• NitkoBitan
    30.9k
    Ej ljudi, pa lik je sjedio na klupi u toj i toj utakmici premier lige i jos je prosao pripreme... CV samo takav.
  • Crni86
    14.5k
    Odlican posao je s OlimpijomZg123

Ha… prvi dio sezone da i do ispadanja iz europe su djelovali dobro. Nakon ispadanja izgledalo je to i u domacem prvenstvu sve dosta lose, zato vjerojatno i nije dogovoren nastavak suradnje.

Riera je za njega tv u boji nazalost (makar sam prije drugacije mislio).
  • NORTE
    18.9k
    kazu na sportnetu da ce Victor Sanchez biti novi trener. Odlican posao je s Olimpijom napravio i to mu je zapravo jedini uspjeh u karijeri, prije toga je bas los prosjek bodova sa svim klubovima imaoZg123

5:0 protiv Rijeke u Ljubljani.

U KL prošao prvu fazu pobijedivši Larne, Helsinki i Lask te X kod Jagiellonije.
    Solidnih 10 bodova u 6 kola KL pa ispadanje od Borca.

Postao prvak Slovenije što i nije grandiozan uspjeh za Olimpiju, ali uz europsku sezonu.
  • vjeko1701
    17.9k
    Lijepo je vidjeti da me slušaju

Iskreno, da sam na njihovom mjestu, prvo bi već ušao u pregovore sa Sanchezom koji je dobio otkaz u Olimpiji i čim prije zamjenio Đalovića s njim. Đaloviću se može dati neka pozicija u klubu kao zahvala za duplu krunu i europu.vjeko1701
  • Jurki
    19.2k
    Ej ljudi, pa lik je sjedio na klupi u toj i toj utakmici premier lige i jos je prosao pripremeNitkoBitan

Po tome mozemo i mi dobiti ugovor profi nogometasa, mi smo isto gledali utakmice PL :rofl:
  • CastAway1986
    3.9k
    Vidim na stranici Almerie da je veći dio navijača oduševljen jer su se riješili ovog stopera Edgara , a tovarija ga već proglašava najboljim u ligi :rofl:
  • mrgud
    503
    Mislim da su tovari dobili 2 mega pojačanja danas,teško ćemo im parirati jer nemamo krila
  • Paggini
    66.7k

Cekaj da dobijemo jedan gol, kako cemo im bez golmana.i cijele obrane parirati...
  • prefontaine
    3.4k
    ispadanje od BorcaNORTE

Ovo je dovoljno navest u CV-u da znaš koliko si dobar. Tj loš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet