• Crni86
    14.9k
    iz korneraPaggini

Koji nije bio. To je najbitnije od svega
  • NORTE
    19.2k
    napadali, pogodili i tei stative, Rijeka se uglavnom branilaMr Anderson

Svi redom pišu "tri stative", a ta treća stativa je došla iz poklonjenog nepostojećeg kornera.

Normalno je da je Hajdug više napadao kad je doma gubio 61 minutu derbija!

Rijeka je vodila dva puta, zašto je trebala divlje napadati u gostima u dvije trećine vremena derbija dok je vodila?
    Nego što je trebala nego se braniti dok vodi, posebno tri dana nakon Soluna.

Napadati bez neke dominacije ne znači biti bolji i zaslužiti pobjedu ili remi.

Vidio sam par komentara navijača luzerske familije proteklih dana, svi redom su pisali "stopostotni Hajduk", "stopostotni Garcia".
    Morat će smislit nešto novo. :grin:

Varaždin bi ih doma također trebao zaustaviti, a onda im stiže i dinamo.

Rijeka je bolja momčad od Gorice, Istre i Slavena, očekivao sam da Hajdug neće pobijediti Rijeku koja ipak ima neku kvalitetu. :wink:
  • veselko tenžera
    5.6k
    Hajduk će u drugom krugu prvenstva imati 6 od 9 gostovanja, među njima nas i Rijeku.
  • Kermit
    672
    Hajduk će u drugom krugu prvenstva imati 6 od 9 gostovanja, među njima nas i Rijeku.veselko tenžera

Upravo tako. Ljeto završava, s njim i euforija. Dolazi zima i igraju vani, tako da neće lako do bodova.
  • Crni86
    14.9k
    Brate mili…. Pa oni nisu normalni.

Nadam se da svi koji trebaju vide sa cim se mi borimo. Scene sa poljuda, sad pritisci medija. Di je jebeni tportal bio jucer??????? Sad stavljaju kak radlejic nije dobio zuti prije zutog. Pa kaj niste isto za mamuta stavili jucer??????
    Nema ovo veze sa nogometom - moramo biti jako oprezni i proracunati. Sjest i dobro razmislit i djelovat vec iduci tjedan. Ovakvi hara kirijem koji se izvodi kod nas u hnlu necemo dobro proc koliko god bili jaci od svih. Ulozen je jako veliki novac pa da nas neko nateze za nos kao da smo mala djeca.

Steta rijeke. Ko i prvo pol. Zabe gol i cekaju… umjesto da ih zavrse, cekaju da prime gol jbga
  • Papastrumf
    19k

Svaka cast, kolega, odlicno zapazanje.
  • Fatos Beqiraj
    64
    Ocekujem cak poraz hajduka u Varazdinu, Safaric ima sada 2 tjedna mirno to pripremit, ne znam ide li iko od Hajdukovi igraca u reprezentacije.

A onda je sve na nama da ih zakucamo do kraja, a to moramo napravit
  • njurci10
    238
    Karačić, Kalik mislim ne znam jel još netko.
  • M94
    1.9k
    Pogodit ce jedan od 100 ubacaja i dobit ce Varazdin, vec vidim.

Al ajmo mi njih rađe dobit na Poljudu i ovisit o sebi.
  • Teofil Kateran
    3.1k
    Teško će oni dobit Varaždin, a dosad su imali lakši raspored jer su izbjegli gostovanja. Mi smo praktički kad riješimo gostovanje dolje mirni sa težim gostovanjima 4 mjeseca, odnosno do kraja siječnja kad se ide u Osijek.

Oni su zasad riješili samo Osijek u gostima, a Varaždin, Rijeka i mi ih tek čekamo.
  • Keyser Soze
    15.9k
    Ja mislim da će se Hajduk ukoliko budu na 3 boda od nas raspast drugi krug prvenstva gdje idu na čak 6 gostovanja od čega je jedno derbi na Maksimiru. Mi samo trebamo odradit ovaj krug prvenstva dovoljno dobro.
  • Crusades
    18.6k
    I da su pobjedili danas ne bi bilo potrebe za izdizanjem jogurta do naslova prvaka i ne znam čega sve ne u tom histeriziranju.

Naša prednost je kaj ćemo sva zajebana gostovanja odradit u prvom i trećem krugu, a u zadnjem sve igramo doma (OS, RI, VŽ i haj), dok će oni imat gostovanja na Rujevici i kod nas. Oni su od 5 tekmi, 4 igrali doma. Ne smijemo si dopuštat glupe kikseve doma, dignut razinu igre za 20% i mi uzimamo to glatko.
  • Pacho
    4.7k
    Parazit ima 3 zuta? Bilo bi lijepo i kad bi protiv VZ dobio
  • Juznjak
    4.4k
    Ono kad Tenžera uspije dat skroz korektan opis suđenja bez pričanja o nevjerojatnoj krađi. Nevjerojatno kakav sam dan doživio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet