• Zagabria
    354
    Pojačanje ili prinova? Zna li se kaj??
  • Keyser Soze
    16k
    Može mi samo netko objasnit čemu objava ako nije prošao lječnički još? Paranoja jebiga...
  • njurci10
    252
    what could Go wrong :naughty:
  • wolfgang14
    2.9k
    Kako mi ovo nestvarno izgleda

image.png
  • Zagreb1992
    2.6k

Samo fali da se dogodi opet slučaj Titraoui :D
  • Pip
    410
    Brat nam diže vrijednost momčadi za 27%
  • don
    15.7k
    a i admin je požuria s obziron da je objavljena slika u 480 piksela :lol:
  • SanctaSanctorum
    100
    Već zaspao i mobitel krene vibrirat od poruka, ekipa zove. Mislim si ja il je opet neko sranje vani il je neko umro kad ono vidim malo d gore u kutu. Otvaram notifikaciju Bennacer novi igrač Dinama, spuštam mob reko prestajem pit. Taman dolazi poziv od frenda veli on jesi vidio tko je potpiso, skužio sam da nije san ni zajebancija. Vjerojatno jedan od najvećih ulaznih transfera ikada, baš prava bomba, a i pouka da se ne treba tako lako ostaviti alkohola. Noćas nema spavanja.
  • Marc
    552
    :fire: :100:
  • Lihtmašinac
    587
    ...ono kad se s pivkanom na stolu laganini i solo spremaš za sutrašnji put na jug i onda ti usred noći sve planove pomrsi prvo neki talijanski nogometni influenser, a onda dinamov instagram. Ničim izazvan, budući da mi nisu opcije ni Pagginijev gym ni Scotttov gin, zbombao sam messengere dragih mi ljudi koji spavaju jer je to valjda jedini način da nabrijanost izađe iz mene :fire: :100: :fire:

Ne znam bih li Zoni trebao reći hvala ili ju psovati do jutra, al, kajsad, jednom se živi i ovakve stvari treba valjda slavit pa sam zahvalan kaj postoji ovaj krajičak interneta u kojem ne ispadam ful poremećen :grin:
  • NORTE
    19.5k
    I aj ti zaspi sad.

Jebote, kad sutra dođu slike u dresu dinama...

Ismael vatreno krštenje, selo Predavac pa krcat stadion protiv Gorice nakon izbora.
  • penetrisac
    292
    https://vm.tiktok.com/ZNdqrVMdG/
    Kakvu mašinu smo doveli nismo ni svjesni
  • Sava Krpa
    622
    Hvala maloj sto se probudila u dva sata i trazi bocu. Za ovakvu vijest se isplati jos jednom probuditi do ujutro. Vrhunski posao Bobana. Dabac cekamo sliku!
  • Georginho
    431
    Nemojmo se zavaravati, nećemo do kraja roka dovesti više nikoga.Georginho

Razjebo sam Zvonu, pa je dodao gas. I novi igrač Dinama je Bennacer :fire: :cool:

Koji hebeno moćan transfer! :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.