za muškarce:

Minimalno obavezno pokrivanje (‘avret): od pupka do ispod koljena. To znači da su butine dio ‘avreta i da ih muškarac ne smije otkrivati pred drugim ljudima.

Pupak i koljeno sami po sebi nisu dio ‘avreta, ali prostor između njih jeste. Dakle, od pupka pa do i uključujući koljena smatra se obavezno pokriti prema većini učenjaka.

U namazu (molitvi): muškarac mora pokriti najmanje područje od pupka do ispod koljena da bi namaz bio ispravan. Ipak, sunnet i preporuka je da muškarac u namazu pokrije i ramena i da se odijeva skromno i uredno.

Praktične napomene:

Nošenje kratkih hlača koje otkrivaju butine nije dozvoljeno pred drugima.

Sportske dresove ili šorceve koji završavaju iznad koljena učenjaci smatraju neprikladnim.

Najbolje je da muškarac nosi odjeću koja pokriva barem do ispod koljena, a u namazu dodatno vodi računa o urednosti i pokrivenosti ramena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.