• rokikaciga
    5.2k
    Ja iskreno nisam pogledao tekmu protiv VZ, cekam reprizu da pogledam u miru pa cu onda pogledati malo detaljnije i Nevu. Skromno smatram da sam tu koliko toliko kompetentan za procijeniti jer sam preko 10godina branio prije penzije sa 18god, a klupu su mi grijala 2-3 trenutna profesionalca.

A sto se tice pretprosle sezone tog cu se isto dotaknuti.

Ali jos jedna stvar prije nego ista napravim kad dodem doma: golman je jedina pozicija na terenu koja nema pravo na veliki kiks. I moras uvijek biti 100% unutra. Sekunda dekoncentracije i razapinju te tjednima. Rekao bih mentalno najteza pozicija na terenu.

Nagledao sam se ogromnih talenata s tehnicke strane (pozicioniranje, refleksi, komunikacija itd) koji nisu napravili nikakvu karijeru jer su mentalno losi. Ne tvrdim da je Nevistic mentalno los, moguce da jednostavno nije taj nivo. Ali s obzirom na neke njegove predstave zaista mislim da tu ima baruta.
  • San Lorenzo
    21.5k

Kao što su dečki na podcastu jučer rekli, on je i u toj dobroj pretprošloj sezoni nakon Sparte potonuo i izvlačio se iz blata do veljače i Betisa.
  • vjeko1701
    18.2k
    Mislim da je svima a i njemu jasno da mu je ova polusezona bili i ne biti što se tiče karijere u Dinamu. Siguran sam da nema teoretske šanse da na zimu nejdemo po novog golmana ukoliko će Neva izgledati kao što je izgledao veći dio prošle sezone.
  • dmil
    981
    ovo je valjda najgori graf od jednog igraca kojeg sam vidio na Zoni
  • Goncalo Santos
    680
    Ne znam da ima puno golmana koji bi nam bili dostupni, Horkas, Semper i Pandur svi brane redovito u svojim klubovima.

Labrovic za mene nije golman Dinamove razine.

Osim ovih ne pada mi nitko na pamet tko bi mogao biti meta za dovesti, sumnjam da ce se traziti neki stranac.
  • rokikaciga
    5.2k
    Jesi vidio graf Fete Fetai?
  • bbbb19
    2
    Livakovic sigurno dolazi na ljeto ako ne bude 1. golman u Gironi
  • Goncalo Santos
    680
    ako ne moze braniti u fenjerasu lalige je li to golman za Dinamo?

Sta bi Dinamo trebao biti uvijek plan B nekome, ako se ne pokaze vani da zna da ga tu ceka sigurna pozicija?
  • bbbb19
    2

Pa ako tamo ne bude branio to ce biti jer mijenja klubove bezveze i u zadnji cas, i ima loseg menadzera ocito. Za nas je uvijek ekstra kvaliteta
  • rioda
    10.1k
    ovo je valjda najgori graf od jednog igraca kojeg sam vidio na Zonidmil

A još ga spašavaju ove stvari koje su mu u plavom, ali su sve tri vezane uz pas igru, za što znamo da mu nije jača strana...
  • Zagi
    11.4k
    je li to golman za Dinamo?Goncalo Santos

Je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.