• Jurki
    25.4k
    Ova prica s Gregurinom i Kovom u kombinaciji prosle godine mi izgleda sve vise ko prica Bjelica i Poms.
    Poms odlican pomocni trener, a kao glavni zivi ocaj.
  • Gemišt86
    450

To je uvijek bila moja mantra, a meni niko ne vjeruje.
  • Dadox
    1.5k
    je,ali i Bjelica, bez njega i onog stožera, u slobodnom padu i bez rezultata.Kova očito nije tako ovisan o Gregurini…
  • NORTE
    24.6k
    Najjače mi je to što su novine napisale da bili tići dominiraju s dvije pobjede, a sad kad su ih Sesvete izdominirale, nema ni riječi o tome...

Kad pobjeđuju, onda su i juniori na svim naslovnicama, ali kad ih školuju, onda ni a ni b o tome. Nisam vidio da su ikad o našim dečkima pisali kad su razvaljivali druge ekipe, ali dobro, to je sindrom malog kluba koji si busa da nešto vrijedi, a izvan bivše Juge nitko nije za njih čuo.
    NVKOD

Kako u par rečenica opisati Hajdug iz zadnjih nekoliko godina otkako im je došao Livaja i krenuo njihov PR-medijski cirkus pod pokroviteljstvom njihovog velikog sponzora supersporta i HnsŽV-a.
  • FazeN
    6.7k
    Garcia opet danas mjenja pola sastava,
    kažu ovi dole da na treningu nije bio zadovoljan s nekim igračima
  • NitkoBitan
    36.8k
    Ako su promjene kao sto sam procitao na drugom forumu onda je to sasvim logicno i vracanje na postavke od prije ritma od dve tekme tjedno. Ovo danas ce im bit baza za dalje, a mi fantasisti nek se nadamo da ce bit tako haha.
  • FazeN
    6.7k
    ne znam ali dobio sam da na zadnjem treningu upali su Pukštaš, Bamba, Livaja, Hrgović, Krovinović i Šego.
    Budemo vidjeli hoće istrčati tako danas
  • ElDorado
    11.2k
    Pa to je potpuno očekivano
  • Efes Pilsen
    15.8k
    Mene vise zanima jel Jakupovic spreman?
  • FazeN
    6.7k
    meni nije, ja sam očekivao Kalika i Mlačića.
    Budemo vidjeli.
    Ja mislim da Osijek danas trpa lagano njih.
  • ElDorado
    11.2k
    Pa Mlačić ili šipše tak je svejedno
  • FazeN
    6.7k
    Mene vise zanima jel Jakupovic spreman?Efes Pilsen

Trenirali su i on i Vrbancic, valjda i Vrba ima neku povredu vuče
  • Pacho
    17.7k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/dva-spanjolca-dolaze-u-hajduk-doznajemo-koliko-ce-kostati-i-koliku-ce-placu-imati/2702841.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_m

Obojica igrača uklopila su se u financijski okvir koji Hajduk ovog ljeta postavlja za nova pojačanja, a kojeg će se svakako pokušati držati u budućnosti. Svaki od njih imat će u Hajduku plaću manju od 500 tisuća eura po sezoni, što je razina na kojoj su ranije ovog ljeta potpisani Ante Rebić i Ivica Ivušić. Guillamón dolazi putem transfera, a González na jednogodišnju posudbu
  • NitkoBitan
    36.8k
    Vucevic = wannabe Boban
    Rakitic = wannabe Dabac
    Guillamon = wannabe Villar
    Gonzalez = wannabe Dominguez

Dinamo za siromasne.
  • Dzoni
    5.8k
    Jednostavno rečeno, vidjela žaba da se konj potkiva
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.