• Tvrdica McTvrdi
    2k
    Nalog nekome može biti glupa stvar koja u praksi ne fukcionira, no bez naloga na teoretskoj razini se dovodimo do "svi ste sumnjivi, čekamo i nadziremo tko će prvi kihnut". Zato iako se nekome činilo blesavo i nekada s rijom idem linijom manjeg otpora, treba inzistirat na poštovanju protokola i pravnih normi. Nemate kaj prisluškivat nečije razloge ako nema opravdane sumnje da postoji potreba za tim.
  • Pacho
    5k

Ok, tvoje pravo, ali ne slazem se s tim. To mi je kao da kazes nek mi otvaraju postu, nek me snimaju, nek me prate po ulici, itd, jer ionako nista ne skrivam.
  • Droljo
    20.8k

Slažem se. Najbolje da imaju kontrolu nad svim komunikacijskim kanalima. Još bi bilo ok da im javlja neke red flegove za određene riječi pa mogu samo provjeriti o čemu se radi. Stop slobodi!
  • vjeko1701
    18.4k
    Ma ne kažem da je ok i apsolutno sam za zaštitu osobne privatnosti. Samo sam se osobno pomirio da se ionako to već radi na ovaj ili onaj način. Naravno da mi je želja da bude čim kompliciranije i legalno čim zahtjevnije.
  • Kujtim Shalla
    6.3k
    Ja Sam nabavio nokiu dobru staru 3310 pa nek kurac prate
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.