• Crni86
    14.4k
    Da li se moze prijavit hajduk za ovu kompilaciju disciplinskoj komisiji?
  • vjeko1701
    17.9k
    Nije fora da moraš biti registriran kao igrač ili djelatnik da bi mofao slati službene prijave?
  • Crni86
    14.4k
    vjerujem da je. Samo pitam da li vrijedi ista fora kao i za igrace ili je ovo cisto na savezu.

Pa ovo je ono nezz smjesno…. Onda ce se cudit kak ne napredujemo ko liga i kak nemres prodat tv prava.
  • hardek
    5.8k
    Pa barem ovo kolo je dobro odsuđeno, barem ove utakmice koje sam ja gledao. Vrag mi nije dao mira i kliknuo sam link i pogledao prve dvije situacije, u prvoj ni f od faula a u drugoj sudac pušta Livaji prednost. Nakon toga me potjeralo na wc i nisam mogao dalje gledat
  • Teofil Kateran
    3.1k
    Veliki borci za pravdu, ali ne i kada im se sude penali.
  • Crni86
    14.4k
    barem ovo kolo je dobro odsuđenohardek

Ko da njih to zanima. Odlijepili smo se i mi i oni. Sada krece opet teorija borba dobrog protiv zla (nas). Sve odluke u nasu korist ce biti krive kao i sve odluke kontra njih.

I onda se ljudi cude zakaj za nas nije dobro da rijeka rano ispadne iz utrke. Jucer sam istaknuo da ako varazdin zgubi i rijeka zaostane 8 bodova, da je to za nas lose. I evo odmah dan poslije krecu pritisci…
  • Thor
    636
    Jel mozemo mi na taj njihov uradak napravit kompilaciju...boli nas k...c za vas uradak :cool:
  • FazeN
    1.6k
    barem ovo kolo je dobro odsuđeno, barem ove utakmice koje sam ja gledao.hardek

Je prijatelju, sve si u pravu, zato njima to i smeta.
    Ponavljam, mlad sudac koji je postavio muški kriterij i nije sudio sve onoj kujici Livaji, i eto problema. Žele ga maknuti odmah, ovo je samo pritisak da HNS ga više ne stavlja na njihove utakmice da sudi, žele ga odmah eliminirati za sebe.
  • Crni86
    14.4k
    dragi trebalo bi sad izvrsit pritisak i na t com. Da se ovog huskaca djece koji je prikazao svoju “objektivnost” odstrani iz neutralne emisije o hnl-u.
  • Pacho
    4.2k
    Ajmo onda strane suce uzeti
  • FazeN
    1.6k
    dragi trebalo bi sad izvrsit pritisak i na t com. Da se ovog huskaca djece koji je prikazao svoju “objektivnost” odstrani iz neutralne emisije o hnl-u.Crni86

Dragi on je žrtva evo u očima navijača Hajduka, pljuju me evo, prijete, psuju grobove i tako dalje.
    Nevjerovatno je koliko je Dinamo nabio komplekse, NEVJEROVATNO

Ajmo onda strane suce uzetiPacho

:lol: :lol:
    Misliš da bi pristali hahahah
  • jedan u nizu
    15.1k
    Jel mozemo mi na taj njihov uradak napravit kompilaciju...boli nas k...c za vas uradakThor

Jedan video sa Kelavom i Marom.
    Pece se rostilj u dinamo opremi, otvara se limenka piva, jedan ju dodaje drugom, Mara skrola po mobitelu.

Upita Kelava "nego Mara, jesi vidio onu objavu od nasih rivala, opet nesto suci, ovo ono .."

Mara odgovara "ma stari, libo me racku za njih dole, nego jesi vidio ovo, otvaraju se novi shopovi u CCOE i Z centru, moramo otici tamo, veli ekipa da ce biti dobri popusti"

Kelava: "ma imas pravo stari, ja isto gluposti citam. Eee pazi buraz, zagorit ce ti tikvice tamo ...."

Mara: " u je emti sunce, pa di bas tikvice, kaj bu sad zene jele haha "

*Scena zavrsava gdje se obojica smiju i Kelava tapsa po ledima Maru i govori "dobra dobra", i onda obojica potezu pivo iz limenke

THE END
  • Crni86
    14.4k
    Ajmo onda strane suce uzetiPacho

Idealan trenutak. Idealan. To bi bio sah mat
  • Pacho
    4.2k

Da. I to ne samo predlagati, nego ih javno zahtjevati. Pa neka gamad objasnjava zasto su protiv
  • Thor
    636
    odlicno! :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.