• Crni86
    14.9k
    Jel to tak i po drugim ligama, ili samo u ovom smecu zvanom Hnl?Jurki

Ovo je pitanje za hns i licenciranje te infrastrukturu koju moras imat.

Ja sam u vise navrata reko da svaka utakmica gdje var nije u funkciji makar 15 sekundi je po meni ne regularna. Prekini utakmkcu dok se var ne osposobi pa idemo dalje.

Ili imamo var ili nemamo. Jucer npr prvo pol var radi i pomogne recimo nama odnosno ispravi neku gresku. Drugo pol je onesposobljen i ne ispravi neku gresku koja ide nama u korist… Gdje je tu regularnost?
    Ko da izvadis suca pa prvo poluvrijeme igramo bez faulova, drugo ubacis suca pa cemo igrat na faulove
  • Crni86
    14.9k
    duguju nam audio iz var sobe, duguju nam sliku zaleda

Duguju nam objasnjenje kako sudac pusti da se faul izvede 10 metara od prvotnog faula. A nama vraca nakon 4,5 pasova loptu za metar i to se tocno sjecam. Al njima se bojao vratit nakon jednog pasa… misic mu jos prica a on siri ruke kao a sta cu…. I jos je sudac bio jako dobro pozicioniran da je vidio da je lopta udaljena 10 metara od prvotnog faula…
  • Felip
    650
    Dajte prestanite više s tim faulom. Što nije Beljo uzeo loptu i vratio ju 10 metara nazad? Nego prvo radi krivi pas, onda taj faul, ostavlja loptu i ode u šetnju. Cijela momčad stoji kao da je kraj utakmice. Ispali smo naivni. Erceg nije sudio neke očite prekršaje Lamine Ba (neobjašnjivo) i nije dao žuti Valinčiću. Nije te s tim ne znam kako pokrao. Krađa bi bila da nije sudio penal na kraju, a zna da ne radi var.
  • Teofil Kateran
    3.1k
    Možda je više do mog osobnog dojma, ali po meni nas Varaždin nije "izdominirao" u drugom poluvremenu. Istina, ekipa je prvo poluvrijeme odigrala vrhunski, a drugo nešto ispod razine, ali ja to nisam doživio tako dramatično. Mislim da krivca ne smijemo tražiti niti u treneru niti u igračima, koliko god su neki podbacili.

Erceg je direktno utjecao na 2 pogotka. Varaždinov prvi gol je neregularan i kod brzog izvođenja nije bitan metar, dva, pa ni tri, ali 10 metara je ipak previše i to se nije smjelo dopustiti jer takve sudačke odluke rade samo još veću sprdačinu od naših sudaca, lige i saveza. Također, mislim da je svima jasno da kod poništenog pogotka McKenne nije bilo zaleđa te je isti trebao biti priznat.

Jučer je odigrana dobra utakmica, bilo je oscilacija, ali smatram da smo bili dosta bolji suparnik sveukupno i zaslužili 3 boda.
  • Mr Anderson
    13.8k

Kaj pričaš ti, kak nas nije pokrao? Cijeli utakmicu cjepidlači s postavljanjem lopte na pravo mjesto u nebitnim situacijama, sad pusti izvođenje 10 metara dalje iz kojeg ide kontra i pada gol. Gol nije njegova direktna greška, nego pomoćnika.
  • SAS1987
    18.5k
    Nakon prospavane noći imam puno upitnika, a jedan od njih je svakako odluka starijeg gospodina, da umjesto da kulturno piša po zidu iza istoka ko svi ostali odlućio pišati po bageru pokraj zida :lol:
  • Mr Anderson
    13.8k
    Više me sram kmečanja na sudce nego kiksa u Varaždinu. Da smo bar imali loš rezultat zbog sudacaBorovljanin

Nego radi čega smo biseru? Nije kmečanje ako su grèške očite. Da nisi i ti jedan od kvazi Dinamovaca sa Sportnet foruma koji relativiziraju greške protiv nas jer se ne bi šteli zamjeriti kolegama tovarima?
    Oni kmeče i mijauču prije i poslije utakmica radi ničega, a mi bi trebali šutjeti jer je tebe sram? BMK kaj je tebe sram, naočigled smo oštećeni. I neće biti zadnji put ako ćemo glumiti gospodu i šutjeti.
  • don
    15.6k
    neće biti zadnji put ako ćemo glumiti gospodu i šutjeti.Mr Anderson

i za svaku iduću grešku suca na našu štetu nije kriv ni sudac ni savez nego Dinamo. Moramo učinit minimalno ono šta je u našoj moći.
  • Paggini
    67.7k

Ne pada kiša brajko, nego pišaju po nama
  • Crni86
    14.9k
    Što nije Beljo uzeo loptu i vratio ju 10 metara nazad?Felip

Zato jer je igrac u padu nabio loptu 10 metara?!?! Kak da ju vrati, carobnim stapicem?

Cijela momčad stoji kao da je kraj utakmice.Felip

Ne. Stoji postavljeno tako da su svi iza lopte od tam gdje je stvarno bio faul (tam di je beljo je trebao biti izveden faul). Kad pomaknes loptu 10 metara naprijed, onda svi ispadnu da - jos gore za suca da to nije skuzio i razumio. Daj ne lupetaj gluposti.
  • Mr Anderson
    13.8k
    ali što si postigao jer si bacio čašu pive u teren?Felip

Fakat ni ja ne kužim. Ajde da je bacio čašu vode, nikom ništa, ali čašu pive...ne odobravam nikako.
  • pjetlić
    136
    Mislim da je zbog kise, razvodnila pivu, covjek probo, fuj, baci to govno.
  • njurci10
    238
    Nadam se da će se bar u podcastu od zone u ponedjeljak malo više o tome svemu raspraviti.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.2k
    Koliko tu (a i na drugim temama) neki mogu srat i hejtat, a bez konstruktivne kritike, pa to je čudo...
    Nego, jel vam bilo lijepo jučer s kauča štancati te silne komentare? Pitam za mokrog frenda s tribine...
  • Droljo
    20.8k
    Nego, jel vam bilo lijepo jučer s kauča štancati te silne komentareNemrem igra Dinamo

Koga pitaš?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.