• CastAway1986
    5.7k
    nakon 4 kola se moze reci da je bolji igrač od Cordobe i Mbukua skupa
  • don
    19.9k
    imamo i prvu ekipu koja je ispala iz borbe za naslov.

nažalost, jogurt će lakše od očekivanog dobit Rijeku idući vikend.
  • CastAway1986
    5.7k
    pogotovo sto ce ovi imat i teško gostovanje u Grčkoj
  • El Madrigal
    873
    Ovaj @empilerska je neki kmečavac. Kao da slušam cijelu obitelj oko sebe kako godinama uzdiže Hajduk i tješe sami sebe. Evo i ove godine, identičan narativ kao Tovari oko mene. Nisi ti prijatelju realist, nego čista p..... Pa neka su jaki i neka se nadaju. Što jači protivnici Dinamo bolji. Pa nećemo valjda se bojati nakon 4.kola jer eto Hajduk je uz nas stopostotan.
  • San Lorenzo
    23.7k
    Đalović trener kao osvajač hnla će zauvjek biti jedna od najvećih mrlja domaćeg nogometa.
  • jp23
    4k
    Mislim da je negdje rečeno da će utakmica biti 14.9.
  • crophantom
    4.6k
    Nadam se da ljudi u klubu više razmišljaju o Varazdinu, a ne o Hajduku ko mi ovdje.
    Bit ce na Španciru idući tjedan sve samo ne šetnja
  • Keyser Soze
    19.5k
    Đalović trener kao osvajač hnla će zauvjek biti jedna od najvećih mrlja domaćeg nogometa.San Lorenzo

Najgori trener i ekipa koji su osvojili naslov. NK Zagreb je za njih Real
  • CastAway1986
    5.7k
    Varaždin jedna od rijetkih ekipa u ligi čija igra ima glavu i rep..Šafarić radi jako dobar posao
  • rokikaciga
    14.3k
    Inace mi Rijeka nije toliko antipaticna zbog osobnih nekih razloga ali brate mili ovaj Dalovic me tjera da navijam protiv njih u svakoj utakmici, zelim im sve najgore dok je on na klupi.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.8k

Pisao je Papa na temi IZBORI da je Gorica 14.09.
  • Mali Zeus
    21.3k
    ma to je ekipa koja je odmah odlučila da je Lisica letva i neće promijeniti mišljenje nego samo drve po istome.

Te usporedbe sa Špikićem su, da se blago izrazim, umobolne.
  • San Lorenzo
    23.7k

Meni više nije iritantan nego samo smiješan, volio bih imati opciju da imam mali ekran unutar ekrana u kojem će biti samo Đale da gledam te neartikulirane pokrete ljudske verzije čivave.
  • Zvonkec
    552
    Ne kužim ovu logiku ako rijeka danas izgubi onda će se predat na školjki di je tu logika? Rijeka danas igra pipavo jer su u mislima na toumbi za tjedan dana ak danas popuše bodove budu stisli kolko mogu da barem kolki tolki priključak zadrže
  • Mali Zeus
    21.3k
    Gotovo, Rijeka ispala iz utrke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.