• serbus
    5.3k
    Često koristim Schlosserove stube koje su trebale biti gotove sa krajem ljeta. Sad do bazena okolo ili kroz dvorišta na vrhu se obnavlja kuća pa treba mjesta dečkima za strojeve toliko o javnom interesu ispred privatnog.
  • Dr Hofmann
    4k
    Kad sam radio terenski po Zagrebu, ,,pucao" sam na živce najviše na rad semafora. Nikad mi to nije imalo nikakvog smisla. Grad je zapeo, što se tiče razvoja prometne infrastrukture, bez daljnjega, ali mene su toliko puta ti semafori jebeni izbacili iz takta. Zeleno se upali na jednom, na drugom crveno, a iz sporedne ulice ne ide nitko. Provedeš na semaforima pola dana
  • Str1nger Bell
    2.6k
    Rukometni klub Zagreb 676.200 eura
    Hrvatski akademski odbojkaški klub Mladost 628.000 eura
    Hrvatski akademski vaterpolski klub Mladost 550.000 eura
    Košarkaški klub Cibona 530.000 eura
    Rukometni klub Lokomotiva Zagreb 457.000 eura
    Tvrdica McTvrdi

Bolesno.
  • NKDZ86
    5.5k
    uvjeti su vjerovatno po zaslugama iz prošlosti, a ne što sad rade i što predstavljalju, bezveze skroz...
  • Zagreb1992
    2.6k

Uvjeti su inače i rezultati omladinskih kategorija...Nije ovo na zasluge iz prošlosti
  • Kumerle
    1.4k

E puno hvala, koliko vidim i ova cesta je u planu i u fazi je ugovaranja.
    Zna li netko više o čemu se to radi i što znači točno da je u fazi ugovaranja i ovaj 201 dan?

0FqNY06.jpg
    Screenshot-20250827-164002-Chrome.jpg
  • cibona
    6.1k
    Ne vidim što je krivo rečeno. Objavljena je današnja izjava gradonačelnika grada Zagreba u temi koja se zove pazi sad - Grad Zagreb. A ako ćemo već cjepidlačiti, ovo nije politika, već spada pod domenu "kulture", a o tome nije niti zabranjeno pisati.

Neka "Nosi se" dođe u grad, odrade svoj nakaradni performans, a nakon festivala slobodno neka odnesu gradonačelnika što dalje od Zagreba :up:
  • jakov1
    846
    Bas tako. Zagrebu ne fali infrastruktura, nego prometna rjesenja.

Dok god su rezimi semafora stari 50 godina ili dok tramvaj nema prednost na raskrizju ili dok na pruznom prijelazu cekas po pola sata iako vlaka nema, nema smisla govoriti o velikim infrastrukturnim projektima.

Ok, puno stvari je van moci Grada pa rade ono sto mogu, ali zamisli da se potrosi 20 milijuna eura na odvjetnike, lobiste i PR umjesto na neki bezvezni podvoznjak s kojim se krpa neki drugi problem, koliko bi se sranja moglo rasčistiti i kako bi se direktorima u HC-u i HŽ-u odjednom tresle gaće kad bi svaki dan punili naslovnice svojim neradom.
  • NitkoBitan
    30.9k
    Koliko su dobili od Grada Zagreba za potporu vrhunskom sportu?

GNK Dinamo Zagreb 689.300 eura
    Rukometni klub Zagreb 676.200 eura
    Hrvatski akademski odbojkaški klub Mladost 628.000 eura
    Hrvatski akademski vaterpolski klub Mladost 550.000 eura
    Košarkaški klub Cibona 530.000 eura
    Rukometni klub Lokomotiva Zagreb 457.000 eura
    Malonogometni klub Futsal Dinamo 236.000 eura
    Tvrdica McTvrdi

Kazu neki da je Dinamo rezimski klub :rofl:

Kad se na ovo nadoda i potpora drzava te svekolikog javnog sektora ne skupi se ni 2% Dinamovog godisnjeg proracuna.

Bas bi volio vidjet podatke konkurencije koliki je udio potpora javnig sektora u njihovom portfelju. Treba imat na umu da je Dinamo najtrofejniji nogometni klub u glavnom gradu drzave.
  • jakov1
    846
    Btw admini, jel se moze neke ljude banat samo s odredenih tema?
  • Crusades
    18.3k
    nije poanta jel pogođena tema ili ne, evidentna je činjenica da je budući da se u temu o gradu Zagrebu stavila izjava zagrebačkog gradonačelnika.

Poanta je "paljenje" teme sa već tisućiti put iskazanim mišljenjem kolege o dotičnom gradonačelniku. I vrapci na grani znaju za njegov stav o toj temi (ne samo o toj već i o monokromatskom grbu i veličini Dinamovih majica i dresova) pa ne vidim potrebu da ga iskaže još jednom pa da nam zatvore temu.

Nadam se da će se zadnji pasus ostvariti.
  • cibona
    6.1k
    Često koristim Schlosserove stube koje su trebale biti gotove sa krajem ljeta.serbus

Baš sam neki dan prolazio draškovićevom pa sam se sjetio schlosserovih. Znaš možda kako napreduje obnova i kada će točno biti gotovo, krajem rujna ili? Ne mogu naći nigdje informacije o tome, znam obnova traje barem pola godine ako ne i više.

Da ne bi bilo da stalno prigovaram, veselim se obnovi.
  • Nolifer
    12.4k
    nije poanta jel pogođena tema ili ne, evidentna je činjenica da je budući da se u temu o gradu Zagrebu stavila izjava zagrebačkog gradonačelnika.

Poanta je "paljenje" teme sa već tisućiti put iskazanim mišljenjem kolege o dotičnom gradonačelniku. I vrapci na grani znaju za njegov stav o toj temi (ne samo o toj već i o monokromatskom grbu i veličini Dinamovih majica i dresova) pa ne vidim potrebu da ga iskaže još jednom pa da nam zatvore temu.

Nadam se da će se zadnji pasus ostvariti.
    Crusades

Kolega oprosti molim te, ako sam te s nečim povrijedio. Jer vidim da se ne slažemo oko nekih tema. Kad god nekaj napišem evo tebe ili kreneš s vrijeđanjem ili gledanjem s visoka.

Točno kaže kolega @cibona, u duhu današnje te izjave je i moj komentar, ali evo ničim izazvan si se pronašao u mom komentaru i isto vrijedi za monokromatske dresove i veličine majica, a zakaj ti to smeta?

Zašto oduzimaš nekome slobodu govora, ako nije po tvome guštu, već kreneš s posprdnim komentarima?

Pa tko pali temu, dalo bi se komentirati.
  • Hnlovac
    3.2k
    Jel moguće da se već zasrala tema politikom??? I to uvijek isti
  • serbus
    5.3k

Trebale su ovaj mjesec biti gotove ali rade dva nepalca i jedan naš. Mislim da je sve stalo zbog kuće odmah na vrhu stuba. Majstor je sve zauzeo jer eto kuća se renovira.
    Tako da ne vjerujem da će u ovoj godini završiti. Nije ni blizu kraja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet