• Zagreb1992
    2.6k
    Isto tako ne treba se držati samo teme GNK-a u podcastu .Ima npr i drugih sekcija koje bi tamo mogle dobiti koju minutu i samim time se predstaviti javnosti ..Npr OK, KK , RK I FD ..A vjerujem da bi i navijačima Dinama bilo zanimljivo čuti koje riječi od ljudi iz tih sportova
  • Zagi
    11.4k
    Možda pogledam kronike, dedu, tribinu, i pročitam ono što se nudi u novinarskom poslu i forumske stvari.Majki2111

Ti je nekim slučajem promaklo da je većina nas izrazito nezadovoljno svim tim nabrojanim sadržajem do te mjere da puno toga imamo blokirano?
    Mislim, pitanje je retoričko naravno. Znam da si svjestan toga.

Pritom me, da te preduhitrim, nimalo ne zanima rasprava o tome zašto. Znaš zašto, ne slažeš se i dobro. Gledaj kaj ti paše.

Podcast Zona Dinamo sigurno nebu koncipiran da tebi bude dodatan sadržaj za konzumaciju nakon odgledanih deda po tribinama.

Zamisli podcast od dinamu bez komentiranja aktualnih tekmi, najava idućih, komentara na trenutno stanje i pravac nekog od idućih prijelaznih rokova, te ostalih aktualnosti...
    Kajgod.,
  • kariola86
    145
    prijedlog:

Bilo bi fora kad bi se u svakoj epizodi pročitalo 5–10 najboljih/najsmješnijih komentara s foruma iz proteklog tjedna.
  • Niko1986
    3k
    da li to znači da izlaziš iz Ofenzive?ElDorado

Što se podcasta tiče da, za sve oko portala ću vjerojatno ostati, ali u puno manjem obujmu.
  • Progressive overload
    261
    Ne žicate vi nego ja vas želim podrupjeti te sam siguran sam da ćete biti top, pa redovito te gledam na Ofenzivi.
  • skener
    6.1k
    Svaka čast svima koji sudjeluju u ovome i uopće ne sumnjam da će biti odrađen jako dobar posao.

Za početak je najbitnije da je zvuk dobar.

Studio i sve ostalo će doći, ali zvuk je ključan za podcaste.
  • Danijel1990
    9
    Koliko vremenski će trajati podkast?
  • Zagreb1992
    2.6k

Nije to žicanje ..Nego to je donacija navijača kako bi mogli osigurati i kvalitetniji studio i opremu..Samim time dižeš i podcast u budućnosti na veću razinu
  • Zagi
    11.4k
    Rekao bih i da je sama Zona odličan lakmus papir za koje teme u svakom trenutku najviše zanimaju navijače.
    Jedino kaj nekad znamo biti zavedeni. Pa je tako Maxova tema gorila jače nego je ikada trebala zbog novinarskih napisa vrlo vjerojatno plaćenih od tate Živković.

A opet da se sada vratimo u taj trenutak, teško mi je zamisliti da jedan dobar dio epizode tog tjedna ne bude posvećen temi "Max- heroj ili zločinac"...
  • Ritam Ulice
    1.8k
    Treba donirat dres ocito
  • jakov1
    865
    Bravo bravo bravo!

Hoce li podcast imati ikakve veze s forumom, osim po imenu?

Npr. da se svaki tjedan izglasa tema ili misao koju navijaci Dinama zele u eteru. Nekad bi to bio sudacki kriterij za vikend, nekad mozda pitanje "gdje su karte za Bratislavu?", nekad intrigantna insajderska info, a nekad samo obicna izjava kao "hvala ti Boze sto nemamo Ljubu u klubu".
  • mali M
    8.6k
    Hvala dobri ljudi! Bio je to naporan posao koji je iziskivao mnogo odricanja i ponavljanja, stalnog pikanja i neodustajanja. Moja plaća je što ovo postoji, a kao bonus rado ću prihvatiti pokoje sjedenje u "studiju" iza kamera s pivicom. @Eduardo @Niko1986
  • prefontaine
    3.5k
    Zona Dinamo prati GNK Dinamo i iz dana u dan sve više raste! Bravo, ponosan sam! Ovogodišnji odmor i ljetovanje mi činite još ljepšim i hvala vam na tome, svima.

Pozdrav s Brača
    20250830-135059.avif
  • gledatelj
    1k
    Pa sad tek ovu temu vidim. Svaka čast ekipi za ovo. Pratite će se vjerno sve. I kako sam dodao na drugoj temi, ako se može ikako pridonest samom podcastu rado bi pomogao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.