• Pacho
    4.5k
    Parazit ima 3 zuta? Bilo bi lijepo i kad bi protiv VZ dobio
  • Juznjak
    4.4k
    Ono kad Tenžera uspije dat skroz korektan opis suđenja bez pričanja o nevjerojatnoj krađi. Nevjerojatno kakav sam dan doživio.
  • NORTE
    19.1k
    igraci-hajduka-dosli-pred-navijace-nakon-remija-s-rijekom-torcida-sutjela

dugo su tjerali svoj inat prema navijacima koj su ih gadali bakljama
    jedan u nizu

Da su pobijedili Rijeku zajedno bi skakali i pjevali, pošto nisu pobijedili i petu u pet kola dogodila im se šutnja.
    Veliki napredak nakon što su gađani bakljama nakon zadnje tekme na Poljudu.

Pajaziti ima 3 žuta i nema šanse da u Varaždinu dobije četvrti zbog kojeg ne bi mogao igrati u derbiju.
  • NitkoBitan
    31.1k
    Inace Rijeka je na Poljudu sasvim dobro izgledala i trkacki i takticki i motivacijski, a igrali su u cetvrtak protiv PAOKa. Znaci u nekoliko dana dva gostovanja.

Mi smo od Rijeke i kvalitetniji i imamo siri kadar, znaci itekako se moze. A bome i imamo taj luksuz da nam barem 4,5 igraca iz drugog plana moze startat te dostojno zamjenit prve opcije sto fiumani nemaju.
  • Hnlovac
    3.2k
    Broj Hajdukovih proglasa i stupa sutra 2,5 dal da igram više ili manje
  • Omake
    11.9k
    Još uvijek ne mogu doći sebi koliko je glup Gabriel Rukavina. Mislim da nema liga na svitu s više krila koji su baš teški idioti od HNLa.
  • bbb medimurje
    4.4k
    slazem se, ali svakak bih volio vidjeti jos jedanput tu situaciju, da nije slucajno bio faul?
  • Jurki
    19.3k
    Mislim da bi trebali biti zadovoljni.
    Moja ocjena do "prvog prolaznog vremena" je 4,0.
    Jaca ocjena bi bila da smo u bar jednoj utakmici uspjeli spojiti 2 dobra za Dinamove standarde poluvremena.
    Ova ekipa je neuigrana i to nam je za sad veliki problem.
    Odradili smo realno 3 najgora gostovanja... doduse Vz to nebi trebal biti, ali je tak.
    Dobra stvar je u tome da ova ekipa ocito moze, s vremenom bu to sve bolje.
    Moram i iskritizirati Kovu, jer ocito radi zamjene po nekakvoj svojoj šabloni i tu smo prevec predvidljivi za protivnicke momcadi.
    Dolazi nam najzajebaniji dio sezone i sad bumo vidli kakva rjesenja ima jer bu prisiljen rotirati.
    Isto tak premalo igraca koristi.

U odnosu na ostatak ekipa smo i vec sad nebo i zemlja, te to moze samo biti jos bolje.
    Nije me strah konkurencije, vec debila u crnom i to nam je trenutacno najveci problem.. a to se nemre rijesiti na terenu ni treninzima.. vec klub mora odreagirati jer ovo nema nikakvog jebenog smisla. S ovom gospodstinom ce nas suci jebat na suho i to mi se nimalo ne dopada.

Da i dve tri velim o konkurentima.. tovari standardno na silu uz jebacke, ali bas jebacke pogurance sudaca.. ne pokazuje im kartone za gazenja, diskutabilni penali itd.
    Rijeka uz dva poraza, Europom i tankim kadrom mislim da nam ove sezone nebu konkurencija.
    Osijek teski podbacaj nakon vrlo dobre igre protiv nas.. ostalo su se usrali zesce. Varazdin jako dobar, ako ponove ovakvu igru kao protiv nas... mi se vec nakon iduceg kola mozemo odlijepiti od tovara.
    Za ostale klubove mogu samo reci.. teski krš od ekipa, tragikomedija sa prizvukom teskog diletantizama vrhuski tih klubova.
  • Omake
    11.9k
    gledao Dva puta, meni djeluje da se baš naivno i namjerno zabio u igrača hajduga
  • hanibal
    26

Čačić je to odavno prepoznao vizonarski: "jednodimenzionalan igrač", samo smo ga napljuvali
  • hardek
    5.9k
    Jel moguće da ovi ladno opet neće nikog prodat :lol:
  • Jurki
    19.3k
    Jel moguće da ovi ladno opet neće nikog prodathardek

Znamo svi kak se financiraju, svi sve vide i prave se mutavi.
    Jednostavno je nepojmljivo da jedan nogometni klub moze financirati tak skupi pogon, a nisu skoro nikoga prodali, nisu napravili nekakvi rezultat u Europi.

Posao za Uskok, poreznu... ali ako ce ih ko kazniti onda je to Uefa.

Isto kak na wc skoljki vrijeme drukcije tece, tak i za njih vrijede nekakva drukcija financijska pravila.

Stvarno da mi je dozivjeti, da bankrotiraju.. bome bi se od srece napil.. mah..ko ih jebe.
  • Keyser Soze
    15.9k
    Znači klub u takvom akumuliranom minusu proda Prpića za 4,5m, Uremovića za 800k, Benhraua za besplatno i to je to? Vuškovića ne računam jer je njegova lova odavno potrošena.
  • don
    15.5k
    Uremovića za 800kKeyser Soze

500k*, odnosno toliko je otišlo hajduku.
  • Paggini
    67.6k
    500k*, odnosno toliko je otišlo hajduku.don

Sta nije 800k hajduku, a ukupni transfer 1.2m, od toga 400k igracu/manageru?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet