• plavosrce
    77

Do ponoci ostaje mozda 200 komada sjever, ZG 1 i 6 i zapad dolje 1 i 10, moja procjena :)
  • Liks90
    3.5k
    dobro, ja pričam za izdane…stvarna brojka će biti nešto manja naravno…
  • NVKOD
    6.9k
    Protiv Vukovara je isto bilo preko 12 tisuća izdanih debeloKeyser Soze

Mislim da se spominjala brojka od 15k izdanih ulaznica, ali je broj očitanih ulaznica bio 12 721. Protiv Vukovara se rasprodao ZD i ZG te ostalo nekih 300-tinjak ulaznica za SD.

Zasad nažalost kaskamo i to dosta u odnosu na Vukovar. Nadam se da će se to sada ubrzati.
  • Liks90
    3.5k
    ne kaskamo vise toliko u odnosu na Vukovar…
  • Liks90
    3.5k
    Stanje u 17h

SD 677, ZD 797, ZG 1228

Ukupno 2702
  • NORTE
    18.7k
    Mislim da je većina nas ipak malo razočarana brojem izdanih ulaznica tj. očekivali smo otvaranje još koje tribine zbog veće potražnje.
  • Liks90
    3.5k
    onda ti nemoj ic :lol: :grin:
  • crophantom
    1.7k
    Došli smo u 2 godine od 2,3k na ovakvoj tekmi do toga da sko nezadovoljni s 4 ili 5 puta više, to je abnormalno velik skok za klub i grad koji se 15 godina sustavno udaljavao od navijaca.
    Ne volim se uspoređivati s njima, ali nisu ni ovi s juga prek noći došli na 25k protiv Istre.

Ako cijele sezone bude na ovoj razini ili blizu (u hladnijem danima) ja prezadovoljan, dapače, ja sam šokiran s posjetom protiv Vukovara, a i ovim kak za sad ide Istra.
  • Hnlovac
    3.1k
    U sezoni 22/23 ak se ne varam, sezoni gdje se posjeta počela ozbiljnije dizati, mi smo se divili broci od 11 tisuća ljudi protiv RIjeke kad se opraštao Ademi

Dakle Rijeka + oproštaj legende + Armada na jugu. Sada ćemo na "maloj" tekmi sa malim brojem gostiju imati barem toliko
  • Liks90
    3.5k
    Ovim putem vas obavještavam da je pao ZG2 :cool:

Stanje u 18h

ZD 774, ZG 1190, SD 677( 651 bez ustupljenih)

Ukupno 2641
  • fakin
    1.2k
    jedno pitanjce ako je netko isprobao u praksi. ako staviš da ustupiš mjesto i na kraju ipak stigneš otići na utakmicu hoće li ti godišnja prilikom očitavanja na ulazu prikazati crveni iksić i onemogućiti ti ulaz na tribinu?
  • Liks90
    3.5k
    naravno da će ti ju odbiti jer vise ne vrijedi od trenutka kada si ustupio
  • Dubbbrava
    1k
    Da danas padnemo ispod 2.000 ukupno siguran sam da bi se sutra rasprodali i sjever dolje i zapad dolje.
    Zasad samo imamo intenciju da bi uskoro zapad dolje mogao prestići sjever dolje...
  • Peškaman
    7.6k
    Zasad samo imamo intenciju da bi uskoro zapad dolje mogao prestići sjever dolje...Dubbbrava

Izvjesno je da će prije otići ZD nego SD. Za ZD ne moraš biti član i grabit' će se sutra prije utakmice što od potencijalnih turista što od ljudi koji i dalje nisu članovi.
  • Liks90
    3.5k
    Stanje u 19h

SD 666, ZD 669, ZG 1156

150 prodano u zadnjih sat vremena…

Ukupno 2491
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.