• NoSkillan
    6
    prosle sezone je 11 bodova bilo dovoljno za top 24, a 15 bodova za top 8
  • crophantom
    1.9k
    Ja se nadam da ima malo mudrosti u UEFAi pa da će maknuti Židove u Mađarsku il negdje.
    Glupo je da mi budemo kažnjeni 1 utakmicom bez navijača jer oni provode genocid pa ne mogu igrati doma.
  • Infinity
    19.4k
    Moglo je i bolje, ali...

Mislim da cemo kuci uzeti 10 bodova. Gostovanja ce biti zeznuta, ali ocekujem pobjede protiv Maccabija i Malmoa. Celta i Lille ce biti teske utakmice, ali ne bih potpisao po bod unaprijed, mada bih s istima bio zadovoljan na kraju. Mozemo mi to i dobiti.

Moje ocekivanje je nekih 16 do 18 bodova. Lagani top 8.
  • Ljubo
    7
    Realno sve tekme su tu negdje i nema izraženih favorita, sa svakim možemo odigrati kak spada. Ne kuzim ove kaj govore da je težak ždrijeb jer realno najbolje ekipe smo izbjegli.
  • Mathiasovi Chageri
    6.2k
    Drago mi je da su svi optimistični, ja baš i nisam. Momčad je nova, ne znamo još kakva je prava snaga ove ekipe, svaka utakmica nam je na nož u ovoj skupini. Nadam se najboljem, no realno gledano može se dogoditi i da skupimo manje bodova nego u LP prošle godine.
  • Z brega sam
    66
    nebu nas pustil. Da mi imamo jednu domacu utakmicu vise od njegve Zvezde?? Ak ne vidi to civilizovana Evropa, on će biti branioc pravde.
    :bljuc:
  • Nemrem igra Dinamo
    4.2k
    Ništa nisam pogodil, ali sve u svemu nije loše!
    Ukupno jači protivnici doma, lakši vani, očekujem da prolaz...
    Gostovanja su top :cool:
    Nadam da će prva tekma biti neka lakša da probiju led, kasnije će to lakše ići
  • Mr Anderson
    13.7k
    Maccabi igra domaće u Bačkoj Topoli, očekuje nas jako neugodno gostovanje.Fan

Ak se nastave ova sranja kod njih, upitno je uopće gostovanje naših navijača tamo.
  • Str1nger Bell
    2.6k
    Jel možemo Kelavu prijavit za Malmo ?
  • Bosskovitz
    18.9k
    Ovo je prolazno, bit će vjerojatno napeto i to je realnost nove Europa Lige.

Rekao bih da smo protiv Maccabija, FCSB-a i Malmoa favoriti. Ako ćemo realno, nama je uvijek odgovaralo da budemo neki underdog i teško mi je zamisliti da ćemo baš svih 5 preostalih utakmica izgubiti: pobjeđivali smo (Fenerbahce) pa i izbacivali (Betis) neke od ovih klubova, a pobjeđivali smo i puno jače klubove od Lillea ili Celte, a zasigurno i Midtjyllanda. Maksimalan fokus i imamo ovo.

Zna li se nešto više o Maccabiju? Kvale su igrali u Bačkoj Topoli, prošle sezone su ligu igrali u Beogradu, do kad se službeno mora potvrditi gdje će igrati ove godine? Bilo bi šteta da to bude Srbija, tamo gostovanje neće biti dopušteno. Neka južna Mađarska ili Budimpešta bi značilo da smo na domaćem terenu.
  • über alles
    2k
    Kakvo gostovanje u srbiji ? Na cem ste vi ? Pa to nema sanse da se desi i da je situacija kod njih idilicna.

Klub treba napravit pritisak da zidovi igraju u madarskoj i bok.
  • Mikina lijeva kopačka
    215
    Baš, ekipa sanjari da će nam Uefa dati gostovanje u Srbiji :)
  • NitkoBitan
    31k
    Jel Celta Vigo doma il u gostima? Vidim na vise strana se crta i zvezdanoj i nama da doma igramo s njima.
  • Mlađi referent
    14k
    Sedma smo najjeftinija ekipa na turniru - a izvuli smo tri jeftinija protivnika. To je stvarno mislim ok.

Muči me malo kaj su Skandivaci u gostima. Odds, Rosenborg, Molde, Bodo, Malmo… ne briljiramo baš tamo.

Sve u svemu, budemo li pravi i na razini kakvoj je Dinamo uglavnom bio posljednjih 7 godina u Europi, proći ćemo grupu.

Doma je Celta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.