• Fan
    1.3k
    S obzirom da nije prijavljen za Europu, njegova priča s nama je sigurno završena.
    Očekivao sam njegov transfer negdje u Europu, u top 7,8 liga ako već ne liga petice pa me ovo baš jako iznenađuje. Mislim, ako ode za 2m+, nama je svejedno jer očito nitko nije ponudio više, al eto...
  • NitkoBitan
    31.2k
    Ako se ne varam uz Valincica poziciju desnog beka mogu pokrit i Dominguez, Galesic i KTC. Dominguez je imao problema sa cuvanjem Viniciusa ali pa mu kao nije sjela ta pozicija, ali jedno je cuvat Vinicusa a drugo nekog prosjecnog igraca iz EL.
  • Omake
    12k
    Noa Mikić welcome to the GGNK Dinamo Zagreb senior team
  • Dinaminjo
    1.6k
    Zasto Jakirovic nije na B popisu?
  • Ivdzo11
    8.3k
    Ili je neka povreda koju vuče, a zahtjeva operaciju pa ga nema smisla prijavljivati.... Ili je transfer
  • Masto
    126
    [img]http://FB-IMG-1756889298100.jpg
  • Peškaman
    7.8k
    Očigledno da je otpisan,šteta.
    Iskreno ne razumijem odluku jer ostajemo samo na Valinčiću u Europi.
    Pogledamo li kakav nas ritam (četvrtak - vikend) čeka Valinčiću je potrebna rotacija a to krpati Mikićem/Živkovićem - teško.
  • Krulek
    874
    Olako se rješavamo dobrog, polivalentnog braniča...
  • Keyser Soze
    16k
    Rješavamo se boljeg desnog beka od našeg prvog beka.
  • don
    15.6k
    ali ove objave za EL na engleskom, a sve druge na hrvatskom.. :monkey:
  • Mlađi referent
    14.2k
    Olako se rješavamo dobrog, polivalentnog braniča...Krulek

Najiskrenije mi se s obzirom na njegovu karijeru čini da je on taj koji problem. I ne bih se čudio da on diže sidro.

Kvaliteta je neupitna, ali čovjek nigdje ne može duže od sezonu, dvije.
  • Dinaminjo
    1.6k

A zasto ne bi? A ima pravo biti na B listi.
  • Crusades
    18.7k
    Nije mi ovo baš najjasnije sa otpisivanjem jednog od konstantnijih igrača prošle sezone i sužavanje rotacije na samo Valinčića.
  • Nolifer
    12.5k
    Nije ni meni jasno zakaj se rješavaju odličnog igrača kao što je RPG. Ili je riječ o nekoj ozljedi koju ima od ranije ili se radi o nekom transferu, ne znam što bih treće rekao...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet