• Efes Pilsen
    12.7k
    To je nesto novo, ako ga izguglas vecina novijih slika je u tajicama iako ih ima i bez.
    Nek igra s pokrivacima za usi bmk ako ga to veseli. Bitno je kako igra.
  • Masto
    141
    svakako, samo je zanimljivo vidit nogometaša koji pazi na te stvari
  • Efes Pilsen
    12.7k
    A cuj, ocito su ga ozljede satrale u peaku, nije rijetko u takvim situacijama da se ljudi okrecu vjeri. Kite se i nasi krunicama, selfiji iz Medugorja, Raphina na koljenima hoda runde po terenu itd.
  • Masto
    141
    dok ne diže u zrak dobar je
    Igrom nek diže sta god oce
  • NKDZ86
    5.6k
    imaš blizu borovje i džamiju - to mu Boban rekao i presudilo kod potpisa
  • Eduardo
    26.1k
    U sezoni 23/24 Petko je propustio "ključni" dio sezone tj. praktički cijeli europski listopad i studeni.
    Dok je bio ozlijeđen izgubili smo 3 tekme u miki maus skupini (bruka na Kosovu), izgubili od Gorice i gubili hnl bodove zbog kojih smo otišli na -8 od Hajduka.

To je svakako bio jako težak period za dinamo u kojem je on falio, bio sam apsolutno frustriran zbog toga što se događa.

On se "iskupio" to proljeće.

U sljedećoj sezoni mu se ponovila mislim ista kronična ozljeda i zato sam povezao te dvije sezone u kojima je u nekim periodima zbog ozljeda baš falio, kao i Bennacer kojeg se za ozljede proziva!

Možda mi se činilo i kao duži period, definitivno nije propuštena "cijela" sezona, ali poanta je bila u ozljedi koja se ubrzo i ponovila.

Očiglednih problema s tom ozljedom ima dvije sezone u nizu, a dotični kaže da bolje da smo tu plaću dali Petku.

Unaprijed pisati da će se Bennacer ozlijediti, a istovremeno zazivati Petkovića s ovim zdravstvenim kartonom je smiješno.

Za razliku od mnogih drugih po Petkoviću i njegovoj igri dok je bio naš igrač nisam pljuvao.
    Čak ni famozni podcast nikad nisam pogledao jer me ne zanima, a zbog čega je između ostalog sad kažeš popularno posrati se po njemu, što ja nikad i nisam.

Dapače dok je bio tu pisao sam da je legenda kluba, a evo što sam napisao o njemu nakon sezone 23/24 o kojoj diskutiramo:
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/427014

Ta sezona mu definitivno nije "neodigrana", ali je falio 2 mjeseca sezone zbog ozljede i u tom periodu smo bili kriminalno loši, a onda se ta ozljeda ponovila u idućoj, što je i bila poanta mog upisa o ozljedama.

Način na koji si prezentirao svoj post je da si me (kao admin zone) svrstao u isti koš s ovim pacijentima koji po medijima stalno sramotno pljuju naš klub i naše igrače, svakako zanimljivo i na tome ti "čestitam".
    NORTE

Vrlo decidirano si napisao dvije neodigrane sezone... sad se izvlačiš na ključne mjesece i "činilo mi se kao duže". Međutim, brojke su neumoljive... Petković je u sezoni 23/24 odigrao najviše minuta od svih svojih sezona u dinamu. Dakle, ne pričamo o dojmovima, nego o činjenicama.

Što se tiče toga da je falio u listopadu i studenom, da, je. I da, to je bio katastrofalan period za dinamo. Ali jedno je reći taj period je bio težak jer nije bilo Petka, a nešto sasvim drugo nije odigrao dvije sezone. To su dvije potpuno različite tvrdnje. Ako hoćeš biti precizan, onda piši precizno. Ako pišeš na na način na koji si pisao, dobit ćeš i odgovor koji razotkriva nedosljednosti u napisanom.

Što se tiče "stavljanja u isti koš"... nemoj miješati dvije stvari. Ja sam reagirao isključivo na ono što si napisao u citiranom postu, a ne na tvoje cjelokupno forumaško djelovanje, niti na tvoje osobne stavove o Bruni.

