• FazeN
    1.6k

Gabriel ostaje i prodajemo ga onda, i Mikic uskače iduću sezonu
    živi bili pa vidjeli
  • Ijayi Atiemwen
    3.6k
    Ima li novosti oko Livakovića gdje nastavlja karijeru?
  • ElDorado
    5.5k
    RPG je cudna biljka. Na nekim tekmama voljni moment mu je bio totalno u kujcu. A mi smo mu klub gdje se najduze zadrzao. Ne bi se cudio s obzirom na status da je izgubio volju igrati u Dinamu. Tak da je sve moguce.
  • don
    15.4k
    znamo samo di ne nastavlja
  • CastAway1986
    3.8k
    moze biti bomba od igraca ali ako ce izgubit volju za igranjem i ponasat se kao uvrijeđena frajlica zato sto je ispao iz prvih 11 onda ga se treba rjesit što prije pogotovo jer prima dobre novce
  • Fan
    1.3k
    Ako baš dođe ponuda za RPGa od 5m eura....
    Mislite da bi Mikić mogao već ovu sezonu biti drugi bek?
  • FazeN
    1.6k
    Ako baš dođe ponuda za RPGa od 5m eura....Fan

To se ne odbija, nije nezamjenjiv više kao prošle sezone.
  • Goncalo Santos
    463
    Cisto sumnjam da se moze toliko dobiti za njega, ako ode iduce ljeto imat ce godinu dana ugovora jos, realnije je mozda 2 mil.
  • DiddyGuela
    4.1k
    RPG niti je posebna kvaliteta a jos manje karakter. Prodat dok se jos moze dobiti nekakva pristojna odsteta za njega. Od njega na klupi sa mjestom povremenog startera nikakve koristi. On je vise puta u karijeri bio u ovakvoj situaciji i svaki puta je odabrao odlazak.
  • blue heart 72
    2.5k
    Meni je RPG skroz ok igrač, ali ako bi došla neka ponuda u visini 3-4 milijuna ne bi si puno premišljal. Ako ne želi produljiti ugovor, prodaja i basta. Naći nekog novog "Godu" za desnu stranu i čekati malog Mikića za novu sezonu
  • Goncalo Santos
    463
    Koffi Kouao ima ugovor do kraja sezone, kod nas nije prosao ljecnicki, ali eto, samo kazem...
  • Orc123
    13.1k
    Rpg je u godinu i pol sto je ovdje jedan od najkonstantnijih igraca koji je dugo krpao i poziciju lijevog beka i nije se zalio, prigovarao, vec se stavio u sluzbu momcadi. Ne znam cemu se proteze narativ da nije karakteran igrac ili jos gore, da nije kvalitetan!?
    Trenurno je ispred njega spremniji i u ovom trenutku kompatibilniji bek s momcadi i ne vidim neki problem u tome!

Rpg je jako dobar igrac i ove sezone ce biti dovoljno utakmica u kojima ce nam trebati njegovo iskustvo i kvaliteta. Moze otici samo ukoliko dođe dobra ponuda u rangu cca 2-3mil eura! Igrac sa ogromnim iskustvom i dokazano kvalitetan igrac.
  • ElDorado
    5.5k
    ti ne vidiš problem ali on očito vidi
  • scooniepenn
    5.5k

Bio si na kavi u Bulldogu pa ti se pozalio? Sjajno kako se na temelju neprovjerenih informacija izvlace zakljucci.
  • Orc123
    13.1k
    Treba probat dovest neko kvalitetno krilo koje ne igra npr. U nekom velikom klubu i trebaju mu minute! Neka posudba sa mogucim otkupom.....igrac koji bi radio razliku, bio opasan po gol.
    Imamo osigurano EL i to je sigurno atraktivno za igrace, a imamo i jednog asa u rukavu u vidu Zvone koji to moze izrealizirati. Fali taj zavrsni tač na ovu ekipu. Treba nam jedan Beljo ili Mckenna na krilu, igrac od kojeg znas sta ces dobiti, koji ce raditi razliku. Mozda za hnl i nije neophodan takav igrac ali Bome za Europu ce nam takav igrac biti nasusno potreban jer sam siguran da je cilj zadrzatnć se sto dulje u Europi.

Ja bi tipovao na desno krilo i po mogucnosti da je ljevak i da moze driblati i prema unutra i traziti šut jer nam to kronično fali.

Do kad traje transfer rok u hnl?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.