• vjeko1701
    17.9k
    "I rest my case".

Uvijek možemo probat napraviti neku zajedničku završnicu kupa (finalne parove pretvorit u polufinale) ili ljetni final four superkup (hr prvak i osvajač kupa + slo prvak i osvajač kupa) sa Slovencima ili možda hrvatskim ekipama iz BiH (dvije najviše rangirane u protekloj sezoni).

Ali sa Srbima nikad više ništa. Zbilja ne razumijem mentalni sklop onih koji bi zajedničku ligu s njima. Kaj je s glavom.
  • Paggini
    66.6k
    final four superkupvjeko1701

Mitteleuropa kup, prvaci i doprvaci mađarske, hrvatske, slovenije i austrije, neka fina novčana nagrada bude i eto.
  • vjeko1701
    17.9k
    Da ti budem do kraja iskren, ne banči mi se niti s Mađarima a Austrijance ne zanimamo nimalo. Ostaju nam Slovenci s kojima definitivno možemo dići razinu suradnje u nogometu.
  • Infinity
    19.4k
    možda hrvatskim ekipama iz BiHvjeko1701

Ovo bi prije zavrsilo nego sto bi pocelo. To bi bilo predstavljeno politickim potezom, te se nikad ne bi moglo realizirati. Stanje u BiH je OK, ali i dalje vrlo lako zapaljivo, pa bi trebalo biti glup da se ide cackati s takvim potezima. To moze donijeti vise zla nego nesto pozitivno.
  • vjeko1701
    17.9k
    Zbilja nisam upoznat sa političkom situacijom u BiH tako da ti vjerujem na riječ.

Ništa Hr-Slo Superkup, Final Four kao ljetni pripremni turnir. Prvaci i osvajači kupa Hrvatske i Slovenije. Na jednu utakmicu, četvrtak polufinala, subota finale i nedjelja utakmica za treće mjesto.
  • FazeN
    1.6k
    di?don

Ma ja nešto piskaram kod sebe tamo neću govorit gdje protiv pravila foruma je, ali uklonili su mi objavu, a uz sve to uklanjaju i videozapise ljudima koji isto pišu.

Onaj odvratni videozapis što ste vidjeli ovdje kad mali gazi onog na podu, i šakom u trbuh jučer je isti klinac, sin Marka Ercega s Kif Split, i bivšeg predsjednika splitskoga nogometnog saveza. Tako da imaju oni leđa za svašta.
    Jedva čekam Poljud i 3,4 komada u njihovoj mreži
  • FazeN
    1.6k
    Vejić popio otkaz navodno, čekam da vidim jel istina.
    Nisam znao gdje da pišem pa ovdje.
  • Goncalo Santos
    490
    na maxsportu ili u klubu?
  • FazeN
    1.6k
    Adriatic u klubu
  • blue heart 72
    2.5k
    Sada još da ga maknu i sa Maxa....
  • Dudu 9
    851
    Nisam upućen.
    Što je bilo sa Vejićem?
  • Antisha
    860
    Trenira ekipu koja je na U13 turniru vrijeđala igrače Šibenika, te čiji je igrač na istom tom turniru igrača Zrinjskog namjerno nagazio dok je ovaj ležao na podu
  • Dudu 9
    851

Ne znam zašto me ovo ne iznenađuje.
  • tp1997
    1.9k
    Nagrada za današnji shit of the day ide službenoj stranici Hajduka.

Linkati neću, ali ako netko ima zatvor stolice, moglo bi pomoći.
  • Sajla
    12.7k
    Vejić popio otkaz navodnoFazeN

On tvrdi da je dao ostavku. Meni se parketi dignuli koliko plačem zbog nepravde koja mu je nanesena.

https://www.tportal.hr/sport/clanak/vejic-za-tportal-o-skandalu-ispricavam-se-dao-sam-ostavku-ali-ove-lazi-su-strasne-20250825
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.