• Dzoni
    1.9k
    Ništa ovu noć bez spavanja moram preživjet
  • mali M
    8.6k
    kao prvo, svaka čast Bobanu za transfer.. do sada vas čitam uz posao kako radim i tek sam sada završio..
    Druga stvar.. pa kaj stvarno.. pa kaj zbilja ima likova koji će u punoj svijesti napisati "ako već jesmo u stanju dati toliko za placu ili takvo ime dovesti, bolje bi bilo krilo".. pa kakva trolčina i toksični mrzitelj Dinama moraš biti da pišeš ovakve gluposti.. Dopeljamo jednog Bennacera i netko nalazi negativne strane toga.. Daj idi prati Hajduk ili možda čak bolje NK Pletenku i tamo budite glavni stratezi, savjetnici i insajedri, baš tužno da Dinamo ima ovakve nazovi "navijače"
  • vlatkomarkovic
    1.9k
    Daj idi prati Hajduk ili možda čak bolje NK Pletenku i tamo budite glavni stratezi, savjetnici i insajedri, baš tužno da Dinamo ima ovakve nazovi "navijače"mali M

Top si mi protuargumentirao
  • mali M
    8.6k
    ako ti moram argumentirati zašto je odličan posao za Dinamo da je dopeljao Bennacera dao bi samom sebi protuargument..
  • OsamŠest
    6.1k
    Letit ćemo na krilima Bobana.
  • Slush
    1k
    @Haza @Miro Vugrinec Jel oce taj Leao do kraja dana ili cemo se morat zadovoljit s nekakvim Alzircem?
  • Goncalo Santos
    710
    Ako se Bennacer pokaze kao stvarno odlican igrac, pojacanje, ako se njemu bude ostajalo, ako se izbori liga prvaka i jos neke stvari poklope, mislim da se mozemo naci s milanom na 7 mil, placanje razvuc na 4 5 godina, jedino ce biti problem dogovoriti placu. Mislim da bi mogli dati 1.2 mil fiksno i jos bonuse, ali opet on ce sad imati 28 godina, ako se vrati na staru razinu moze vjerojatno do 32 biti nama ekstra klasa.
  • Harapaldo
    20
    Sam transfer takvog imena koji otvara vrata potencijalnim velikim imenima koja bi nam došla u budućnosti, kao i samoj promidžbi kluba u europi i šire je za svaku pohvalu i respekt, a kamoli doprinos ekipi u rezultatima ako bude na nivou koji se očekuje od igrača takvog kalibra. Da nam je više takvih transfer bombi. Ne sumnjam da je Zvone sve dobro procijenio i proračunao. Zato živimo naš san.
  • ElDorado
    5.8k
    Jebamepas ak ja razumijem ovu shizofreniju:
    - kaj će biti na ljeto otkupna klauzula je velika. Lik je tek došao već se radi plan petoljetke
    - bitnija su nam krila imamo veznjaka koliko hoćeš. Nama je šestica najbolnije mjesto u momčadi i dalje tvrdim to Miške NE MOŽE sam igratiu 50 tekmi. Doveli smo osmice i desetke ali šestice nema. Padovi u Rijeci i Varaždinu baš su to pokazali
    - lik ima staklena koljena. Ajde bar ima kukove izgleda.
    - igrat će Afrički kup. Pa kaj kao da u velikim klubovima afrički igrači to ne igraju. I to u našoj zimskoj pauzi.

Dajte ljudi malo mjesta optimizmu i zadovoljstvu. Vrijeme će pokazati jel bilo dobro ili nije.
  • E46
    1.8k
    kovacevic ne misli tako hahaha
  • DiddyGuela
    4.2k

Propustit Bennacera u situaciji kada ga realno mozes dovest prvo na posudbu bi bila ludost bez obzira na neke ocite nedostatke u kadru.

Ali ali ali Mudri ali Soldo... Kuzis. Realno ako ti se igrac poput Bennacera nudi, uzmi ga!
  • Orc123
    13.1k
    Realno mi na ovom transferu popusit ne mozemo, tocka.
  • Omake
    12.1k
    Dinamo verzija Dončić tradea, po shock value
  • Tvrdica McTvrdi
    2k
    Bit ćemo prvaciDirektor

Ako nam dopuste. :cool:
  • Ritam Ulice
    1.9k
    brijem da majki ima par profila i jebe ekipu u mozak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.