• javolimtebejako
    2.9k
    nisam se nikako slagao s ekipom koja govori da im zeli bankrot. kakvi god da jesu, mislim si kakva bi to bila liga bez derbija s njima...

sve vise mijenjam misljenje u vezi tog
  • NORTE
    19.2k
    Ne tako davno im je kriv bio (i) Mamić.
    Sad su im ostali samo suci.

61694390.jpg

Oni su u nekoj gadnoj zabludi.
    Malo morbidno vrijeđaju Kustića pa onda staju u njegovu zaštitu jer im je hdz preko noći dao 2 milijuna eura.
    Onda izmišljaju da ga hajdukovac svetina s nekim pravomoćno osuđenim želi srušiti.

Onda bulazne o nekakvim povampirenim kriminalcima i zadnjim snovima o "zdravom hrvatskom nogometu".
    Koji je nezdrav isključivo zbog jednog neuspješnog klubića koji sramoti naš nogomet.
    Nadrealno.

Vaš highDUG!
  • don
    15.6k
    jedino riješenje za ovu gamad je službeno oglašenje Dinama, i to je jedina ispravna stvar. Osim ako smo opet gospode.

ovo je bolesno da jedan klub vrši konstantni i ovoliki pritisak iz kolo u kolo.
  • crophantom
    1.9k
    Ja mislim da je ovo super za nas... svaki put kad se oni poncnu baviti sucima, masonima i iluminatima raspadnu se.
    Neka troše fokus na ove pizdarije, a ne čini mi se da javnost ovo puši ovaj put
  • King
    44
    Da HNS brine o ligi i sucima, za ovaj video o Belu bi ih udario po džepu, za početak lagano nekih 500k eura u stilu kazne Nottinghamu od FA prošle godine pa nek laju na mjesec i dižu kredit za kaznu, ružni, prljavi i zli.

A za sljedeće lajanje oduzimanje bodova pa nek se žale haškom sudu, ko ih jebe
  • austrijanac
    7.7k
    Te stvari mora HNL kažnjavat, ne Dinamo.

Druga stvar je što tu ispada i kolateralna žrtva Dinamo radi pritiska, ali Dinamo u borbu s ovim ne smije ić.

Savez s kaznama i to je to.
  • Omake
    12k
    Najbolesnije, barem meni, je to što je to sudac koji im svaku drugu utakmicu svira penal hahaha. I oni pokrenuli hajku na njega.
  • marcio amoroso
    45.4k
    jedino riješenje za ovu gamad je službeno oglašenje Dinama, i to je jedina ispravna stvar. Osim ako smo opet gospode.

ovo je bolesno da jedan klub vrši konstantni i ovoliki pritisak iz kolo u kolo.
    don

Šta ti misliš da bi mi točno dobili tim proglasom? I kako bi on po tebi trebao izgledati?
  • Dendle71
    196
    Da li u HNS-u uopće postoji neki pravilnik ili katalog po kojem bi se kažnjavale ovakve objave. Imam neki feeling da toga nema. Zato su se raspištoljili ovi dolje ovako.
  • DiddyGuela
    4.2k
    Tko god je igrao nogomet zna koliko je stetno za momcad uci u utakmicu sa mislju da te sudac krade ili da ce te pokrasti. Ta vrsta pritiska je nesto najgore sto mozes osjetiti kao igrac jer imas osjecaj totalne nemoci.

Ovo sto ljudi iz vrhuske hajduka rade nije stetno samo nogometu u Hrv. vec i cijelom klubu, igracima, navijacima... jer koliko god oni radili pritisak na Bela ili nekog drugog, mogu biti sigurni da na kraju utakmice nece dobiti penal samo zato sto glasno vicu. Oni su krenuli u totalnu destrukciju od pocetka ali su ocito nesvjesni da postoji jos 9 drugih klubova u ligi kojima jedan po jedan sve vise idu na kurac nakon sudackih kompilacija iza svake utakmice.

Oni sada doslovno sami sebi nabijaju pritisak i ogromnu frustraciju a prvenstvo se jos nije ni zakuhalo. Oni ce od sve te nervoze implodirati ako se uskoro ne smire.
  • crophantom
    1.9k
    Zasto da mi sad pišemo priopćenja i sramotimo se? Ko se s drekom ide bavit i sam smrdi na kraju.
    Ili poslati zahtjev službeno za strane suce, HNSu, ne putem medija ili ignorirati.
    PR samoubojstvo je sad kukati oko ovog da oni spinaju nas u branitelje Darija Bela, a taman su ih ljudi počeli kuziti kolka su serijska kmečala.
    Naše je da ih nabijemo na Poljudu, njihovo je da se bavi video produkcijom. A sa svakim porazom koji dožive samo ce se vise sramotiti s ovim i stvarati sami sebi nervozu.
  • Tvrdica McTvrdi
    2k
    Nadam se samo da ovi kaj sad pišu ne treba ništa će isto tak šutit nakon kaj nas netko od tih pedera izmasakrira na derbiju, što je vrlo izgledno.
  • don
    15.6k
    Šta ti misliš da bi mi točno dobili tim proglasom?marcio amoroso

dobili bi prije svega pritisak na savez da se dva najveća hrvatska kluba javno žale na suđenje, posljedično s tim i moguće strane suce. A sigurno ne dopustit da se stoka iz vikenda u vikend žali na suđenje i di ispadaju žrtve svako kolo a upravo su oni ti čije sudače greške idu u korist.

kolega je to lipo objasnio;

Jednom cemo morat djelovat, pitanje je samo zelimo li to rjesavat da sto manje zaprljano ruke pa da krenemo djelovat odmah ili cemo dopustit da nas uvuku dok nam blato ne dode do grla pa cemo si onda posteno i ruke zamazat. Sa prascima se drugacije borbe ne mogu voditiCrni86
  • crophantom
    1.9k
    a ak mi sad napišemo dopis onda neće kao?
    Uvući cemo se u nervozu bezveze... oni ce od 3. Minute derbija kukati na suce, a onda ode Garciaball u picku materinu, kao i svaki put kad se uvuku u to, nama ih samo lakše nabiti.
  • marcio amoroso
    45.4k

Sve šta bi dobio je da bi bio jednak kao i oni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet