• bbb medimurje
    4.4k
    Oni doslovno imaju kameru koja prati samo suca
    Zakaj nisu objavili gaženje livaje?
  • Tvrdica McTvrdi
    2k

Neće, jer ne mogu ignorirat naše zahtjeve. Samo kaj skoro uvijek šutimo
  • Jurki
    19.3k
    Naravno da se nebi trebali praviti mutavi na to sve kaj se događa.
    Od javnih proglasa nema koristi jer se bumo uvaljali u isti drek.
    Iz kluba treba sluzbenim kanalima zatraziti objasnjenje Saveza na koji nacin misle zaustaviti ovo orgijanje iz tjedna u tjedan.
    Rjesenje je zapravo jednostavno.. ili poceti kaznjavati.. ak mogu kazniti za baklje, nek kaznjavaju i za ovo. Po meni je ovo veca steta za sve klubove, ligu i gledatelje nego da se na jednoj utakmici ubaci u teren 500 baklji.
    Ili uvesti strane suce.
    Po meni je bolja terapija.. batina po dzepu pa se nek jebu.

Ovo nije zajebancija.. stvorili budu atmosferu linča i neko bu glavu zgubil zbog toga.

Ne znam samo kaj ta nadrogirana stoka hoce? 3 crvena i 3 penala svako kolo?
    Dal su oni vide kraj zdravih ociju?
    Oci su mozda zdrave, ali im je mozak zgorel od tolke droge.

Dobiti toliko poguranaca i opet nije dosta? Kaj bi trebal sudac umjesto njih zabijati golove?
  • don
    15.6k
    ne slažem se. U svakom slučaju bi pokaza da te ne mogu gazit bez tvog nekakvog odgovora na to. Ovako iman osjećaj da nas užasno pokradu u derbiju da bi mi šutili i "nastavili se fokusirat na teren".

ja općenito stvarno nisan za oglašavanja u vezi sudačkih pogrešaka, svakome se desi, nekad i par puta u nizu. Ali ovo šta oni rade je teror i glumljenje nepostojeće žrtve.
  • Jurki
    19.3k
    A i dosta, dosta veći klubovi se javno oglašavaju po pitanju sudaca, pa ne vidin zašto mi ne bi mogli.don

Zato jer ce ti za taj proglas tovarska masinerija reci: "Mamic vam je 20 godina štelal suce, sad kad ga nema, poceli ste kmečati".. kupljene titule, mr. Respect... i sva ostala sranja.
  • NORTE
    19.2k
    Idealno bi bilo da pobjedom u derbiju odemo na 5-6 bodova prednosti.

Eventualno bodovno izjednačeno stanje nakon derbija ne bi bila prevelika tragedija, ali bi se tek tada pojačao njihov pritisak na suce, dok nama onda slijedi i EL.

Mnogi možda i dalje nisu svjesni da umjesto Bilića i nesposobnog Gattusa u ovoj (slabijoj) ligi sada imaju Ljubišu, Rakitića, Garciu i solidne Pajazitija i Pukštasa.
  • Peškaman
    7.7k
    Imam dojam da Hajduk ovim objavljivanjem želi isprovocirati rekaciju Dinama pa zatim HNSa kako bi mogli dalje pričati o mitomanijama da čim Dinamo nešto zatraži - dobije.
    Ne treba uvijek reagirati vruće glave,puno se bolje odluke donesu hladne glave.
    Najbolji odgovor je da mi brinemo o našoj igri/formi a ne seciranju svake dvojbene sudačke odluke.
  • Crni86
    14.9k
    Ja nisam striktno za proglas. I tu se slazem s marciom - ne bi ja koristio njihove metode. Oni niti su brand kao mi niti imaju na celu covjeka kao mi. Ovo sta oni rade je vec vise iz ocaja - makar jednostavno pali.

Bogu hvala imamo Zvonu. Neka sad Zvone pokaze tko je Zvone Boban. To je najcjenjenije ime u hrvatskom nogometu pa neka to iskoristi, pozove Kustica i celne ljude saveza na kavu i objasni im neke stvari na fin Zvonetov nacin. Na kraju Zvone je iskusan lik i ima iskustva u radu fife i uefe pa neka Kusticu ponudi i koji savjet kako se u velikim i pravim savezima neke stvari rjesavaju.

Druga stvar, bilo bi idealno da imamo neki ebel kao sto je u hokeju, pa da ako se ovakav cirkus nastavi mi kazemo da vise dio toga necemo bit. Nemamo niti cemo u blizoj buducnosti imat. Tako da moramo naucit suradivat makar o nekima ne imali najbolje misljenje. Jednostavno nama ova liga postaje uteg da se ne lazemo i radi sebe taj dio moramo rjesit.
  • The Undertaker
    8.6k
    Dinamo treba biti maksimalno konstruktivan i kooperativan i kroz institucije štiti svoje interese. Neka se oni valjaju u blatu. Nema razloga da ne razgovaramo i surađujemo sa svim klubovima na zajednički interes. Ne znači da se nužno možemo složiti oko svega.
    Imamo li mi uopće kandidata za IO HNSa? Zajec mi se čiji kao dobar kandidat ali može i neko prefriganiji.
  • Mali Zeus
    19.2k
    Vi koji ste za nase priopćenje, što bi trebalo u tome pisati?

Nećemo valjda davati priopćenje o tome kaj ovi pišu i objavljuju.

Ovo što oni rade je jadno, ciganski i seljački, nas je Erceg fino unakazio u sub i to treba rješavati nekim drugim kanalima.
  • hardek
    5.9k
    Ali ovo šta oni rade je teror i glumljenje nepostojeće žrtve.don

Pa šta misliš da je svijet glup i da nitko ne vidi šta rade? Ovo sada postaje politika, a u politici moraš kalkulirat svaki svoj potez jer jednim pogrešnim potezom gubiš kredibilitet.

Prilično je jasno da tovari bacaju mamac, i nadaju se da ćemo se mi upecat. Čak su javno više puta govorili o tzv. borbi 2 najveća hrvatska kluba protiv sudačke organizacije. Oni jako dobro znaju šta rade, a mi ako se upletemo u ovu priču nećemo ništa dobiti, dapače izgubiti ćemo. Mi našu bitku vodimo na terenu, a oni neka žive u oblacima i kriju se iza objava na društvenim mrežama.

E sad, nadam se da netko od naših, Boban ili Zajec jesu okrenuli broj telefona HNS-a i rekli da se nadaju da će stati na kraj ovom srozavanju ugleda lige. Treba uvesti kazne za komentiranje suđenja, vrlo brzo će se tovari ugasiti jer nemaju za platit kaznu za parkiranje.
  • Goncalo Santos
    662
    moze se napisati nesto sarkasticno u stilu: "Posto smo svjedoci da je HNK Hajduk iz utakmice u utakmicu nezadovoljan tretmanom sudaca, GNK Dinamo predlaze odredivanje stranih nepristranih sudaca kako za predstojeci derbi, tako i za ostale utakmice HNL-a. Nismo mogli ostati nijemi na vapaje za pomoc naseg rivala te predlazemo ovu mjeru kako bi se osigurali najbolji uvjeti za posteno sportsko nadmetanje na terenu sto je naravno svim klubovima u interesu"
  • hardek
    5.9k
    Ovo je još gore. Silenzio stampa is the move.

Tovari sami sebi jamu kopaju, samo što kao i obično oni to ne vide
  • Mali Zeus
    19.2k
    Velike su face al ne tolike da zatraže strane suce. :lol:
  • Facke
    6.6k
    Dinamo nist ne mora. Nek veni jazavci dele v Splitu kmeciju kulke oceju. Jadni Hajduk, jaden Hajduk, same se njih krade. Bas mi ih je zal. Te je sramota od kluba. Al bas sramota. I jedine koj budu stem postigli je da budu dele jos vecu mrznju stvorili do te mere da budu suca isli premiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet