• FazeN
    1.7k
    Jeličić trpa Vejića i ne vadi hahahha
  • MateG
    75
    gdje to? Želim to poslušat
  • Ritam Ulice
    1.7k
    Sibnite video, nema mi draze nego gledat mandrile tovarske kako kopaju jamu jedan drugom
  • Thor
    639
    [img]http://skulptura-orkestar-dva-klauna-klauna-slika-155589296.jpg
  • Thor
    639
    "Hrvatski jezični portal kaže kako je nepotizam zloupotreba položaja u korist rođaka i prijatelja račun drugih, zaslužnijih ljudi. Od stotine navada koje stanuju u HNS-u, a mahom su naopake, ona o zapošljavanju podobnih nauštrb sposobnih je toliko korjenita da joj lijek nisu pronašli ni u Savezu ni u nadležnim institucijama. Ruku na srce, nisu ga ni tražili."- kaze udruga s juga! A prenosi Jutarnji.
    Dakle, :vomit: ne zelim dalje jer mi ih je pun k.!
    Ali ovo trolanje javnosti da bi isti taj nepotizam i izdrkavanje prebacili sa sebe na van vise nije ni degutantan! :vomit: mislio sam stat ce na tom video sranju ali ne! Bas sam se sad nazivcirao! :rage:
  • vjeko1701
    17.9k
    Ko o čemu, NH o nepotizmu xD xD
  • Thor
    639
    Ilitiga ku... o postenju!
  • Hnlovac
    3.2k
    NH koji koristi huligane da bi "nepozeljne" ljude udaljavao sa skupstina?
  • MateG
    75
    Tko ono reče da pogledamo njihov video od jučer ako imamo zatvor… evo, mogu posvjedočit, rješenje za zatvor ultra efikasno :D
  • Thor
    639
    Ok nije da smo mi izmislili talijanski izraz "Uno di noi" ali smo ga na ovom prostoru povezali s nasim legendarnim pok.Kuzeom i koristili ga dugo u vezi njega. Nisam ubrao do sada da se taj izraz koristi kod nekog drugog za nekog drugog.
    Ali eto sada vidim da se u nedostatku inovativnosti i ne znam kaj jos nekom igracu cestita rodjendan tim nazivom jer ocito se ne zna bolje a to mi izgleda i zvuci ko odvratno skvrnuce :vomit:
    A i ta zelja ce mu ostati neispunjena
  • Mr Anderson
    13.7k
    Pogledao sam i ja taj video jer mi bilo čudno otkud nekakav proglas, gledao sam utakmicu i sudac je solidno odsudio. Druga je stvar što su oni navikli da čim Livaja klekne,svira mu se faul. On u svakom duelu povlači stopera i to je OK, igrački je da to radiš, ali onda ne možeš očekivati da se samo tebi sudi faul kad stoper tebe povlači. I to je svuda tako osim u HNL-u jer se suci boje Livaje i njih, sad se našao dečko koji nema respekta i odmah kreće proglas. S videom su pucali sami sebi u glavu, žuti za Livaju je čist i 90% odluka su ispravne.
    Proglas kluba (sektu neću ni komentirati jer su to bolesnici) je na njihovu sramotu i po meni trebalo bi ih se kazniti jer je ovo pritisak na suce odmah na početku prvenstva. Mi bi trebali tražiti strane suce u derbijima ako hoćemo igrati normalnu utakmicu tamo.
  • vjeko1701
    17.9k
    70% agrumenata po internetu je da je on Dinamovac, onda 10% o poveznicama sa bivšim sucima i 20% zapravo o suđenju od čega je većina drskost davanja žutog Livaji.

Našao se sudac koji se usudi njemu dati žuti i još je k tome vjerojatno privatno dinamovac. Zacrvenilo im se pred očima, prijetnja im je.

Jeftina igra, jeftin pritisak a dolazi im Rijeka na Poljud.

Još će na kraju Tenžera morati reaktivirati karijeru da bi postojao sudc koji smije njima suditi.
  • NORTE
    18.9k
    prijetnja im jevjeko1701

Ovo.
    Dao je karton Livaji za mali grijeh, odmah napad i pritisak kako im ubuduće što manje sudio.
  • Droljo
    20.6k
    A gdje je savez da zaštiti suce? Nultu toleranciju na komentiranje sudaca treba uvesti. Svako spominjanje minus 3 boda i svima isto. Pa derite dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.