• Jurki
    19.2k
    Ova prica s Gregurinom i Kovom u kombinaciji prosle godine mi izgleda sve vise ko prica Bjelica i Poms.
    Poms odlican pomocni trener, a kao glavni zivi ocaj.
  • Gemišt86
    101

To je uvijek bila moja mantra, a meni niko ne vjeruje.
  • Dadox
    821
    je,ali i Bjelica, bez njega i onog stožera, u slobodnom padu i bez rezultata.Kova očito nije tako ovisan o Gregurini…
  • NORTE
    18.8k
    Najjače mi je to što su novine napisale da bili tići dominiraju s dvije pobjede, a sad kad su ih Sesvete izdominirale, nema ni riječi o tome...

Kad pobjeđuju, onda su i juniori na svim naslovnicama, ali kad ih školuju, onda ni a ni b o tome. Nisam vidio da su ikad o našim dečkima pisali kad su razvaljivali druge ekipe, ali dobro, to je sindrom malog kluba koji si busa da nešto vrijedi, a izvan bivše Juge nitko nije za njih čuo.
    NVKOD

Kako u par rečenica opisati Hajdug iz zadnjih nekoliko godina otkako im je došao Livaja i krenuo njihov PR-medijski cirkus pod pokroviteljstvom njihovog velikog sponzora supersporta i HnsŽV-a.
  • FazeN
    1.6k
    Garcia opet danas mjenja pola sastava,
    kažu ovi dole da na treningu nije bio zadovoljan s nekim igračima
  • NitkoBitan
    30.8k
    Ako su promjene kao sto sam procitao na drugom forumu onda je to sasvim logicno i vracanje na postavke od prije ritma od dve tekme tjedno. Ovo danas ce im bit baza za dalje, a mi fantasisti nek se nadamo da ce bit tako haha.
  • FazeN
    1.6k
    ne znam ali dobio sam da na zadnjem treningu upali su Pukštaš, Bamba, Livaja, Hrgović, Krovinović i Šego.
    Budemo vidjeli hoće istrčati tako danas
  • ElDorado
    5.5k
    Pa to je potpuno očekivano
  • Efes Pilsen
    12.5k
    Mene vise zanima jel Jakupovic spreman?
  • FazeN
    1.6k
    meni nije, ja sam očekivao Kalika i Mlačića.
    Budemo vidjeli.
    Ja mislim da Osijek danas trpa lagano njih.
  • ElDorado
    5.5k
    Pa Mlačić ili šipše tak je svejedno
  • FazeN
    1.6k
    Mene vise zanima jel Jakupovic spreman?Efes Pilsen

Trenirali su i on i Vrbancic, valjda i Vrba ima neku povredu vuče
  • Pacho
    4.2k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/dva-spanjolca-dolaze-u-hajduk-doznajemo-koliko-ce-kostati-i-koliku-ce-placu-imati/2702841.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_m

Obojica igrača uklopila su se u financijski okvir koji Hajduk ovog ljeta postavlja za nova pojačanja, a kojeg će se svakako pokušati držati u budućnosti. Svaki od njih imat će u Hajduku plaću manju od 500 tisuća eura po sezoni, što je razina na kojoj su ranije ovog ljeta potpisani Ante Rebić i Ivica Ivušić. Guillamón dolazi putem transfera, a González na jednogodišnju posudbu
  • NitkoBitan
    30.8k
    Vucevic = wannabe Boban
    Rakitic = wannabe Dabac
    Guillamon = wannabe Villar
    Gonzalez = wannabe Dominguez

Dinamo za siromasne.
  • Dzoni
    1.9k
    Jednostavno rečeno, vidjela žaba da se konj potkiva
bold
italic