• don
    15.7k
    već su se svi međusobno zapratili na instagramu, bit će to top ekipica!
  • gaTeDZG
    2.1k
    Pa kako će drukčije repostat slike s tri kante krajem svibnja?
  • Tercel
    525
    Netko je potegnuo pitanje geodeta u skupštini. Mislim da je sve jasno zakaj tolko geodeta! Ne brinite, ima nas još geodeta van skupštine! Kad krenemo parcelirat za igrače po Zagorju, nema nam kraja! Geodetsko-sportski sektor, novost u svijetu...
  • Eduardo
    26.1k
    Pa ne može Petko s neodigrane dvije zadnje sezone i očajnu povijest kroničnih ozljeda u istu rečenicu s ovim preiskusnim Milanistom.NORTE

Dosta mi je više svih tih debila koji pljuju i lažu.NORTE

Imaš malu kontradiktornost u istom postu... ok, razumijem da je sad popularno posrati se po Bruni, ali koje neodigrane dvije zadnje sezone!?

U sezoni 23/24 Bruno Petković upisao je 44 nastupa i odigrao 3.686 minuta, što jasno pokazuje da je to njegova sezona s najvećom minutažom u dinamu... da, s najvećim odigranom minutažom od svih sezona provedenih u dinamu. Posljednja sezona bila je razočaravajuća i tu se svi slažemo, ali ova tvrdnja da zadnje dvije sezone nije imao ozbiljnu minutažu jednostavno ne drži vodu.

BTW, jedino je u sezoni 21/22 prešao granicu od 3.000 minuta, i to s otprilike 500 minuta manje nego u jednoj od sezona koje se pokušavaju svrstati među "neodigrane" a pritom je u toj sezoni zabilježio i jedan nastup više.
  • rokikaciga
    5.4k
    U sezoni 23/24 Bruno Petković upisao je 44 nastupa i odigrao 3.686 minuta, što jasno pokazuje da je to njegova sezona s najvećom minutažom u dinamuEduardo

Da se nadoda, i to cesto pod blokadama i ozljeden i svakakav. Meni je iskreno puna kapa pljuvacine po Bruni kao nogometasu
  • Draž
    1.7k
    Meni je iskreno puna kapa pljuvacine po Bruni kao nogometasurokikaciga
    Slažem se!!
    Treba pljuvati po njemu kao osobi, a ne kao nogometašu.
  • NORTE
    19.6k
    Imaš malu kontradiktornost u istom postu... ok, razumijem da je sad popularno posrati se po Bruni, ali koje neodigrane dvije zadnje sezone!?Eduardo

U sezoni 23/24 Petko je propustio "ključni" dio sezone tj. praktički cijeli europski listopad i studeni.
    Dok je bio ozlijeđen izgubili smo 3 tekme u miki maus skupini (bruka na Kosovu), izgubili od Gorice i gubili hnl bodove zbog kojih smo otišli na -8 od Hajduka.

To je svakako bio jako težak period za dinamo u kojem je on falio, bio sam apsolutno frustriran zbog toga što se događa.

On se "iskupio" to proljeće.

U sljedećoj sezoni mu se ponovila mislim ista kronična ozljeda i zato sam povezao te dvije sezone u kojima je u nekim periodima zbog ozljeda baš falio, kao i Bennacer kojeg se za ozljede proziva!

Možda mi se činilo i kao duži period, definitivno nije propuštena "cijela" sezona, ali poanta je bila u ozljedi koja se ubrzo i ponovila.

Očiglednih problema s tom ozljedom ima dvije sezone u nizu, a dotični kaže da bolje da smo tu plaću dali Petku.

Unaprijed pisati da će se Bennacer ozlijediti, a istovremeno zazivati Petkovića s ovim zdravstvenim kartonom je smiješno.

Za razliku od mnogih drugih po Petkoviću i njegovoj igri dok je bio naš igrač nisam pljuvao.
    Čak ni famozni podcast nikad nisam pogledao jer me ne zanima, a zbog čega je između ostalog sad kažeš popularno posrati se po njemu, što ja nikad i nisam.

Dapače dok je bio tu pisao sam da je legenda kluba, a evo što sam napisao o njemu nakon sezone 23/24 o kojoj diskutiramo:
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/427014

Ta sezona mu definitivno nije "neodigrana", ali je falio 2 mjeseca sezone zbog ozljede i u tom periodu smo bili kriminalno loši, a onda se ta ozljeda ponovila u idućoj, što je i bila poanta mog upisa o ozljedama.

Način na koji si prezentirao svoj post je da si me (kao admin zone) svrstao u isti koš s ovim pacijentima koji po medijima stalno sramotno pljuju naš klub i naše igrače, svakako zanimljivo i na tome ti "čestitam".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.