• KtcGoat
    1.1k
    Iako Kramin intervju nije nista previse posebno, opet je osvjezenje u odnosu na standardne chatgpt izjave
  • mlinchica
    3.9k
    nemam ni telkuMarley

Vrati se u civilizaciju :roll:

Kaj to onda znači da bu ova komba i za C. Goru? Valjda je dovoljno bitna tekma da ubaci Šutala.
  • El Madrigal
    587
    Ne mogu sada ispratiti desetke stranica o ovoj utakmici pa se ispričavam ako je netko isto primijetio:
    Smolčić nije bio ni na predpozivu, a iznenada je dobio poziv. Na temelju čega ga je on zasluzio a Valinčìć recimo nije? Mogao je i on biti spas u zadnji čas. Bolji je i od njega i od Jakica, kojemu svaka čast na trudu i zalaganju, ali sacuvaj me Bože njega i reprezentacije.
  • Kruno
    1k
    Ja sam odustao s gledanjem nakon 20 minuta.
  • Tvrdica McTvrdi
    2k
    Doslovno osvajamo, kaj se brinete
  • Crni86
    15k
    A kaj se desilo sa batijem? Kad se sjetim prije sezonu dvije kako je igrao, a onda ovo danas - kao i cijela prosla druga polusezona. Izgleda kriminalno, ovakvim tempom ce stvarno zavrsit kao ante coric.
  • vjeko1701
    18.4k
    Meni nije bio niš lošiji od ostatka ekipe jučer.
  • NORTE
    19.5k
    ovakvim tempom ce stvarno zavrsit kao ante coric.Crni86

Promašena usporedba skroz, prvo jer je razlika u kvaliteti enormna.

Ćorić je bio Mamićev projekt koji je imao karijeru kakvu je i zaslužio.

Bati se opasno dokazao u dinamu, ima ugovor s Comom i igra Serie A (koliko god dobivao minuta) i stalni je reprezentativac iz prvih 11, ide na SP.

Ne može završit kao Ćorić jer već sad ima 100 puta jaču karijeru od njega.
  • Crni86
    15k
    Nek bude kaj zeli. Srozao je svoju igru enormno. Ja sam oduvijek navijao i sad navijam za batija jer je bio igrac koji je bio dinamican i radi kojeg si kupovo kartu vise. Al ovo nije ni sjena od tog igraca. Trenutacno je u comu da, ali ako se ne razbudi bit ce on uskoro u nekom liliputancu poput fradija ili doljnji dom lige pet. Bio je i coric u romi pa kaj. Bio je i halil u barci i muric u ajaxu. Sve se to mjenja jako brzo ak nisi pravi.

Kad se sjetim decka koji je onako izbacio krovinovica, decka koji je bio nepredvidiv, nosio loptu - bas sam gledao sazetak tekme protiv tovara prije par sezona kad je golom i predasistom okrenuo tekmu. Brzina, nepredvidivost, pametni potezi, konstantno u pokretu. A tad je bio klinac

A sad kao da gledam petkovica - lopta u noge i pimplaj. I slazem se sa vjekom da je bio los kao i cijela ekipa, ali ja sma ocekivao da ce se malo sredit kad ode od nas (losa atmosfera u ekipi, zasicenost itd) ali vidim da igra identican nogomet kao i tada. Od njega sam ocekivao da bude taj neki novi nositelj i da kad je ekipa losa, on ju dize i radi razliku. Vise sam tuzan nego da bacam hejt…
  • NORTE
    19.5k

Bati nema konstantu, zato se i nije razvio u igrača koji će otići za 25+ milijuna eura.
    Kako god bilo, on će i dalje imat jako dobru karijeru, za razliku od bivšeg igrača Rudeša i Varaždina, a sada Hamruna.
  • Crni86
    15k
    nema to veze sa konstantnom vec sa igrom koja je rapidno pala i pada iz mjeseca u mjesec. Konstantna je da on odigra jednu tekmu top pa ga nema 5. Njega nema vec vise od pola godine - pa uskoro ce biti i godinu dana. A ima vec nekoliko seniorskih sezona…

Vidjet cemo. Ja se toplo nadam jer ovako kako je krenulo nece biti dobro
  • rokikaciga
    5.4k
    Bati nema konstantu, zato se i nije razvio u igrača koji će otići za 25+ milijuna eura.NORTE

Samo za 22....
  • Ludovic IX
    9.7k
    Petar sucic je jučer bio lošiji od batija i to dosta. Pa se vi složili samnom ili ne. Dok je bati igrao, jos smo mi i igrali, on izadje, udje luka i mi prestali igrat
  • miro
    7.5k
    sve potpisujem, nikakve inicijative prema naprijed nije bilo nakon Batijevog izlaska
  • ZrnTSCHeZ
    1.5k
    i od Jakica, kojemu svaka čast na trudu i zalaganju, ali sacuvaj me Bože njega i reprezentacijeEl Madrigal

:point: Famozna predasistencija sinoć
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.