• Ritam Ulice
    1.9k
    Gabrijel rukavina jebo te tata tvoj te jebo
  • Ivan0302
    1k
    Ja sam zadovoljan, nisam očekivao remi...
  • don
    15.6k
    ne mogu opisat kako mi je diga živce ovaj gol, osjećaj ka da su dobili. Još ova smradina Pukštas 2 gola.

ali ajde, ništa od prvaka kolovoza.
  • Jay
    2.6k
    Nadam se da je tati rukavini jasnije zasto mali nikad nece postati igrac.
    Dalovic je kriv za ovaj remi, napustila ga sva sreca od kad nosi hlace dva broja manje
  • mosad
    1.7k
    Dinamo i dalje prvi na tablici
    Gadno gadno gadno…
  • Dubbbrava
    1.1k
    Za ovo zadnje cigane skandiranje zaslužuju da im se izbije 10.000, boli ih kurac kad imaju para
  • Nogo
    9.1k
    Rukavina debil. S druge strane ne znam šta i Zlomislić radi.
    2:2 ako ništa Rijeka nije izgubila i dobro.
  • Goncalo Santos
    672
    Mi se moramo sabrati kako god znamo i umijemo, ovima nema tko otkinuti bodove, osijek i rijeka nemocni.

Na poljudu ih dobiti pod svaku cijenu, osvjeziti momcad, umoriti presinogom da ne znaju sta ih je snaslo. Prepusteni smo sami sebi.
  • Zg123
    2.4k
    vristim pa na poljudu ce morati poceti specijalna policija ko u turskoj sa sucima nakon utakmica ici, vidi ovog kromanjonca rebica i on bi neku pravdu gonio jos samo fali da odnekud izviri mafijaski celavi odvjetnik
  • Ijayi Atiemwen
    3.7k
    Ovo dozu sreće što oni imaju je jebeno nerealno + sa svim sudačkim pogurancima trebali bi osvojit ligu s 100 bodova. Koja jad i bijeda od kluba, 3. Mjesto im je i ove sezone plafon. Zlomislić se ugledao na Nevistića…
  • Kermit
    672
    Gabrijel rukavina jebo te tata tvoj te jeboRitam Ulice

Toliko o top talentu i velikoj "grešci" Dinama kaj ga je prodao.....

Panglu
  • Paggini
    67.7k
    hajduk ima nešto posebno u sebi, poseban klub. Priznajemdon

Brate tvoja opsjednutost hajdukom granič̣i s patologijom :lol:
  • Goncalo Santos
    672
    Ovaj mali rukavina kako zivi od nogometa ja ne znam.
  • NitkoBitan
    31.2k
    Bezveze, ove sezone smo prvi na tablici od pocetka do kraja prvenstva :groan:
  • Svi na Sjever
    3k
    Kolko je mali Rukavina puta sjebo Rijeku, čovjek umjesto da ide driblat po liniji da izbori aut, čovjek se nicim izazvan ide zabit u igraca.

Suludo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube