• Jay
    2.6k
    Može Mikić za HNL slabije susrete, ali ostati samo na Valinčiću je baš prva velika zamjerka u najavi. Ne daj Bože ozljede, opet će biti krpanja i pizdarija. Nadam se da ćemo saznati što je točno bilo s RPG, suzdržimo se dok ne dobijemo cijelu priču
  • Mali Zeus
    19.3k
    Ovdje manje više isti komentari kao komentari tettaka na Facebooku, otpisali ga, rješavate se, sramota
  • Paggini
    68.1k
    Onda je očito zaboravio pogledati na kalendar :lol:rioda

A mislim, pricalo se iz dosta izvora da mu se nudio novi ugovor, sumnjam da ga se nije htjelo zadrzati, ali covjek možda ne želi grijati klupu budućem reprezentativcu i to je legitimno

Ali nazalost, sad nam nema tko igrati lijevog beka
  • Marcinko
    793
    Da, moguće da je samo A popis, zbog Jakirovića sam odmah pomislio da je tu i B lista, jer mi nema smisla njega prijavljivati na A, osim ako svejedno fale ona 4 predviđena mjesta za igrače ponikle u klubu, možda je zbog toga i Živković tu.
  • Damir1986
    340
    Na desnom beku Valinčić i RPG: Zašto nema mjesta za Mikića, kad će on igrat.

RPG napušta klub: Zašto RPG ide
  • Mali Zeus
    19.3k
    zona in a nutshell.
  • rioda
    10.1k
    A mislim, pricalo se iz dosta izvora da mu se nudio novi ugovor, sumnjam da ga se nije htjelo zadrzati, ali covjek možda ne želi grijati klupu budućem reprezentativcu i to je legitimnoPaggini

Sve jasno, ali je onda općenito glupa situacija u koju smo se doveli i mi i on, jer smo već dobro zagazili u rujan pa mi sad za europske utakmice nemamo drugu opciju. Nije da sam nešto previše zabrinut jer imamo igrače koji to mogu pokriti, ali mislim da se to moglo riješiti onda prije mjesec ili dva
  • Pip
    369
    Nije 4, nego ih treba imat čak 8 koji su ponikli u klubu, a ako imaš manje onda gubiš to mjesto. Odnosno zapravo imaš 17 mjesta za bilo koga prijavit i 8 za igrače ponikle u klubu.
  • Dragon1Warrior123
    4.6k
    Možda najčudniji potez koji smo povukli ove sezone...
  • Mali Zeus
    19.3k
    Čisto sumnjam da je ovaj popis napravljen tek tako bez neke pozadine tj da je RPG sam tak 'otpisan'.
  • CastAway1986
    3.9k
    A možda se jednostavno ponaša kao uvrijeđena frajlica jer je ispao iz prvih 11 kako prenose mnogi portali, a to da je bolji od Valinčića je upitno..
  • Marcinko
    793
    Ne, 4 ponikla u klubu, 4 u domaćoj ligi.
  • Crusades
    18.7k
    Valinčića tek trebamo vidjeti u Europi. A i nije toliko problem tko je bolji jer je to u "nijansama" za sada, već je problem u rotaciji.
  • Pip
    369
    je, upravu si da. Moja greška.
  • Mathiasovi Chageri
    6.3k
    Ako mislimo igrati pola godine sa dva golmana i jednim pravim desnim bekom, onda sportski sektor zna nešto što ja očito ne znam, ali Europska liga nije nekakvo seosko natjecanje, ovo krpanje "može to pokriti taj i taj" i može to igrati i klinac koji se nije nametnuo kod četiri trenera je baš neozbiljno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet