• xavier
    11.1k
    Što se Uniteda tiče, truba od ekipe. Mourihno kad je dobio otkaz u 12.mjesecu prije dvije godine, izjavio je kako je sa ovakvim rosterom i selekcijom igrača Unitedu 4.mjesto vrh.Navijač Dinama

    Nije Mourinho ni sam radio dobar posao, dapače, ali činjenica je da je bio u pravu oko rostera.

    Ole je došao kao "caretaker" menadžer i trebao je samo odraditi posao dok ne dovedu neko jače ime. No njegovim dolaskom su se pokopili neki dobri rezultati i na kraju je Ole ostao. Prošle zime je opet sve otišlo u krivom smjeru i onda ih je spasio dolazak Fernandesa s kojim su proigrali i na kraju ulovili LP.

    Da se radi o nekom drugom klubu, Ole bi već bio bivši, ali United je donio toliko pogrešnih odluka nakon Fergusona da sad više ni sami ne znaju što im je činiti.

    Što se rostera tiče, obrana im je kriminalna (iako imaju superskupog Maguirea), a brani im De Gea iako Henderson trenutno izgleda kao bolji golman. Dok se to ne riješi, neće im pomoći nikakav napadač.
  • ZGBhoy
    1.7k
    Woodward je teška nula
  • Jug
    8
    Najveći zajeb je zapravio bio što su nevjerojatnim spletom okolnosti, tj. srećom izbacili PSG. Tad je nad Oleom visio ultimatum, pobjeda ili odlazak. Da su ispali kao što su i trebali, sigurno bi uboli pravog trenera, a skrumpali su se svjetski, pa eto im sad. Nijedan dobar trener trenutno nije slobodan, a Ole je truba samo takva, što je već i tada bilo jasno, al odlučivalo se na temelju rezultata koji su aj kao bili prolazni u tom trenutku pa je dobio ugovor.
  • xavier
    11.1k
    Nijedan dobar trener trenutno nije slobodanJug

    Što fali Allegriju i Pochettinu?
  • Mali dioničar
    14k
    Ili recimo Wengeru...? :razz:
  • Neki tip
    19.1k
    U našim okvirima nešto se slično dogodilo Osijeku.. Kulešević nije planiran otpočetka, nego je uletio na zamjenu, kao privremeno rješenje i ostao (pre)dugo nakon što su mu se poklopili rezultati na početku.

    Srećom po Osijek, oni su problem trenera riješili (zakašnjelo, ali jesu) dok Man Utd to tek čeka.
  • marcio amoroso
    32.1k
    Solskjaera su spasili ovi ludi rezultati pred kraj sezone, realno United ima dobar kadar i ovi rezultati su sramotni. Naravno da fali stoper i pravi napadač, ali igraju realno ispod svojih mogućnosti. Siguran sam da bi Pochettino ili Allegri više izvukli iz ove momčadi. Wenger je potrošena roba.
  • xavier
    11.1k


    Ma dobro, nije baš isto. United se nakon odlaska Fergusona koji je tamo bio nestvarnih 27 godina, nakon dugo vremena našao u poziciji da mora izabrati novog trenera i tu je napravljena prva greška jer je doveden Moyes za što je dobrim dijelom kriv i sam SAF jer je u njemu vidio "mlađeg sebe". Ispalo je da to ipak nije to pa se pokušalo s Van Gaalom, pa s Mourinhom, a u međuvremenu je United propustio Kloppa i Pepa...i kako sam napisao, sad su u situaciji da više ni sami ne znaju što da naprave.

    Osijek niti nije doveo neko trenersko "ime" nego je uporno vrtio ekipu koja se nalazila u klubu i bila rodbinski i prijateljski povezana s vodstvom klubom što je van pameti za ovu razinu.
  • Neki tip
    19.1k
    dobro, to je šira slika i stoji što si napisao.. no ja sam se referirao na konkretnu situaciju s Oleom, privremenim rješenjem koje je spletom okolnosti postalo trajnije, a na štetu kluba. Naravno, ne svojom krivicom.

    Ne mora situacija biti uvlas ista da bi se povukla paralela. :) Nije rijetkost da se "kućni trener" ostavi na mjestu trenera uslijed dobrog rezultata, ali zaista ne pamtim kad je to bila dugoročno dobra odluka.
  • Mali Zeus
    9.4k
    Arsenal je već dao otkaz 55-orici djelatnika kluba. A maskota je propuštala i obiteljske rođendane radi utakmica Arsenala. Evo kako su mu zahvalili.
  • Jug
    8

    Istina, na Pochea sam skroz zaboravio, to bi bio dobar posao. Allegriju ne fali ništa, al mi se ko osoba ne čini nimalo izgledan za toliki skok iz zone komfora, da će naučit engleski, otić na Otok i sređivat kaotični United, zato ga nisam ga ni računao. A i vrlo velika vjerojatnost je da će u Romu. Conte bi im recimo u to vrijeme legao ko budali šamar, al jebiga.
  • marcio amoroso
    32.1k
    ali zaista ne pamtim kad je to bila dugoročno dobra odluka.Neki tip sa Zapada

    Hansi Flick je najsvježiji primjer da itekako može upaliti.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.