• austrijanac
    7.7k

Ove godine ne znam koji komentator više me živcira.

Primaju se za svaki kurac, a zaslade s komentiranjem suđenja. Što bi im trebalo zabranit.
  • rokikaciga
    4.8k
    I Schifo i Paggini pokazuju igracima di da stoje, ko Pat i Mat
  • emilperska
    11.4k
    Ovaj njihov Hugo ima impresivniji CV od Villara kojeg smo mi solidno platili (nebitno sad hoce li bit u 11 ili ne).
    Neka caka tu mora postojati čak i za njihov način financiranja.. Ovaj je ili s tezim zdravstvenim problemima ili je problematican. Ne vidim ni neku logiku da ga Valencija pusta besplatno niti da on igra ga 400k, nema mi smisla ni to. Ima 136 nastupa za 1.momcad Valencije s 25 godina.
  • Vratite nam Istok
    605
    Ne vidim ni neku logiku da ga Valencija pusta besplatnoemilperska

Ne da ga pusta besplatno, nego su mu jos isplatili raskid ugovora!
  • bbb medimurje
    4.3k
    @FazeN vidim i na fejsu si napravio stranicu za transfere
  • Dubbbrava
    1k
    Kaka se zove?
    Vidim da ga tovari pljuju da je trol
  • rokikaciga
    4.8k
    Pa on je prvo i bio na fejsu

FazeNouns
  • emilperska
    11.4k
    Ne da ga pusta besplatno, nego su mu jos isplatili raskid ugovora!Vratite nam Istok

Neki kurac tu ne valja onda. Tko normalan bi dovodio igrace tipa Villar za odstetu kad te ovakvi biseri cekaju for free. A Rakitic i Vucevic nisu 2 nobelovca.

Nadam se da smo u pravu..
  • Mali Zeus
    19.1k
    Čak i da tu niš ne smrdi i da su im pojačanja ta dvojica što na papiru jesu mi samo moramo biti pravi i da se nas pita, a ne da sad bude panika oko tog kog ovi dovode.
    Mislim kaj se tiče financija sigurno nekaj smrdi i to je tak, a sad jel imaju neki feler pa dolaze u moćnog hajduka to treba vidjeti. U svakom slučaju bit će dobra borba i bit će oni blizu, osim ak ne bude neka drama u klubu kaj je kod njih uvijek moguće.
  • emilperska
    11.4k
    Pricamo o ekipi koja nije imala za odstetu Istri za Maresica, a sad dovode lika koji je do kraja 2024. bio redovan u solidnom klubu La Lige s nepunih 25.

Ne znam.. čudno..
  • Keyser Soze
    15.7k
    Čovjek nije odigrao sekundu nogometa pola godine, ja mislim da je to caka.
    Inače zanimljiv podatak s podcasta Tribina, oni kažu da igrači koji su prošli pripreme, a nisu neka imena u pravilu imaju puno bolje sezone od igrača koji nisu prošli pripreme, a dovedeni su kao pojačanja.
  • Izet Hajrović
    6.2k
    zato Karačić i Pajaziti djeluju kao njihova najbolja pojačanja do sada.
  • emilperska
    11.4k
    Čovjek nije odigrao sekundu nogometa pola godine, ja mislim da je to caka.Keyser Soze

Bio je manje vise redovan do 14.01.2025 i onda je magično preseljen na klupu uz 2-3 ulaska i 1 start.
    Svejedno, takva ekipa s 25 godina ne ide u jogurt nego u neki Oviedo, Gironu, Levante itd.
    Ili ide u neke Ludogorece, poljske jace klubove, grcke klubove itd.
    Takvi igraci ne dolaze u jogurt s 25 godina.
    Stvarno me fascinira ovaj transfer hahah, zelim znat u čem je kvaka ili sam lud.

Lik je godisnje imao preko 2 mil EUR plaće.
  • Sibirski plavac
    5.7k
    Ti magareći transferi su mi stvarno čudo. Razni podcasteri i forumaši svako ljeto navedu xy top imena koja će privući na "emociju i ludilo", a na kraju ćorak. Nije li se i za Marešića govorilo da je to to, pa evo i dalje ništa, čovjek u Istri.
    A magarad ko magarad, da parafraziram jednu poznatu pjesmu, "malo im za euforiju triba". Sjećam se da kad je gospon Domaćica tek preuzeo funkcionersku poziciju u Ajdučiji da su tovarskim forumašima i podcasterima krenule sline curit jer će "Raketa dovesti neke svoje bivše suigrače koji možda jesu u padu karijere, ali i takvi će biti top za Ajduka i ovu smišnu ligu". Tako je recimo jedno vrijeme bila spika da onaj nekadašnji veliki talent Munir, što je igrao s Domaćicom u Barci, dolazi na Poljud 100% jer "ne može reći ne Domaćici". Vidim kako im je taj dolazak uspio, isto kao i ostali njihovi imaginarni transferi poput Erlića, Bašića ili Pašalića.
  • Klenx
    8.5k
    Pricamo o ekipi koja nije imala za odstetu Istri za Maresicaemilperska

Točno to.
    Ajmo razložiti to sve još detaljnije.
    Pričamo o klubu koji u financijskom izvješću za 2024.godinu ima akumulirani minus od skoro 40 milijuna eura, i tek treba napuniti budžet za 2025.čiju su procjenu dali na 30-35 milijuna eura.
    Ako se ne varam, a slobodno nek me netko ispravi ako sam u krivu, na skupštini u 7.mjesecu je bilo rečeno da su do tada za 2025.godinu u plusu 6 milijuna eura sa uključenim transferima Prpića, Uremovića i knjiženjem Vuškovića (od koga je lova već potrošena davno).
    Ne treba biti doktor matematike da se zaključi da s tim transferima i bez knjiženja Vuškovića bi i za prvih 6-7 mjeseci 2025.godine izgenerirali novi minus.

Nakon toga se cjenkaju za Marešića za svaki cent, ispadaju ekspresno iz Europe gdje nisu uspjeli ni do 4.pretkola doći gdje bi zaradili nešto od ulaznica budući da im pretplate ne vrijede za tu rundu i sada odjednom dovode igrače s takvim CV-om, pa čak možda i odštete plaćaju.
    Eto, nek i prodaju Pukštasa i Sigura, pa valjda neki dio te love mora otići na financiranje tekućih troškova za 2025. jer nemaju prihoda od Europe i ulaze u dio godine kada ipak prihodi od turista i ljetne euforije padaju. Ili za njih vrijedi da se može generirati minus, ali ga ne moraš pokrivati nikad.

Dobro je gore napisano, takvi igrači kad kihnu s karijerom idu u LaLigu 2, Ludogorec, ili takav rang klubova.
    Nisu ga sigurno privukli u klub koji 15 godina nemre prismrdit Europi i nikakav izlog je za nastavak karijere u nekom tamo HNL-u atmosferom Poljuda i sa 500k eura plaće.

Takvi igrači ili su u svjetskom padu što se tiče svoje karijere (neki novi Ferro, iako mi ovaj ima klasu jači CV od Ferra) pa nemaju nikakvoga izbora osim njih, ili se dole crna lova kamionima unosi u klub.
    S obzirom tko im je preuzeo NO, druga opcija mi uopće ne izgleda nerealano.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet