• OsamŠest
    6.1k
    Ovo kako je Boban dogovorio Bennaceradeda

Volio bi jednog dana pročitati u nekoj autobiografiji odlomak "kako sam doveo Bennacera" :grin:
  • Doktor Kunić
    5.4k
    Zašto sam se probudiomosad

@mosad prije 8 mjeseci :lol: kak je jutros bilo? :rofl:
  • hardek
    6.1k
    Zamišljam McKennu kako objašnjava Bennaceru da nam je poništen regularan gol jer je nestalo struje u VARu na Kušek Apašuhardek

Screenshot-20250905-112031-Facebook.jpg

Izborniče pokaži se!
  • penetrisac
    292
    Otkupna klauzula je stavljena na 9 milja eura.
  • LilScav
    11
    Dan nije gotov, optimističan sam i nadam se jednom krilu danas.. :cool:
  • Ritam Ulice
    1.9k
    Bez javljanja vahe iz pariza ovaj transfer ne moze biti zakljucen.. nadam se da se Zvone konzultirao s vahom
  • Fan
    1.4k
    Uopće me ne zanima ime, samo pozicija i igre u zadnjih nekoliko godina na istoj.
    Budući da je defanzivni vezni i da je prije samo 2 godine bio u primeu (a bio bi i još da nije bilo ozljede) te nakon uspješne prošle polusezone u Marseillu (gledajući ocjene i sami plasman kluba u kojem je bio relativno standardan), ciljano i pogođeno dovođenje. Kakav će bit, to ćemo još vidjet, ali ima sve što nama očajnički treba. Po meni, top transfer.
    Sad još daj pošteno krilo, a s ovakvom defanzivom i u vezi i u obrani golman mogu bit i ja.
  • Amigo86
    51
    Ne znam koliko je realno bilo, ali Ortega je tražio klub 32 god, mozda smo ga mogli dovesti na posudbu bar nekako...Ali ocito samo sanjam :)
  • NitkoBitan
    31.3k
    Otkupna klauzula je stavljena na 9 milja eura.penetrisac

Zanimljivo, mislim i da nasa i da njihova strana znaju da ovo nije realno. Koliko god smo mi euforicni, i da Bennacer odigra top sezonu i da ima zelju za ostankom ovdje mi nemamo tih 9 milijuna eura za jednog igraca. I ajde da postoji neka ponuda od 10+ milijuna pa ga uzmemo zbog ciste preprodaje, ali tko ce dat toliko za igraca u zadnjoj godini ugovora koji je sklon ozljedama?

Neka solidno odigra ovu sezonu kod nas i ostane nam u lijepom sjecanju (kao i mi njemu) i odlicno. Putokaz mnogim igracima iz liga petica da je i ovaj Dinamo sasvim dobra opcija.

Ja ne bih imao nista protiv da svake sezone imamo jedan ovakav dolazak (posudbu) iz renomiranih kluba i liga da se pokrpa neka kriticna pozicija.
  • Ruki93
    95
    Jedan sam od onih koji je sinoc zaspao pravednickim snom, nakon svih onih iscekivanja i refreshiranja u sestom i sedmom mjesecu. Jutros prvo sto vidim na instagramu je dinamova objava i alzirska zastava, i kroz krmeljive oci pomislim da je sigurno vijest za Bakrara i alzirovu pobjedu jucer, i nastavim scrollat dalje. Kad ono dodjem na zonu i vidim ludnicu, jos ne mogu vjerovat da smo takvog igraca potpisali, al ocito je s Bobanom sve moguce.
  • Dzoni
    1.9k
    mi nemamo tih 9 milijuna eura za jednog igracaNitkoBitan

Postoji jedna fora stvar zvana amortizacija ugovora
  • Paggini
    68.6k
    Ako se sve posloži i mi udjemo u LP iduce godine, nama neće trebati (vjerujem) toliko ulaznih transfera kao ovo ljeto, a ako Bennacer izrazi zelju za ostankom, mislim da bi mogli to pokriti, a i na kraju krajeva, nije klauzula apsolutna, vjerujem da se s Milanom možemo naći na 7 milijuna eura, recimo.

A di su jos pare od osvajanja Europske lige
  • Slush
    1k

Imamo. Knjizit cemo Baturinu 2026., a kad dode Leao cemo knjizit Sucica i Baturinu 2027.
  • sport
    5.1k
    Dolazak Bennacera pokazuje koliko nam je HNL ove godine važan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.