To što sam admin ne znači da ću glumiti diplomata i prevoditi napisano u nešto što si možda mislio. Ako napišeš "dvije neodigrane sezone", ja ću to uzeti doslovno. To što sad pokušavaš objasniti što si točno mislio ne briše činjenicu da si napisao nešto drugo i da sam upravo na to reagirao. Ako ti to smeta onda pazi što i kako pišeš, jer nije moja dužnost da uljepšavam stvari... nemoj od toga raditi patetiku u stilu "stavio si me u isti koš s pacijentima", jer to je klasična zamjena teza. Umjesto da staneš iza vlastite rečenice ili priznaš da si je nespretno sročio, pokušavaš mene prikazati kao nekoga tko te osobno diskreditira, a to je daleko od istine.

Samo sam krivi dojam i frustracije pobio argumentima i brojkama. Ništa više od toga.
  • NORTE
    19.7k

Kao što sam napisao, moja tvrdnja "dvije neodigrane sezone" bila je odgovor na prozivanja tog lika oko Bennacerovih ozljeda i usporedbe jednake plaće s Petkovićevom plaćom, iako i sam Bruno ima problema s ozljedama već dvije sezone zaredom.

Jednu od njih sam također nazvao neodigranom (iako je činjenica da jedna od njih to nije, unatoč dugom izbivanju zbog ozljede), a ti se toga ushvatio doslovno, iako je činjenica da je u te dvije je sezone Petko itekako falio momčadi zbog te dvije kronične ozljede i da su upravo zbog njegovih ozljeda to bile dvije sumorne sezone dinama.

I onda lik koji za jednog Livakovića izjavi "radije bih na gol stavio nekog bez obje noge", opet biva citiran na zoni dinamo, ovakvim tvrdnjama o Bennaceru i glorificiranjem Petka koji je zbog ozljeda također problematičan već dvije sezone.

U prethodnom postu sam u dva navrata napisao da ta sezona definitivno nije propuštena i neodigrana, slobodno provjeri, dakle već sam dva puta priznao da to nije istina.

Jedno je nekoga ispraviti i upozoriti da sezona nije neodigrana, a drugo je kontekstom posta maliciozno izjednačiti s onima koji po medijima pljuju po našem klubu, izmišljaju o stanju Bennacera, i još me indirektno izjednačiti i s onima koji seru po Bruni.

Kad kažem da pljuju i lažu po medijima mislim na više njih odjednom, ne samo na dotičnog novinara/komentatora.

Toliko od mene na ovu temu.
  • Dzoni
    2k

Kolega mu Bakrar često stavlja slike odande
  • Eduardo
    26.1k
    sad me već ***** akrobacijama koje se ne mogu prodati nikome tko zna čitati... ne možeš istovremeno priznati da si napisao netočnost i onda mene prozivati što sam reagirao na tu netočnost.

U slučaju da se vodimo tim načinom pisanja, onda svaka pogrešna tvrdnja može biti oprana naknadnim "pa ja sam mislio zapravo na nešto drugo". Sam si se svojim riječima pozicionirao u istu retoričku zonu i sad to meni prišivaš pod malicioznost...

Uživaj.
  • Mali dioničar
    18k
    prozivanja tog lika oko Bennacerovih ozljeda i usporedbe jednake plaće s Petkovićevom plaćom,NORTE

Ja na ovaj deal gledam kao da sve tri strane mogu biti u plusu.

Ako su istinite pretpostavke da Dinamo plaća Bennacera 1,5 milje i da je to 40% njegove plaće, Milan plaća 2,25 milja jer mu je po tome ukupna plaća 3,75.

Ako je točna i pretpostavka da Dinamo ima pravo otkupa za 9 milja, Dinamo bi bio u plusu da i po isteku posudbe vrijednost Bennacera koja je trenutno upitnih 15 milja padne 20% na realnih 12.

Dinamo kupi igrača za 9, a proda za 12, a to je platio 1,5.

Milan plaća igrača 2,25, a prodaje za 9.

Jasno sa je ovo jako pojednostavljeno bez uzimanja u obzir pravih cifri, bruta i neta kao i činjenice da je posudba vjerojatno na 10 mjeseci, a ne na godinu dana.

Ali čini mi se da je Boban pronašao savršeni model za suradnju s klubovima ranga Milana.

Čestitam!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.