• db-izbjeglica
    18.2k
    kriva tema, sorry
  • db-izbjeglica
    18.2k
    Imam ja volje i vremena, ali nemam živce za gledati njihove utakmice i tražiti svaki faul dotičnog I greške sudaca, ne mogu se natjerati.
    Ako negdje postoje isječci makar ičeg, odmah se bacam na posao najmanji problem
    FazeN

nemate što tražiti, statistika je egzaktna stvar, prirodna znanost, zakonitost po kojoj čitav svijet svijet funkcionira. pomoću statistike možeš (uz manja odstupanja) opisati bilo što .

nemoguće je da neki igrač u profi karijeri prije HNL-a karton dobije svakih 200 minuta, a u HNL-u svakih 500 minuta. može se on smiriti, kriterij suđenja može biti drugačiji, ali onda ta brojka padne sa 200 na 280, nek bude 300, al mi ovdje pričamo o 500.

moraš biti apsolutno glup i nepismen da tu ne vidiš problem.
    jednostavno je nemoguće...
  • sport
    5k
    Ako ovo što radi Hajduk prođe nekažnjeno onda je i ostalima dozvoljeno isto pa neka liga bude lakrdija do kraja.
  • don
    15.4k
    onda očekujen i od nas tkz lakrdiju, ne zanimaju me gospodski odnosi ni ništa slično sa njima. Prema govnima se triba ponašat kako i zaslužuju i ne bit "šesna dama" kad već savez ne zna reagirat na ovakve pritiske.
  • Masto
    87
    Evo ga ovaj u emisiji se ispričava vejić jel
  • Pacho
    4.2k
    Iz proglasa sekte:

Pitanje je dakako retoričke naravi, a ako je sumnje i bilo onda je od sinoć sve jasno. Savez i njegovi kadrovi koji imaju urođen refleks otimanja Hajduku, odgojili su novi kadar revan ispunjavati davno ustaljene prakse.

Neujednačen kriterij, treniranje strogoće nad Hajdukovim igračima, nezaštićenost onih zbog kojih se nogomet prati i perfidno mućenje vode u mirnim utakmicama kako bi se stvorio nered, pažljivo su i nimalo slučajno probrane radnje kada igra Hajduk.

Pitanje je tko će, kada i kako učiniti kraj nasilju nad nogometom, Hajdukom, sportom i zdravim razumom.

I onda to maltretiranje ajduka rezultira time da su najveci outlier na planeti u odnosu golova iz igre i dosudenih penala :rofl:
  • NORTE
    18.9k
    nezaštićenost onih zbog kojih se nogomet pratiPacho

Pogledajte vi što oni pišu u priopćenju nakon što se pojavio novi sudac koji ima muda dat žuti Livaji.
  • Marktwain
    789
    Tata Staljin je jako ponosan.
  • Filip85
    611
    Neujednačen kriterij, treniranje strogoće nad Hajdukovim igračima, nezaštićenost onih zbog kojih se nogomet pratiPacho

:lol: :rofl:

Da ih nema trebalo bi ih izmislit !
  • San Lorenzo
    21.3k

Ovu sliku bi im ljepio kad god otvore usta

adadasdsaadasadsasadsdsadasdsadsa.jpg
  • Pacho
    4.2k
    I ovdje cu reci - traziti strane suce za sve utakmice Dinama, Rijeke i orjune pa nek se koprcaju.
  • FazeN
    1.6k
    Evo ga ovaj u emisiji se ispričava vejić jelMasto

Ima li gdje videozapis što je dotični pričao baš me zanima, nisam stigao na emisiju
  • Masto
    87
    nemam video jos traje emisija

Sad joško priča na albanskom nesto za ovog albanca u ajduka kaze vejic znao bi i on rec koju na albanskom al nije za eter kaze mu josko ti bi to trebo izbacit zbog incidenta što se dogodio
  • ElDorado
    5.6k
    Najbolje sto se moze je ne gledati to smeće s plastificiranom voditeljicom i dvoje magaradi. Kad im padne gledanost onda će se zamisliti. I pozdravi Prasetini.
  • Filip85
    611
    plastificiranom voditeljicomElDorado

Genijalno ! :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.