• Zagreb1992
    2.5k
    Jedini konkurent Dinamu i Hajduku je na 8 bodova manje od istih ...U slučaju pobjede Dinama i Hajduka sljedeće kolo idu na 11 minusa

Zvuči malo glupo ali nakon 4 kola vidim samo 2 ekipe koje će se boriti za naslov...Liga je baš u teškom padu
  • NVKOD
    7.1k
    Osijek - Dinamo
    02.08.2025., Opus Arena, Osijek. Gledatelja: 11502

Osijek - Hajduk
    24.08.2025., Opus Arena, Osijek. Gledatelja: 11383

Tko ono puni Opus Arenu?

E da, na utakmici protiv Istre nas je bilo 11 461. Hoće li izaći članak da je Dinamo bio najgledaniji klub ovo kolo? Pitam za frenda.
  • veselko tenžera
    5.5k
    Mi smo stvorili tri velike šanseMlađi referent

Ovo me zanima, što se tretira velikom šansom, tj. ulaze li tu i postignuti golovi?
    Ako nisu ok jer je Lisica imao zicer, Beljo prečku i Valinčić onu što je Malenica čudesno obranio. To je 2 gola + 3 velike šanse. Nek ona druga Valinčićeva i udarci Ljube i Stojkovića nisu velike šanse, to u redu.
    Ako se i golovi broje u velike šanse, onda mi zaista nije jasno kako se tretiraju ove 3 naše šanse.
  • rokikaciga
    4.9k
    Ova Rijeka je bas raspala ekipa...
  • rioda
    10k
    Eto suđen je Oreču prijestup kod izvođenja auta... S malo zakašnjenja :grin:
  • Paggini
    66.5k
    Ako se i golovi broje u velike šanse, onda mi zaista nije jasno kako se tretiraju ove 3 naše šanse.veselko tenžera

Mislim da se u velike šanse ubraja sve što.je iznad određenog xGa, naše tri velike šanse su Lisica promašaj i dva gola, ovo ostalo prema xGu nije velika šansa.

Neka me netko ispravi ako sam u krivu
  • Mali Zeus
    19.1k
    ako ovako kenjaju dok nas ide bojim se pomisliti kako će biti nakon prvog kiksa. Opća kataklizma, najuri Kovu, prodaj Bobana.
  • Paggini
    66.5k
    ako ovako kenjaju dok nas ide bojim se pomisliti kako će biti nakon prvog kiksa. Opća kataklizma, najuri Kovu, prodaj Bobana.Mali Zeus

Jedva čekam "ja kad sam pričao da treba a mene se rugalo" ekipu
  • Mlađi referent
    14k

Ja isto očekujem tri boda tovara, ali ne mislim da će Rijeka to shvatit olako. Rijeka je jednako loša kao prošle sezone, a Hajduk koji je značajno bolji, mislim da ne bi trebao imat problem u ovom kontekstu.

Back-to-back gostovanje, Europa pa domaće prvenstvo derbi… i u ligama petice vidimo da to stvara ozbiljne probleme momčadima.
  • hardek
    5.7k
    Impresivna utakmica Varaždina na teškom gostovanju. Trebati ćemo biti na svom maksimumu sljedeći vikend
  • Nemrem igra Dinamo
    4.2k
    Poslije 4 kola gužva na vrhu ljestvice trenera koji će prvi dobiti pedalu ove sezone...
  • vjeko1701
    17.9k
    Olako neće sigurno, al to ne znači ništa kada trenutno izgleda da mogu dobiti samo slučajno.
  • Mlađi referent
    14k
    Ovo me zanima, što se tretira velikom šansom, tj. ulaze li tu i postignuti golovi?veselko tenžera

Najčešće xG >= 0.35, nebitno završilo golom ili ne

Beljo sigurno nije velika šansa jer je to ništa drugo nego njegova kvaliteta da iz onog položaja izvuče dobar udarac. U prosječnoj konverziji, to je beznačajno i nije 0.35 očekivanje da dođe do gola.

Isto ide i za Valinčića
  • veselko tenžera
    5.5k
    Rijeka večeras u Shelbourne doma izdanju. Ne mora to puno značiti za Poljud. Djeluju da su glavama tko zna gdje plus Solun u četvrtak, ali ako se ubace u derbi izdanje kao protiv nas drugo poluvrijeme može biti svašta.

Osjetim razočaranje na Zoni. Rijeka izgubila kući, a jedan od omiljenih sportova, pljuvanje po "drvetu Radeljiću", večeras baš i nema smisla.
  • Crusades
    18.2k
    Jel se zna hoće li derbi bit u subotu ili nedjelju? 20. Ili 21.09.?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet