• Kujtim Shalla
    6.3k
    istina , svaka cast
  • mlinchica
    3.9k
    Jel ima neko iskustva s ovim peglama i jel se splati uzimat bolja (poslovni su razlozi) ili i najjeftinija odradi pricu?Dino

Svaka će ti odraditi svoje ako trebaš samo poravnati nakon vađenja iz kofera.

Za poslovna putovanja biraj materijale koji se ne gužvaju ili manje gužvaju, sve popeglaj doma i fino složiš u (po mogućnosti) tvrdi kofer, raspakiraj odmah po dolasku i prođeš s tom peglom, staviš u ormar.
    Ili si osiguraj peglu u sobu (za svaki slučaj provjeriš prije polaska, dogodi se da baš eto ne radi ili nema).

A možeš i parit kao Sajlek (prvi put čujem da netko tako “pegla” :grin: ). Osim ako si slažeš frizuru, pa onda sva ta silna para ne bu bila dobra za kosicu.
  • Dino
    4.3k

E to mi je top opcija kad radim za sebe, ali nažalost trebam peglat velke količine robe ne za sebe nego za butik :lol:

Obična pegla je malo nezgodna jer ima puno materijala i tkanina koje se lako unište ako se ne koristi neka krpa ili nešto na npr košulji. Ovo mi se činilo kao dobra opcija za peglanje nabrzake jer ipak svi više vole vidjeti (i kupiti) već speglano...

Jel funkcionira to? Vidim da ima opcija od 35 pa do 700 eura, ali ne bih ulagao velike novce za početak ako i ove jeftinije odrade posao kolko tolko
  • Sajla
    12.9k
    onda ti je Kujtim najbolja osoba tu za dati savjet
  • mlinchica
    3.9k
    Okej, zanemari sve ovo iznad :lol:
  • Dino
    4.3k
    Oprostite kaj nisam precizirao ekipa, ali svejedno vam hvala na pomoći! :grin:
  • bbb medimurje
    4.4k
    Dragi prijatelji, s ponosom vam javljam da sam danas po prvi put postao otac, rodila se kcerkica :heart:
  • Dinamosaur
    2.5k
    zdrava i sretna bila Purgerica!
  • austrijanac
    7.7k

Sve čestitke prijatelju sa Zone, vjerujem da ti je ovo vrhunac života, te kao takav se nadam da uživaš u njemu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.