• FazeN
    1.5k
    Karijera mu je u nagloj silaznoj putanji zbog čega tko zna..
    7m
    CastAway1986

- Kronična povreda zadnje lože
    - Fraktura noge(stopala točnije)
    - Koljeno otišlo isto
    - Manji potres mozga 2022.

A uz sve to uspio je i slomit nos negdje između hahah
  • Filip85
    590
    Mislim tu se nema što uspoređivati, Villar je došao k nama u transferu, a ovom isplaćuju ugovor da ga se riješe...dijametralno suprotne situacije.
  • Pacho
    4k

Ovog ce na ljecnickom magarad slagati kao puzzle
  • ElDorado
    5.5k
    Ne budite zlobni kupili smo mi i stopera bez kuka
  • Tvrdica McTvrdi
    1.8k
    ili se dole crna lova kamionima unosi u klub.Klenx

Potpuno novo značenje stihova "kroz Imocki kamioni žure"
  • NORTE
    18.7k
    Rakitić je njihov Boban za siromašne.

Svojim španjolskim vezama sada dolazi do otpisanih igrača bez kluba, bez ugovora i bez odštete.

Faze je nedavno napisao da su (su)vlasnici Hajduga iznistirali na dovođenju Rebića ili tako nekog "kapitalca" što dovoljno govori o tome tko je tu zapravo euforičar u poslovanju Hajduga, što nam govori i njihovo financijsko stanje i rezultatski kolaps.

"Odgovornost, a ne demagogija."
  • PetkoDaniOršaGol
    612
    Ne bih se čudio da su ova dva Španjolca naprasno doveli jer smo mi doveli Villara i Domingueza pa da se dolje zajednici prezentira da su ova dvojica daleko bolji od naše dvojice... i da im zaro odmah treba dati HNL. Patologija.
  • Jos-Optimus
    7.2k
    To što oni dovode su preplaceni Ferro i Borja Lopez, ne brinite se. Pa tko bi normalan isao dole, imaju neke kronicne probleme zbog kojih ih nitko nece i to je to, a ovi ce istovariti lovu samo da zamažu oci.
  • NORTE
    18.7k
    Rakitić sada dovodi igrače koji će biti dostupni i nakon što završi prijelazni rok.
    Toliko o tim igračima.

Igrači "turskog Vereinslosa".
  • Dalibor
    10
    Vjerojatno im hajduk daje tu placu od 450 + neki sponzor jos 500. Njima medju toliko budala nije teako pronaci sponzora za tako nesto.
  • Keyser Soze
    15.7k
    Taj Hugo je navodno psihički nestabilan, depresivan jako.
  • rakurs
    1.7k
    Dost dobra kombinacija s ovima dole :up:
  • Keyser Soze
    15.7k
    What about Hugo Guillamón? That has been the question that for almost a year all Valencianism has asked itself. The midfielder went from being an indispensable piece of Valencia CF and being called up for the Qatar World Cup, to being destined for substitution and entering a mental loop from which it took him almost a year to get out. The player chooses Relevo to explain how he has lived this situation in which he points out two key factors: a knee injury badly healed by forcing and a mental low in which he relied on a sports psychologist to strengthen himself. Hugo, today the undisputed starter, has already come out of the hole, he is ready to open up to the club about his situation and to stop Vinicius on Saturday: "He has a special personality, but we have to focus on ours."
  • Mlađi referent
    13.9k

Auuuuu, znamo kog ćemo targetirat za vređaonu s tribine
  • blue heart 72
    2.5k
    Draga moja plava braćo. Jasno mi je da u vrhunskom sportu, a pogotovo u nogometu puno stvari ne funkcionira na pošten način. Međutim, ovo kaj se događa kod magaradi je za mene doslovno misterij. Da se razmemo nisam "hlebinac", ali stvarno se već godinama pitam na koji način i odakle oni navlače i nabavljaju lovu, i to unatoč debelom minusu na računu, praktički neigranjem u Europi, mršavom transfer politikom.....Bez obzira na (ne)kvalitetu ova dva Španjolca, ne mogu naći nijedno logično objašnjenje, zbog čega bi oni došli kod tovarije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet