• hardek
    5.9k
    Osjećam se kao jučer kad smo mi kiksali, ali očekujem da mi sutra ovaj x izgleda odlično kao što mi i ovaj naš jučerašnji x danas ne izgleda toliko katastrofično.

Mene veseli da tovari golove daju samo na centarsuteve kontra noga na drugu, nije baš nešto što protivnici ne mogu naučit branit. Već protiv Varaždina očekujem da Lamine Ba nosi sve to u tri lepe
  • don
    15.6k
    mislin da ovdje postoji barem 10 ljudi koji na dnevnom nivou pišu o hajduku i torcidi i kad nema njihovih utakmica. Da ih ne nabrajan jer neman ništa protiv toga, ali samo za zapažanje.
    Koji je problen "opsjednutosti" najvećim i jedinim rivalom u borbi za titulu dok traje utakmica?
  • Mr Anderson
    13.8k
    Nevjerojatno, ali to se dogodi kad 15 minuta prije kraja prestaneš igrati i samo nabijaš lopte što dalje od gola. Da su igrali hrabrije zabili bi i treći, ovako kurchina. Realno, tovari su bili puno bolji i nisu zaslužili izgubiti.
  • Pacho
    4.7k
    I opet pritisak na suce, a sutra mozemo ocekivati novu kompilaciju uz sutnju HNS-a.
  • tom
    178
    Horor. Prvo je prognozirao 4:1, onda im se tu divi. Neki su stvarno zalutali među navijače Dinama
  • ElDorado
    5.7k
    Ne razumijem vadjenje Fruka koji je i umoran raketa za Čopa i Rukavinu
  • Benito
    1.3k
    Tko ide minutu prije kraja u dribling kroz dvojicu u sredinu? Lik je toliko malouman da je to strašno. Pošalji rađe loptu u aut kod kornera i gotova tekma...španer i dribler veliki Rukavina
  • javolimtebejako
    2.9k
    don uvijek prognozira pobjedu hajduka, ne pamtim da je ikad rekao da ce kiksat
  • Pacho
    4.7k
    Mogao bi jugoalpski cuckold opet zaskociti suce pod tusevima
  • Jurki
    19.4k
    Ajde Kusticu govno hadezeovsko, pa napravi konacno neki kurac i prekini ovo ludilo.. za 3 kola ce s kalasnjikovima izlaziti iz tunela nakon utakmica.
  • don
    15.6k
    evo ti keks za odličnu usporedbu. Zadivljen.
  • mlinchica
    3.8k
    Ovog Rebu treba provocirat dok još sjedi na klupi, skupil bu kartona da ne bu niti ušao u igru.
    Taj dečko je skroz rastresen.
  • San Lorenzo
    21.5k
    Maxsport je televizija sa zavidnim brojem ljigavih komentatora.
  • Svi na Sjever
    3k
    Đale je dobro vodio tekmu ,al se sjebo kad je ubacio Čopa, a pogotovo Rukavinu, da je ubacio onog Jurića, taj može bar sačuvat loptu i trčat kao normalan nogometaš.
  • Kristijan992
    624
    Medijska mašinerija već krenula i rade se ankete za faul Radeljića...nešto su jučer bili tiho, kakva je to gamad odvratna, sutra će opet kompilacija od par faula i 2 auta kaj im nisu dosuđena...a HNS će i dalje ko p**** šutiti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet