• Mr Anderson
    13.9k
    Jakić je bio jedan od boljih jučer iako je igrao na neprirodnoj poziciji. Čak bih rekao iznenađujuće dobar na desnom beku.
  • Sportskifanatik
    686
    Ekipa kupio sam upravo ulaznice za sutra , kad bi mogao ocekivati da mi se pokazu ulaznice na aplikaciji jer ih trenutno nema,nisam uzimao prije pa nisam upoznat bas
  • Neron53
    2k
    Par sati prije tekme
  • din
    1k
    ja isto danas uzeo i stigle za sat vremena
  • đole
    476
    prosvijetlite me gdje vi kupujete ulaznice, meni na portalu za ulaznice stoji samo da je dostupna loža.
  • din
    1k
    a ušao sam kroz dan valjda 20 puta, i pojavljivale su se karte za sjever
  • Neron53
    2k

Stigao bas kod od ulaznice ili samo potvrda da su kupljene?
  • din
    1k
    baš ulaznice u aplikaciju
  • Neron53
    2k
    A ne znam. Meni u aplikaciji pise da ce se kod od ulaznice pojaviti tek nekoliko sati prije tekme.
    Valjda ima vise vrsta ulaznica.
  • Guinness
    3.1k
    2004. Švedska 0:1 Hrvatska (Kvalifikacije za Svjetsko 2006.)
    2007. Hrvatska 2:0 Estonija (Kvalifikacije za Euro 2008.)
    2020. Francuska 4:2 Hrvatska (Liga Nacija grupna faza)
    2023. Hrvatska 5:0 Latvija (Kvalifikacije za Euro 2024.)
    2024. Hrvatska 1:0 Poljska (Liga Nacija grupna faza)
    2025. Hrvatska : Crna Gora (Kvalifikacije za Svjetsko 2026.)

Šesti put igramo 08.09.(Mala Gospa), četvrti puta doma, treću godinu za redom, drugi puta u kvalifikacijama za Svjetsko i prvi puta sa Crnom Gorom.
    Omjer je 4-0-1 uz gol razliku 11:4.
  • dzgkt
    229
    To je normalno, ulaznicu dobiješ par dana prije u aplikaciji, a QR kod se prikaže par sati pred početak utakmice. Tako je uvijek dosad bilo otkad je uvedena aplikacija.
  • BBB Sibenik
    6.1k
    Kupujem dvi ulaznice za vcrs ako netko prodaje?!
  • Alack Sinner
    19
    Prvi put se susrećem s ovom praksom kupovine karata. Jel to nekaj novije?
    Ne kužim, čemu takvo kompliciranje.
  • din
    1k
    Može netko javiti ako gledaju osobne na ulazu tko će rano ući? Jer sam kupio karte drugim osobama, a vidim da ne mogu prebaciti svoju kartu (jer sam s svojeg računa kupovao njima).. totalna glupost
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.