• NitkoBitan
    30.9k
    Ej ljudi, pa lik je sjedio na klupi u toj i toj utakmici premier lige i jos je prosao pripreme... CV samo takav.
  • Crni86
    14.5k
    Odlican posao je s OlimpijomZg123

Ha… prvi dio sezone da i do ispadanja iz europe su djelovali dobro. Nakon ispadanja izgledalo je to i u domacem prvenstvu sve dosta lose, zato vjerojatno i nije dogovoren nastavak suradnje.

Riera je za njega tv u boji nazalost (makar sam prije drugacije mislio).
  • NORTE
    18.9k
    kazu na sportnetu da ce Victor Sanchez biti novi trener. Odlican posao je s Olimpijom napravio i to mu je zapravo jedini uspjeh u karijeri, prije toga je bas los prosjek bodova sa svim klubovima imaoZg123

5:0 protiv Rijeke u Ljubljani.

U KL prošao prvu fazu pobijedivši Larne, Helsinki i Lask te X kod Jagiellonije.
    Solidnih 10 bodova u 6 kola KL pa ispadanje od Borca.

Postao prvak Slovenije što i nije grandiozan uspjeh za Olimpiju, ali uz europsku sezonu.
  • vjeko1701
    17.9k
    Lijepo je vidjeti da me slušaju

Iskreno, da sam na njihovom mjestu, prvo bi već ušao u pregovore sa Sanchezom koji je dobio otkaz u Olimpiji i čim prije zamjenio Đalovića s njim. Đaloviću se može dati neka pozicija u klubu kao zahvala za duplu krunu i europu.vjeko1701
  • Jurki
    19.2k
    Ej ljudi, pa lik je sjedio na klupi u toj i toj utakmici premier lige i jos je prosao pripremeNitkoBitan

Po tome mozemo i mi dobiti ugovor profi nogometasa, mi smo isto gledali utakmice PL :rofl:
  • CastAway1986
    3.9k
    Vidim na stranici Almerie da je veći dio navijača oduševljen jer su se riješili ovog stopera Edgara , a tovarija ga već proglašava najboljim u ligi :rofl:
  • mrgud
    504
    Mislim da su tovari dobili 2 mega pojačanja danas,teško ćemo im parirati jer nemamo krila
  • Paggini
    66.7k

Cekaj da dobijemo jedan gol, kako cemo im bez golmana.i cijele obrane parirati...
  • prefontaine
    3.4k
    ispadanje od BorcaNORTE

Ovo je dovoljno navest u CV-u da znaš koliko si dobar. Tj loš.
  • Goncalo Santos
    513
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/hajduk/zbog-rakitica-je-odbio-ponude-iz-la-lige-a-valencia-je-natjerala-hajduk-na-jedan-detalj-u-ugovoru-15616442

Uvjeren u Guillamonovu sposobnost igranja na poziciji veznog, Rakitić je bio taj koji je zaveo igrača Valencije da ode u Hrvatsku, ostavljajući iza sebe čak i ponudu iz španjolske lige.

Kakva je ovo splacina od clanka, ali ipak zadovoljava sve elemente koji zahtjeva objava hajdukovih prinova, najbitnije odbio bolje ponude i odreko se neceg da dode dolje.

I ova referenca, rakitic je uvjeren u sposobnost igranja na poziciji veznog, igraca koji je veznjak, ja sam evo uvjeren da pilj moze igrati veznjaka isto, ako to nije dovoljno da ga se dovede u Dinamo ne znam sto je.
  • Pacho
    4.3k
    U to da ga je zaveo cak i vjerujem
  • Paggini
    66.7k
    Hahahaha, a kad svi naši igraci govore da su zbog Bobana, Olma došli, ovima sada glupo da nisu došli zbog nekog...
  • rokikaciga
    5k
    Kakav vezni igrac jebote

OtMZkBr.jpeg

Ispod je radar jednog jedino Marine koji ima 35 godina

LZwoPIf.jpeg
  • Jurki
    19.2k
    "ostavljajući iza sebe čak i ponudu iz španjolske lige" ovo je isto ko da bubam bezveze Bosec ode iz Osijeka za manju placu na Kosovo, a ima ponudu Rijeke.

Pa da li su ti novinari normalni?
    Koliko glup i mutav moras biti da tak nekaj napises?

Edit: s obzirom kakve su prije par godina šišmiše snasle financijske neprilike, da je imal ponudu, prodali bi ga taman za samo kašetu brokava. Da se rijese njegove place.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet