• Nemrem igra Dinamo
    4.2k
    Konačno :heart:
    Bravo i hvala ekipa, s nestrpljenjem čekam prvu epizodu!
  • Hnlovac
    3.2k
    Pitanje za podcast, hoće li teme biti isključivo vezane za Dinamo ili i za HNL? Ovo potonje me posebno zanima jer mislim da bi dugoročno moglo biti loše za podcast jer mislim da je najbolje sa se bavimo sobom (ok je da demantiramo napade i laži, pogotovo kad debili iz drugih klubova seru nakon svakog kola, ali ne bih da se ima rubrika koja bi ličila na temu HNL), vidim da ona 3 lika iz osijekovog podcasta to rade i onda ispadaju dosta jadni
  • Paggini
    67.4k
    Zasto bi na Zona Dinamo podcastu pricali o ikome drugom? Da, pricati o Belupu ako igramo s njima iduce kolo, da vidimo kakva je forma, ali ne gledam Zonu Dinamo da slusam kako je hajduk igrao, kako je rijeka igrala i slicne gluposti
  • don
    15.5k
    a o čemu da se priča dugoročno? Pa nije da Dinamo svaki tjedan ima milijun vijesti o kojima se da raspravljat po 2 sata. Podcast o Dinamu bez spominjanja HNL-a i rivala je nekompletan podcast. Naravno po meni.

neka naprave timestampove di će pisat iznad minute videa o čemu se priča. Primjer 12:05 Varaždin-Dinamo 38:17 HNL/ostale utakmice/rivali i neka svatko preskoči dio koji mu se ne sluša.
  • jakov1
    869
    na internetu ne postoji misto di se objektivno gleda na Dinamo.don

Pa dobro, ali ja te pitam za druge klubove. Sta ti Niko moze ispricat o Varazdinu, a da neces cuti negdje drugdje? Bolje da se to vrijeme potrosi na Futsal Dinamo ili nesto blisko Dinamu.
  • Majki2111
    4.1k
    Ako ste nezadovoljni svim tim sadržwjem kojrm se nudi je li onda do njih ili do vas? Tržiše je preplavljeno podcastima i da niša od tog nije dobro je promašena izjava.
  • Paggini
    67.4k
    Pa nije da Dinamo svaki tjedan ima milijun vijesti o kojima se da raspravljat po 2 sata. Podcast o Dinamu bez spominjanja HNL-a i rivala je nekompletan podcast.don

Pa ako treba trajat 45 minuta, nek traje 45 minuta. Ak treba trajat 2 sata, neka traje 2 sata. Ali zasto pricati 15 minuta o utakmici HAJDUK BELUPO na Zona DINAMO podcastu?

Da postoji Zona hajduk podcast i da pricaju o Dinamo Varazdin 20 minuta, tu bi ih rugali kako su jebeni jadnici.
  • Crni86
    14.7k
    I bas zato cemo dobit podcast koji cemo s radoscu gledat.

Ti se drzi balkan deda i slicnih i dobro je.
  • FrenchMontana
    1.4k
    Podcast bi trebao biti neograničena forma, dakle može biti 45min, a može se nakon nekog derbija odužit na dva i pol h… ja se veselim, daj malo dinamovštine koja se ne ispričava i ne spušta glavu kad god se treba postaviti prema rivalima (Denis, Šašak…).
  • miro
    7.4k
    Možda odradit po epizodi jedan kratki 5-10 minutni intervju s poznatim/javnim osobama koji su dinamovci (kao rubrika tu na Zoni). A ako se nekog od njih može dobit u emisiju, jos bolje, pa ih pitat uživo
  • jedan u nizu
    15.2k
    Ali zasto pricati 15 minuta o utakmici HAJDUK BELUPO na Zona DINAMO podcastu?Paggini

Ja ne mislim da se treba pricati o utakmici HAJDUK BELUPO na zona podcastu.
    Ali kada igraju DINAMO RIJEKA onda se treba iskomentirati stanje u Rijeci, kako su odigrali kolo prije sa GORICOM, ili kako su u cetvrtak odigrali protiv NOAHa, ili tko im je novi trener i komentar o njihovom novom vlasniku, ili kako imaju tezak/lagan raspored ususret dvoboju sa nama.
  • Hnlovac
    3.2k

ali ne gledam Zonu Dinamo da slusam kako je hajduk igrao, kako je rijeka igrala i slicne gluposti
    Dok se upravo svaki vikend na zoni može pročitati 15 stranica o tome kak tovari igraju

To nas par i govori već, tema 1.hnl je postala zak**ac
  • Kujtim Shalla
    6.2k
    Bravo Bravo Bravo ekipa , podrška zoni
  • don
    15.5k
    pa tako možeš postavit pitanje i za svaku ostalu temu. Šta ti Niko može reć više o Dinamo Varaždin nego Miho? Nije cilj pričanja više/manje. Virujen da bi svima puno bolje i lipše bilo za slušat Niku nego Zizija i ostale.

Ak treba trajat 2 sata, neka traje 2 sataPaggini

i o čemu ćeš pričat 2 sata, ako je u planu da traje toliko?

Ali zasto pricati 15 minuta o utakmici HAJDUK RIJEKA na Zona DINAMO podcastu?Paggini

pa naravno da nećeš analizirat njihove utakmice, pričat ćeš o stvarima koji imaju veze sa Dinamom, a njihove utakmice (pobjede/kiksovi) imaju. Logično mi je da ćeš spomenit kad netko od njih kiksa i prokomentirat to u par rečenica, ka i komentiranje njihovog rasporeda u usporedbi sa našim, tjedan uoči derbija napravit poseban podcast vezano samo za derbi. A hvala Bogu hnl ima 10 klubova pa svakih misec, dva imaš "kontakt" sa rivalima, u skladu s tim i u podcastu.
  • Paggini
    67.4k
    Dok se upravo svaki vikend na zoni može pročitati 15 stranica o tome kak tovari igrajuHnlovac

Forum je drugi format, podcast je drugi, nema veze jedno s drugim
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.