• Thor
    636
    S govnarima nikad vise!
  • Jaro
    10.7k
    Kakve regionalne lige? Samo HNL...
  • serbus
    5.3k
    Svake godine netko baci taj probni balon i uvijek mu se kao bumeranga odbije u glavu. Srećom nema više glave tako da sad u našem d nevjerujem da bi zaigrali takvo nešto.
  • Dubbbrava
    1.1k
    DPH Imotski je jako bitan i relevantan inače.
    Ne znam zakaj im se daje takva pažnja, nema medija koji to nije prenio.
  • FazeN
    1.6k
    Moram samo podijeliti s vama kakvi propusi u glavi su dolje, i sjećam se kad sam prije 10ak dana nešto pisao ovdje na forumu za Hajduk jedan dečko me pitao privatno zar ne mrzim Hajduk.. e sad kad smo kod mrznje

Osudio sam onog papka Vejica za njegovo ponasanje i javljali su mi se roditelji govoreći da je to izgledalo užas na terenu čak se i Šibenik javno oglasio, i onda dolaze navijači Hajduka i prijete mi, psuju obitelj i sve živo da to nije istina, a uz sve to dolazimo do finala izlike, gdje mi govore da ako je Vejic to napravio imao je vjerovatno i pravo i bio je isprovociran..
    Bože sacuvaj, mislim da dotičnim ljudima dolje u određenom broju nema spasa vise, jel moguće da mržnja prema Dinamu čak se opravdava maltretiranje djece i ponasanje onog klauna? Koliko je zapravo Dinamo velik, nekim ljudima je promijenio život i komplekse nabio da više ne mogu gledati svojim očima..
  • jakov1
    825
    ako je Vejic to napravio imao je vjerovatno i pravo i bio je isprovociranFazeN

The Narcissist's Prayer

That didn't happen.
    And if it did, it wasn't that bad.
    And if it was, that's not a big deal.
    And if it is, that's not my fault.
    And if it was, I didn't mean it.
    And if I did, you deserved it.
  • db-izbjeglica
    18.2k
    Sto vise vremena prolazi i onaj najmanji dio mene koji potencijalno zeli regionalnu ligu je vise ne zeli. Odrices se svojih europskih mjesta da bi se borio za utjecaj u ligi sa madarskim milijarderima, srpskim drzavnim projektima, Ceferinovim Janezima ili igrackom pokojnog milijardera i dilera energetski picima, a za sto? Imaginarinu publiku koju bi privukla utakmica Dinamo - Maribor ili imaginarne sponzore koji bi odjednom nasli hrpu miliona da im se sponzorski slot vrti u HR i SLO.. Nista regionalno, samo HrvatskaEfes Pilsen

regionalna liga za dinamo nema nikakvog smisla.

dinamo u HNL-u ima nekoliko zvučnih protivnika, a preko istog natjecanja se izbori europa gdje ćeš dobiti dovoljan broj utakmica protiv klubova koji su jači od bilo kojih protivnika u potencijalnoj regionalnoj ligi.

karikiram, dinamo ove godine može igrati protiv rome, feyenorda, brage, basela, freiburga, lech poznana, panathinaikosa i utrechta, uz 12 utakmica protiv rijeke, hajduka i osijeka....stvarno ne vidim kakvi bi se to jači protivnici dobili u regionalnoj ligi. to je 20 "jakih utakmica" u sezoni.

to živi jedino u glavama ljudi koji pate za utakmicama sa zvezdom i partizanom.
  • miro
    7.3k
    S nogometnog stajalista, volio bih derbije s ciganima i grobarima, pa i sa Željom, Sarajevom, Vojvodinom...ali, kad se sjetim na što bi to ličilo i nogometno i navijački - hvala lijepa, meni je i Varaždin sasvim dobar
  • vjeko1701
    17.9k
    Jel postoji jedan sport u kojem je igranje sa ex-yu, posebno srpskim klubovima išta dobrog donijelo?
  • ZGWest
    685
    Samo to što je duboka država unutar Zvezde i Partizana kod njih mi je dovoljan razlog zašto nebi išao u regionalnu ligu.

Korupcije, nepoštenja i prljave igre bi bilo na pretek.
  • don
    15.4k
    Osudio sam onog papka Vejica za njegovo ponasanjeFazeN

di?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.