• Mlađi referent
    15.6k
    Ne kužim ovu logiku ako rijeka danas izgubi onda će se predat na školjki di je tu logika? Rijeka danas igra pipavo jer su u mislima na toumbi za tjedan dana ak danas popuše bodove budu stisli kolko mogu da barem kolki tolki priključakZvonkec

Dapače, kad ih Grci okrenu na Toumbi, a ovdje budu na -8, kreće lov u povratak na vrh jer je HNL jedino kaj će im ostat. Ok, nije, imaju UECL
  • Paggini
    85.8k
    Hajduk pobijedi, ekipa krene srati po Lisici i kako nemamo krila.

Pa ako ste vi svi skupa normalni
  • ToTo96
    196
    nisu, trebamo ih gledat kao protivnika, samo tako mozemo rasti i biti bolji i pogotovo nadmocniji suparnik
  • Zvonkec
    552
    Ma ostaje im konf ali nebudu se prodavali u ligi nakon 4 kola odigrana kolko god da su slabo ušli
  • rokikaciga
    14.3k
    Budi sretan da Kuleta nisu spomenuli :lol:
  • ElDorado
    11.2k
    I Vidović nije krilo
  • vjeko1701
    24.8k
    Pa ne bi rekao da potencijalno prezimljavanje i pumpanje koeficijenta u KL bezvrijedno.

Nek me netko ispravi, al ne bi to bilo njihovo prvo prezimljavanje u povijesti? A ni osiguravanje nositeljstva kroz sva pretkola na par godina također nije nebitno za klub.

Ako su priče o prodaji istinite, imaju određenu lovu za pojačanja sad i na zimu. Sve karte bacit u KL a na proljeće stignu jurnut po top 4 u HNLu ako kojima slučajem ne bi bili tamo.
  • rokikaciga
    14.3k
    i zasto Goda igra, RPG nezadovoljan, Mikic prevarant sa svojim agentom, Ljubo drvo, Villar lose pojacanje jer carini loptu, Beljo preplacen bolji Mierez, Koxha los, Vrba u isto vrijeme greska kaj je pusten i nije igrac za HNL, Mudri nije pravi Dinamovac...

Jesam sve pokemone skupio?
  • Mlađi referent
    15.6k

Ma ne, ne. Sve stoji, u pravu si. Ubrzao sam ja. Igrat će oni UECL maksimalno ozbiljno, kako i trebaju. A igrat će tako i na Poljudu za povratak ovdje u igru.
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    Radeljic na klupi, rijeka kiksa, nije Zvone lud..
  • Ivan0302
    1.7k
    nisi zaboravio si Domingueza bez kuka
  • vjeko1701
    24.8k
    Ja se iskreno nadam njihovoj pobjedi na Poljudu ali sumnjam u to. Prošli ili ispali, bit će energetski i emotivno prazni. Ova utakmica im dolazi u najgorem trenutku. Bilo bi puno bolje da je iza reprezentativne.
  • javolimtebejako
    5.1k
    Đalović vec na 4 zuta ove sezone, 2 europa i 2 HNL

prosle sezone ih je skupio 12
  • tp1997
    2.8k
    Osim što realno ostajemo na jednom umjesto dva konkurenta, večerašnja vrlo vjerojatna pobjeda Varaždina mi je posebno draga jer je drukanje za Rijeku zamrlo prije nego je i stiglo početi.

Prošle sezone je bilo dovoljno za sljedećih 10.
  • ElDorado
    11.2k
    A McKenna najgori igrač Cph ikada?!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.