• Droljo
    20.8k
    Chago vrati gitaru prvo.Eduardo

Hehe. To je gospođica iz moga grada :blush:
    Vrhunski si se sjetio.
  • chago13
    245
    Šteta kaj ovaj put nije manekenka u igri ;)
  • ZgDLions
    1.5k
    Taj dvostruki magnetski sustav je ok i fronta od kože zbilja lijepo izgleda, ali mogli su malo više od 5% dati na keš, i sa Dinamo članskom u shopu imaš bolji popust.
    https://audiodream.hr/proizvod/sonus-faber-suprema-zvucnici/
  • Droljo
    20.8k

Denon bi mi se usro u gaće da mu to spojim :lol:
  • ZgDLions
    1.5k

Nebuš znao dok ne probaš, daj kaparu, pa ak nije sinergija, vratiš zvučnike.
    :rofl:
  • Sajla
    12.9k
    hoćemo to nabavit dečkima za ZD podcast studio? :lol:

btw. "gotovinsko plaćanje pouzećem" - zamišljam dostavljača iz overseas, gls i sličnih koji prima ovu cifru na ruke :sweat:
  • ZgDLions
    1.5k

Gdje ima volje, ima i načina.
    Ima nas preko soma pretplatnika na kanal, podijelimo cifru, svaki da koliko treba i to je to.
    :grin:
  • Sajla
    12.9k
    ali da je meni znati kaj ti zvučnici rade za te novce...
    kad su još dinosauri hodali zemljom slušao sam ovo u jednoj slušaonici i mislio sam da je to zvuk kojeg je nemoguće dostići, a kupiš 100 pari za ovo i još ti ostane.
  • dBK
    250
    Jedino ako ima mod da Balog zvuči kao živahan komentator...za ove sa Nove TV ( a u zadnje i Maxsporta) ne očekujem da se da popraviti za ovu cifru, eventualno nešto u višem cjenovnom rangu i bez 5% popusta
  • Juznjak
    4.4k
    Koja je fora sa Županjom da je skoro sve u znaku Hajduka? Puno grafita, šalice u kafićima… Baš sam iznenađen evo
  • Paulie
    64

jako puno ljudi podrijetlom iz dalmacije jbg, al kak je bilo do prije 10ak godina sad je omjer čak i solidan, rekao bi skoro pola pola
  • dotepenacdubrava
    7
    a imaš županju 1 (kao centar) i županju 2 (sve iza pruge). U ž2 su vecinom hajdukovci koji imaju dalmatinske korjene. Kod starosjedioca je velika vecina za dinamo. Sjecam se osnovne skole u Ž1 - od nas 30 u razredu, dvoje ih je bilo hajdukovaca.
  • Dino
    4.3k
    IMG-3725.jpg

Jel ima neko iskustva s ovim peglama i jel se splati uzimat bolja (poslovni su razlozi) ili i najjeftinija odradi pricu?
  • Sajla
    12.9k
    ako ćeš nositi haljine kao sa slike... ;)
    ako ti pegla treba za odjeću kad ideš na poslovni put (tako sam shvatio pitanje) - ne isplati se. moje iskustvo s time je da se treba dobro spakirati, a onda trik sa vrućim tušem i kupaonicom punom pare. kad stigneš u hotel raspakiraš se, otuširaš i nakon izlaska ispod tuša odvrneš vodu na maksimalno vruće, pustiš da curi i izađeš iz kupaonice. ugasi svjetlo da se ugasi i ventilacija tako da se kupaonica napuni s parom u sljedećih nekoliko minuta. a onda objesiš košulju ili dvije u kupaonicu da ih para "ispegla". neće biti mokra, a izravnat će se dok visi. izvadiš iz kupaonice nakon nekog vremena i drugi dan ujutro imaš ispeglanu košulju.
    alternativa - tražiš peglu na recepciji :)
  • Kujtim Shalla
    6.3k
    to mi koristimo.za.košulje na poslu , imam i doma ,laganini bas . Doma supruga koristi peglu ipak ,kaze navikla.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.